Şimdi Ara

Türk Telekom'u Cezalandırabiliriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
10.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acemiteknolojist

Neyin maliyeti onu da açıklasınlar o zaman. Burası Türkiye deyip geçiştirmekle olmaz. Ben tüketici olarak hakkımı ararım. Sen diyorsan ki ölümü gösterdiler sıtmaya razı oldum, o da senin tercihin. Burda maliyet adı altında bal gibi fırsatçılık yapılıyor. Avrupa gibi olamıyorsak maalesef bu tarz zihniyetler yüzünden olamıyoruz.
    Yooo alakası yok o avrupa dediğin ülkeler internet üretiyor internetin çıkış yerleri hep orası biz ise hizmet alıyoruz onlardan kablo çekiyoruz ülkelerinden onlar üretiyor biz de para verip alıyoruz fiber kablolarla aynı şekil Almanya 'nın araba üretip 13000 20000 euro ya araba satması gibi ülkesinde biz ise üretme al kullan tüketici ol sonra arabalar neden pahalı aynı şey internet içinde geçerli sen istiyor 16 mbit internet 75 gb kota al sana 55 tl amaaa sen yok istemiyor bunu sen istiyor 16 mbit sınırsız akk istiyor al sana 75 tl ücret.. Kapişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.. Sana çıkıp tek tek kalem ücretlerini açıklamak zorunda değiller hangi şey tek tek açıklanıyor bu ülke de arçelik buzdolabı yapıyor sana parça parça maliyetinimi sunuyor!!

Sen diyor fırsatçılık kolaya kaçıyor ben diyor maliyet kim haklı!! İstese bu ülke 1000 mbit 'i verir herkese sınırsız amaaaa alt yapıya yapılacak olan yatırımın bedeli ne olacak müşteriye 1000 tl aylık internet olarak yansıyacak, ha seni de anlıyorum istese düşük maliyet ile en az kar ile Xiaomi 'nin politikası ile TT satış politikası uygulayamaz mı uygular ama o ülkeler gibi olmamız lazım gelişmiş olmamız lazım ar ge lere 1 milyar dolar değil 100 milyar dolar yatırabilecek ülke olmamız lazımki o dediğin hayatı yaşayabilecek konuma gelelim.. Bu ülke de bir kesim ya da şöyle diyeyim yüzde 10 kazanıyor üretiyor zengin kalanı da bunların gelirlerinden besleniyor yüzde 90 80 nerede ise sonra ülke de dengeler dengede olsun istiyoruz.. Malesef öyle ülkeye daha çok var.. Yüzde 20 30 'lara ulaşınca üreten kesim çalışan kesim icraat yapan refah seviyesi yakalayan kesim olduğu zaman o zaman işte sen o hayal ettiğin hakları iste ülkenden.. :) :) Saygılar.. O güne kadar fırsatçılığa sesimiz çıkamayacak..

• O kadar dolambaçlı yoldan gitmeye gerek yok yapacağınız şey çok basit.

Türk Telekom ve TTNET İnternet Kullanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Donanım Haber'in son videosunu izleyin. 1 yıldan uzun taahhütlü işlemlerde cezasız iptal edebiliyorsunuz. Tüketici Haklı başlığıyla yayınlandı.

Alıntıları Göster
    Aynen bu ülkede bu yazdığınızı bilen çok az kesim var, 12 aya kadar olan taahhütler bozulunca bedeli kullanıcıya yıkılabilir ama 24 aya kadar yapılan taahhütler tüketici hakem heyetlerini bağlamaz mahkemeleri bağlamaz tam açılımını yapamadım ama 24 ay tahhüt yasal değil gibi bir şey..
  • TT den hattı taşıdım taahhüt olmamasına rağmen 200 TL ceza geldi :D başımın gözümün sadakası olsun aç köpeklere.

Karlımda muhattap yok, bu borç neyin borcu bilen yok, en güzeli de tamamen bilgilerimi silmişler öyle bir kullanıcı yok ama borcu var
  • başıma gelen olayı kısaca anlatayım. taahhüdüm bitti. superonline a geçecem. adamlarla anlaştım. herşey tamam birtek şey kaldı ttnet bağlantıyı koparıp superonline a geçirecek o da 7 gün mü neymiş yasal olarak (tam hatırlayamıyorum) bu 7 gün içinde defalarca ttnet beni aradı. bizde kal altyapı bizim sorun yaşarsın size indirim verelim vb vb. siz olsanız ne yaparsınız ?
  • Hiç birine gerek yok ki telekomu benim gibi kapatın kullanmayın telekom batınca bankalarda zarar görecek zaten.

Telekomu saf dışı bırakın gerisi domino etkisiyle olacak zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • divisive D kullanıcısına yanıt
    Kapatırım hocam kararlı olmazsak telekom bizi söğüşlemeye devam eder. Hangi Türk tehdite boyun eğer

Arap telekom bizide kendileri gibi arap sandılar herhalde.

• İş bankası hesabımı kapattım

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Neyse arkadaşım farklı perspektiflerimiz var. Sen bu fahiş fiyatları normal karşılıyorsan söyleyecek söz yok. Kal sağlıcakla...
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    100 metre gerimde turk telekom 5 tane fiber omurgası var önemli olan eve gelen kablo fiber mi ? turk telekom kullandığı bakır kablo mu ? netpseed kendi fiber eveler saha dolaplarına getirmiyor turknet de diğerleri de aynı Tek Turk Telekom yaparsa olmaz benim bulduğum bölgede köyler de fiber var gidersem resim atarım ilçe kasaba da yok fiber sadece ilçe santral yakın olan VDSL alıyor oda max 50 MBps en fazla 80 MBps gördüm.
  • Benim merak ettiğim bir şey var , şimdi biz şirket kursak borçlanıp ödemesek sonra gidip alacaklılara, alın bizim şirketi işletin ordan çıkarın paranızı , vs diyebiliyor muyuz ?

• upladım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemiteknolojist

Neyse arkadaşım farklı perspektiflerimiz var. Sen bu fahiş fiyatları normal karşılıyorsan söyleyecek söz yok. Kal sağlıcakla...
    Tipip öngörün işte arkadaşım sende bu şirketi işletsen bu yazdıklarının üstünde bedel almazsan bende ne olayım, sen vatandaş gözü ile bakıyorsun ben hem vatandaş hem işletmeci gözü ile bakmaya çalışıyorum aramızdaki fark bu ona bakarsan vatandaşa bıraksak bu işi bedava da olsun der çünkü vatandaşın kafası hep bu şekilde çalışır çalışmadan yata yata para kazanmak ister ama olmuyor işte sen avurpa da değilsin Türkiye desin bende o yüzden bir işletmenin bir hizmetin bedeli olur olmadan olmuyor avrupa da 29 euro diye şikayet ediyoruz ama biz avrupa mıyız üreten ülke miyiz neyiz biz tüketen beceriksiz çalışmayan bir toplum sonra niye bizde 29 tl değillllllllll bunu aştığınız gün beni anlarsınız.. Ve geçmişe bakın geçmiştekiler de beceremedi bu ülke de her şeyi ucuz yapmayı bugünküler de tam beceremedi akp gitsin yenileri gelsin olacağı şimdiden söyleyeyim yine Dünya 'da en pahalı interneti kullanan ülkelerden biri oluruz bu kadar net.. Sen de kal sağlıcakla..

• Ben cezalandırdım. İlk önce ev telefonumuzu iptal ettirdik, ikinci olarak ev internetini iptal ettirdik. Üçüncü olarak da tivibu uydu aboneliğimizin taahhüdü bittiği gibi iptal ettik.
    Yazdığınız bankalardan bir tek iş bankasını kullanıyorum. Maaş yattığı için ona bir şey yapamam ancak bütün işlemlerimi enpara ve cepteteb hesaplarımdan hallediyorum. Masrafsız şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Tipip öngörün işte arkadaşım sende bu şirketi işletsen bu yazdıklarının üstünde bedel almazsan bende ne olayım, sen vatandaş gözü ile bakıyorsun ben hem vatandaş hem işletmeci gözü ile bakmaya çalışıyorum aramızdaki fark bu ona bakarsan vatandaşa bıraksak bu işi bedava da olsun der çünkü vatandaşın kafası hep bu şekilde çalışır çalışmadan yata yata para kazanmak ister ama olmuyor işte sen avurpa da değilsin Türkiye desin bende o yüzden bir işletmenin bir hizmetin bedeli olur olmadan olmuyor avrupa da 29 euro diye şikayet ediyoruz ama biz avrupa mıyız üreten ülke miyiz neyiz biz tüketen beceriksiz çalışmayan bir toplum sonra niye bizde 29 tl değillllllllll bunu aştığınız gün beni anlarsınız.. Ve geçmişe bakın geçmiştekiler de beceremedi bu ülke de her şeyi ucuz yapmayı bugünküler de tam beceremedi akp gitsin yenileri gelsin olacağı şimdiden söyleyeyim yine Dünya 'da en pahalı interneti kullanan ülkelerden biri oluruz bu kadar net.. Sen de kal sağlıcakla..

Alıntıları Göster
    Senin devletin üretmeye imkan veriyor mu.. Üretim yapılan her yeri kapatmıyor mu ? Tarım ülkesiyken hayvancılık ülkesiyken şimdi ne ülkesiyiz bir düşünün .. Yok üretmiyor muşuz da ucuz bekliyormuşuz da.. Devlet in umrunda üretmek tabi.. Halk istemiyor üretmeyi.. Kalalım hep birlikte sağlıcakla bence ..

• Her zaman internet faturasını yatırdığım bi yan bayi var. Sırf tanıdık diye oraya yatırırım. 2 3 seferdir her gidişim de Telekomu yerden yere vuruyorum orada ki kadın da her seferinde altyapı sahibi o istediği gibi yapar mealinde konuşuyor. Telekoma tepki göstermek şart yoksa daha çok tepemize çıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

Senin devletin üretmeye imkan veriyor mu.. Üretim yapılan her yeri kapatmıyor mu ? Tarım ülkesiyken hayvancılık ülkesiyken şimdi ne ülkesiyiz bir düşünün .. Yok üretmiyor muşuz da ucuz bekliyormuşuz da.. Devlet in umrunda üretmek tabi.. Halk istemiyor üretmeyi.. Kalalım hep birlikte sağlıcakla bence ..

Alıntıları Göster
    Devlet üretir o devleti ilgilendirir, devlet şeker fabrikası kapatabilir ama özel fabrikalar açılıyor bunu o algı yapan medyayı takip ederseniz böyle ağlarsınız burada işinize gelen kapatılan fabrikalar ama açılanları duyan var mı yok çünkü sizin algı haber yapan medyanız haber yapmaz niye yapsın ki dimi o da haklı sizin gibileri kandırmak varken aç bak oda tv ye Dünya 'nın en büyük havalimanı açılana kadar haber yapmış mı bir kere yoooo yapmaz ama havalanını su bastı algı haberini yapmış mı haaaa işte yaparrrrrr o yüzden gerçekleri öğrenmek istiyorsanız devletin kurumlarını takip edin devletin yayın organlarını takip edin ve gidin kendi gözlerinizle görün açılan bir dünya fabrikalara şahit olun.. Ama karşıma çıkıp oda tv okuyup fabrikaları kapattı demeyin.. Tarım da yapılanları ben trakya bölgesinde olduğum için içinde olarak biliyorum ama sen yine o sosyal medya gruplarını takip et 3 5 tane çiftçiyi ortaya sürenleri takip et yere süt döken birkaç provakatörü takip et seçim günü gelsin akp yine iktidar olsun al sana takip ettiğin kanalların iç yüzü şu kafaları bırakın artık ülke de tarım bitti ülke de kriz var ülke de üretim yok diyen gericiliği ülke de üretim var ama avrupa kalitesinde değil avrupa aşmış olayı artık adamlar kaymağını yiyor 29 euro ya tabiki internet sahibi olacak sen daha kaç yıl geriden geliyorsun kalkmış bana benim ülkemde internet niye 55 ten 75 e çıktı diyorsun eeeee akk kalkmasını istemedik mi ki bende istedim kalksın diye kalktı da amaaaaaaa bir sürü firma var gidin onları deneyin bak superonline de idim 55 tl iki yıl taahhütlü idim ama dediki 63 tl yapacağız iyi ama 8 mbit haaa dedim başkası yok mu varrrr netspeed e geçtim 16 mbit sınırsız ve 58 tl.. Bu kadar net kafası çalışan her türlü imkan var gider bulur yolunu..

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

en önemlisini unutmuşssun
    imkan varsa Türk telekom kullanmayın
    Turknet kullanmanın TT kullanmaktan aşırı bir farkı yok.

• imkanı olan ortak kullansın en büyük cezalandırma yı bu şekilde yaparsınız.Yöneticiyken 18 daireli apartmanımızda teklif sunmuştum yok 100 gb akn yı ben bir günde bitiririm sonra 4 mbit internetle sürünürüz dedi çok bilmiş kişiler karşı çıktılar yapamadık.

netspeet firmasında 75 mbit 76 lira.50 kişi kullansa gram sorun olmaz.Üniversitede 1000 mbit interneti aktif 7000 kişi kullanıyor siz hesap edin.Enerji odasına adam gibi bir airties modem her katada adam gibi birer access point ile çözersiniz.Nasılsa akn yok isteyen isteği kadar indirsin.

76 lira 20 daireli bir apartmanda kişi başı 3.8 tl yapar .Şimdi siz düşünün kapatmakmı ceza bu şekilde kullanmak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

En mantıklısi Türk Telekom kullanmamak.

Ama millete bunu anlatamazsın. Adam alt yapı sahibi o diye onu seciyor.
    Telekomu günahım kadar sevmem. Bu işten kazancım da yok ama nasıl mecbur kaldığımı anlatayım.

Taşındığım sitede Vodafone çekmiyor. Turkcell 4.5G'yi balkonda çekiyor. Cam kenarında H çekiyor. H çekerken internete girmiyor. Evin ortasında Turkcell hiç çekmiyor. 10 cm solda 4g iken 10 cm sağda 2G. Evin içindeyken arayanlar ulaşamıyor.

Vodafone dediğim gibi hiç yok.

Türk telekom evin içinde 4.5G ve H+ çekiyor. Genelde H+ çekiyor.

Hattımı mecburen Tt'ye taşıdım 1000dk 1000sms 15gb 47TL. İlk 3 ay 30 GB hediye. Bu böyle kaldı. Telefonu bilgisayara bağlayıp LOL atıyorum pingsiz. sen düşün.

Site yeni olduğu için alt yapı yok. 33metre kazı yapılması lazım. Turkcell'e başvurduk. Takmadılar. Vodafone'a başvurduk takmadılar. TurkNet de YAPA yok orda diyor.

Türk Telekom'un müdürüne gittik adamlar 10 kişi sözleşme yapsın. Kazıyı yapıp eve kadar fiber getireceğiz dediler. Sözleşmeyi yaptık 45 günde işlemler tamamlandı. Geçen cumartesi bina girişine kadar fiber geldi. Bu pazartesi de modemi taktılar. Eve kadar fiber kullanıyoruz.

Gpon alt yapı olduğu için de başka servis sağlayıcıya geçemiyoruz da. Ne yapalım peki? Mecburuz. Telefon bile çekmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.