|
Bildirim
Ama yapmıyoruz nihahahaahahah
|
şakaysa komik değil, gerçekse hiç komik değil
|
"9 milyondan fazla haneye 1 Gbps erişim hızı sağlıyoruz"
Yani toplumun %30'undan fazlasına öyle mi :) :) :) Yaa sabır Allah diyoruz ve susuyoruz. Yoksa... :) :) |
Ozaman benim anladığım biz türkiye genelinde yaşamıyoruz.
|
Yıllardır bırakın fiber kabloyu bir nebze iyileştirme bekledik ama o bile olmadı. Yaklaşık 4 yıl önce fiber kablo döşeniyor, 1000 mpbs ye kadar hız alacaksınız dediler. Yağladılar, gazladılar yalan oldu. Mayıs Haziran gibi sözde fiber döşendi dediler hala ses seda yok. Şuan rezalet bir alt yapı var. Hız deseniz yerlerde. 8-10 mpbs hızı zor görüyoruz. O kadar yazı yazdık, imza topladık ama kimsenin umrunda olmadı.
Fiber döşeyebiliriz ama döşemiyoruz. Yüksek hız verebiliriz ama vermiyoruz. Biz böyle çok eğleniyoruz. Bravo harikasınız. Böyle devam edin. Dünyanın en berbat hizmetini en uçuk fiyatlara vermeye devam edin. Bu insanların ahı elbet bir gün tutacak. |
Versenize o zaman kardeşim.
30 mpbs kullanıyorum. |
Vereceksen ver bu ne ya... Kezban Telekom
|
300u gectim 100mbit bile ates pahasi.Sorun hiz haricinde yuksek fiyatlar.
|
Sen verirsin de milletin alacak parası var mı? 1 gbps için adamın 1 günlük yevmiyesini istiyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dış duvarına fiber dağıtım kutusu taktıkları binaya fiber çekmeyi akıl edemeyecek kadar aptallarla dolu bir firma ortalama 300 mbit verecekmiş. Tam rahmetli El Risitas’ın videosuna alt yazı yapmalık bir laf. |
|
Aşımsız Tarifelerde hızı sınırladığınızı da söylesenize |
|