Ben farklı bir toplumda mı yaşıyorum acaba :) |
Türk Telekom: 'Türkiye geneline ortalama 300 Mbps hız verebiliriz' (4. sayfa)
-
-
biz Türkiye de yaşamıyoruz zaten. Karşı binamda Fiber varken daha kendi binama çektiremiyorum.
-
Allahtan turknet var bunlardan önce fiberi getirdi 199 tl ye 1 sene boyunca 1000mbps alıcam 💗
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gösterip vermiyor.
-
-
madem verebiliyorsunuz kırmızı halı mı bekliyonuz
-
Biz veriyoruz siz almıyorsunuz fakirler !!!
Diyor kısaca.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 gbps verilebilir abonelerle vdsl abonelerin ortalamasını almışlar 300 mbps olarak işte. anormal bir durum yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni binaların garajlarına kadar fiber çekiyorsunuz ama daireler vdsl verip fiber diye iteliyorsunuz…
Yan binada karşı binada internet alt yapısı var bizim binada yok kaç yeri aradım şikayet ettim başvurdum yok en moktan adsl bile yok. Sözde herşey güzel...
-
Verin o zaman herkese 1 ay 300 mbps görelim 😊
Ev internetim kablonet mobil turkcell. Ekmek satsa alip yemem oyle bir firma telekom benim icin. 🤣
Verebilirsiniz ama milletimiz istemiyor değil mi? 2 mbit yeter diyorlar değil mi? Söyle söyle çekinme, yalancıyı silkmiyorlar nasılsa.
Dayanır, aslında hızlı internet verdin mi şebeken rahatlar bile. İndirme yapan adam indirme işini daha çabuk bitirdiği için fazla trafik yapmaz. Mesele o değil, altyapı yetersizliği veya yetersiz kalacak endişesi hikaye. Herifler pahalıya internet satmak istiyor bu kadar basit. İsteseler upload'u da salabilirler simetrik verebilirler. Ama şirketlere özel paketler satıp saplıyorlar. Oradaki kazançtan olma korkusu var. Sana şimdi 1 gbit interneti 100 mbit fiyatına verse sen durur musun? Gbit talep edersin değil mi? Ama Türk Telekom diyor ki ne gereği var. Sen 100 aldın mı öp başına koy ben bunu 200 mbit olarak 500 mbit olarak 1 gbit olarak daha yüksek fiyatlarla ayrı sapla-satacağım diyor. Altyapı kaldırmıyor diye bir şey yok.
Sosyal medyadan insanlar yazıyor deprem bölgesinde çekim çok kötü diye daha onu düzeltmediler.
Türknet Fiber VAE en fazla verdiği hız 100 mbps istese 1000 e kadar yolu var ama tık yok. Hadi 1000 kendi internetin (onda da anca reklam, reklamına oranla küçücük bir bölgede var) ona yönlendirmek için 1000 vermiyorsun 200, 300, 500 mbps hızlara çıkar bari. Fiyat şahane! zam lazımsa anında, e gerisi? koy ver gitsin.
-
2025 yılının şakası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar VDSL’e de fiber diyor bu arada… ADSL de hipernet. Yersen
Ama vermiyoruz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X