Şimdi Ara

Türk Telekom: 'Türkiye geneline ortalama 300 Mbps hız verebiliriz' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
4.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vdsl de bu hız mümkün mü ya.
  • TTNet'ten, Fiber hat 100'den 200mbit'e çıkaralım diye aradılar, tamam dedim.

Ookla ve TTNet'in kendi sayfasından hız testini çalıştırdığımda 100-110mbit'i ancak görüyor.
  • Ama kullanıcılarımız, 35-50 Mbps hızı tercih ediyor (onlarca defa fiber bağlantı için Müşteri hizmetleri ile görüşen ben)
  • Fıkra bu kadar!
  • Mersinin göbeğinde 78 mbit verebiliyormuş. SOL 1 gbit için 600 TL isterken aşırı yerli ve milli telekom (Baştaki Türk ü haketmiyor) 1000 Tl değil 989 Tl istiyor.
  • telekomun şöyle haberlerini görünce sadece küfür ediyorum
  • Verebiliyorsun da biz alabiliyor muyuz
    Türk Telekom: 'Türkiye geneline ortalama 300 Mbps hız verebiliriz' Türk Telekom: 'Türkiye geneline ortalama 300 Mbps hız verebiliriz' Türk Telekom: 'Türkiye geneline ortalama 300 Mbps hız verebiliriz'
    Nisanda taahhüt bitiyor uzatabileceğim min paketler.

• Verebilirsiniz ama aboneler 16mbit istiyo dimi ?

• İstanbul'un en elit mahallerinde hala fiber optik yok

• şimdi küfür edeceğim ban yiyeceğim bu siteden, nedeni: "neden telekoma küfür ettin!!!" küfür edersem işlerine gelmeyeceği için bana dava bile açarlar...
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Genelde 200 lük paket alıp yoğunluğa göre 70-120 arası hız alıyorlar. Altyapıya göre değişiyor ama istisnalar hariç maks hız 200 civarları diyebilirim ve yoğunluktan da kolay etkilendiği için (adamlar da önüne gelene maks hız verdiği için) akşam sabit kalmıyor.

• 2017 den beri aynı hızı alıyorum. Koca 8 senede değişen şey hız değil yükselen faturalar oldu.Haram zıkkım olsun.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Yabanci kaynaklarda VDSL2+ max 300mbit gorebilecegi yaziyor ama TR sartlarinda durum nedir bilemem.

• eve kadar 300 mbps diye bağrıyon! ben niye hala 8 mbps alıyorum! ve beni lanet superboxa muhtac ediyorsunuz eyyyy turk telekom.
  • verin o halde!

• DH böyle asparagaslarla en çok üye banlayan site olmak istiyor galiba. şu şekil böyle bir haber vermek zorunda kalmaları ne acı!!
  • Türk Telekom: 'Türkiye geneline ortalama 300 Mbps hız verebiliriz'thisrealshitpostyoutube
    Deep Turkish web repliklerinden birisi.
    https://www.youtube.com/watch?v=nyX7lm5IcWc
  • 35 kullanıyorum ama gelen ekip 16 ya düşmen lazım diyor, hat kaldırmıyor diyor, 33 alıyorum ve 2 yılda 1 kere bile arıza yapmadı, hız düşmedi.

Şimdi ne denir bu ekibe.

Bence önce ekiplerini eğitin. Hepsi kendi bildiklerini okuyor.

• Eskiler bilir hll knk süper devam bu nasıl haber madem öyle en düşük hızı 100mbps yap elinin tutanmı var ? böyle haberleri görünce gülesim geliyor artık gına geldi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.