Şimdi Ara

Türk Telekom'u Cezalandırabiliriz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
10.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Turknet kullanmanın TT kullanmaktan aşırı bir farkı yok.

Alıntıları Göster
    başka bir alternatif yok malesef.
    turkcell superbox çok pahalı.
  • "Venseremoos Venseremoos!.."

Yok hocam, o işler bitti artık. Çünkü "Gen bencil" idi.
    Belki Sosyal Demokrasi, o da ülke bazında geçerli olabilirdi. O da olamıyor ve olamayacak bu gidişle.
    Çünkü insan oğlunun teşvik edilen kontrolsüz çoğalması ve kalifiye olmayan göçler sonucunda artık Sosyal Demokrat ülkelerin de geleceği tehlikede.

Günümüz Güney Amerikasında Bir kaç bin kişi ABD sınırına mültecilik için yürüdüğünde panik yaratıyor.
    Daha bunun Brezilya'sı, Kolombiya'sı, Meksika'sında yaşayan yüzmilyonlarca yoksulu var.
    Tabi, ABD'ne Sosyal Demokrat demiyoruz, kavram kargaşası olmasın.

İşte ülkemizde milyonlarca Suriyeli, Afgan, Pakistan, Afrikalı milyonlarca yasal/kaçak insanlar var, hepsi mi savaştan kaçtı, tabi ki hayır.

Kontrolsüz çoğalma neden teşvik edildi?
    1- Artık 24 saat üretim yapmaya başlayan fabrikaların ürünlerine yeni müşteriler üretmek,
    2- Fazla üremekle aynı zamanda geçim sıkıntısına düşen yığınların "Örgütlü cehalet"ini organize edip tepesine çöreklenip o ülkedeki + değeri kullanmak için.

"Küreselleşme" diye bir kavram ortaya atıldığında , kendi ülkesinde üretim yapan fabrikaların satış doygunluğuna ulaştığını ve artık rahatça dış pazarlara açılmak istediğinin ifadesinden öte değildi.

Bu öneriye ister kendi kabulüyle ve ister iç darbeler sonucu (mesela ülkemizde 12 Eylül 1980 darbesi) kabul eden ülkeler "Küre gibi oldular"

Bunun sonucunda İngiltere bile bir çok ünlü fabrikasını satmak zorunda kaldı.
    Ha, onlar da şimdilik ISO-9000 vs. gibi dışa akıl satma yollarını buldular.

Sonuç itibariyle, artık günümüzde "Adil Paylaşım" mümkün değil.
    Tabiata baktığımızda zaten "Büyük balık küçük balığı yer" şeklinde bir tasarım olduğunu görüyoruz.

Bana kalırsa ben de adil paylaşımdan yana idim. "Herkesten yeteneğine göre alıp herkese ihtiyacına göre vermek"
    Ütopikti, olmadı ve asla olmayacak:

"40 yaşına kadar Sosyalist olmayanın kalbinden, 40'ından sonra olanın aklından şüphe ederim" demiş birisi, zamanında.

• Türk Telekom ne zaman ki ciddi anlamda rakipleri olur o zaman memlekette internet adına her şey yoluna girer. (Yerli olmayacak.) Gelecek Amazon gibi, Uber gibi silip süpürecek bir firma. Bak bakalım daha Türk Telekom kalıyor mu. Bizim memlekette insandan çok şeytan var derlerdi inanmazdım eskiden gerçekten öyleymiş.
  • 6500 tık yardı dağıtılıyor..

• Ziraat candır <3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim taahhütüm şubat ayında bitiyor ve telekomu tamamen bırakıp başka ISS ye geçeceğim. Başka sağlayıcılarda fiyat ne olursa olsun telekomu terkedebilirseniz terkedin derim. Atıyorum turknette 5 mbps 10 tl telekomda 8 tl. Turknet kullan kardeşim. Pahalıda olsa telekomu terket ki zaman telekomdan pahalısı yok. Yeter ki telekom olmasın ancak böyle bir şeyler olur.

• Bkz. tavşan dağa küsmüş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekom batsın isteyip ,onun alt yapısını kullanan firmaya yönelin demek akıl tutulması olmalı

bu 3 banka batsa + telekom batsa her şey düzelecek mi yani ?

tepkimizi sonuna kadar göstermeliyiz ama sizin yöntemleriniz hiç akla yatkın görülmüyor

bunlar batsa bu defa diğerlerine gün doğacak ve onlar tekel olarak gideni aratacaktır ,az sayıda aboneleri olduğu halde onlar hakkında da çok sayıda şikayet okuyoruz (gerçi zaten telekom alt yapısı olmazsa onlarda olamaz)

telekom alt yapısını kullananlar kendi kablolarını döşeseler ,her işi kendileri yapsalar acaba çok ucuz fiyatlara internet verirler mi ?
    ama kolay yolu bulmuşlar ,alt yapısını kullandığımız telekom zam yaptığı için bizde mecburen fiyat artıracağız ,deyip keyfine bakacaklar
    o zaman kendin niye kablo çekmiyorsun kardeşim ,çek kablonu ve gerçek rekabet doğsun

tek yapabileceğimiz ,varsa daha ucuza hizmet veren başka firmaya geçmek ama alt yapı olarak telekomu kullananlardan medet ummayın (alt yapısını kullanan firmadan aldığımızda yine paralar telekoma gidecek demektir)

kablonet kullanalım desek çoğu yerde yok ,superonline kullanalım desek aynı şekilde onunda her yerde kendi kablosu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Devlet üretir o devleti ilgilendirir, devlet şeker fabrikası kapatabilir ama özel fabrikalar açılıyor bunu o algı yapan medyayı takip ederseniz böyle ağlarsınız burada işinize gelen kapatılan fabrikalar ama açılanları duyan var mı yok çünkü sizin algı haber yapan medyanız haber yapmaz niye yapsın ki dimi o da haklı sizin gibileri kandırmak varken aç bak oda tv ye Dünya 'nın en büyük havalimanı açılana kadar haber yapmış mı bir kere yoooo yapmaz ama havalanını su bastı algı haberini yapmış mı haaaa işte yaparrrrrr o yüzden gerçekleri öğrenmek istiyorsanız devletin kurumlarını takip edin devletin yayın organlarını takip edin ve gidin kendi gözlerinizle görün açılan bir dünya fabrikalara şahit olun.. Ama karşıma çıkıp oda tv okuyup fabrikaları kapattı demeyin.. Tarım da yapılanları ben trakya bölgesinde olduğum için içinde olarak biliyorum ama sen yine o sosyal medya gruplarını takip et 3 5 tane çiftçiyi ortaya sürenleri takip et yere süt döken birkaç provakatörü takip et seçim günü gelsin akp yine iktidar olsun al sana takip ettiğin kanalların iç yüzü şu kafaları bırakın artık ülke de tarım bitti ülke de kriz var ülke de üretim yok diyen gericiliği ülke de üretim var ama avrupa kalitesinde değil avrupa aşmış olayı artık adamlar kaymağını yiyor 29 euro ya tabiki internet sahibi olacak sen daha kaç yıl geriden geliyorsun kalkmış bana benim ülkemde internet niye 55 ten 75 e çıktı diyorsun eeeee akk kalkmasını istemedik mi ki bende istedim kalksın diye kalktı da amaaaaaaa bir sürü firma var gidin onları deneyin bak superonline de idim 55 tl iki yıl taahhütlü idim ama dediki 63 tl yapacağız iyi ama 8 mbit haaa dedim başkası yok mu varrrr netspeed e geçtim 16 mbit sınırsız ve 58 tl.. Bu kadar net kafası çalışan her türlü imkan var gider bulur yolunu..

Alıntıları Göster
    Havaalanını nasıl açmış, köprüleri nasıl açmış önce onları öğren bence.. hepsi geçiş garantili .. geç geçme senin benim cebimden çıkıyor.. devlet zaten bunları yapmak için var.. kaldı ki kendi yapmıyor, yaptırtıyor nasıl.. garanti veriyor.. para kimden çıkıyor senin benim cebimizden.. her türlü vergimizi ödüyoruz.. hatta verginin de vergisini ödüyoruz.. ama yetmiyor daha çok istiyorlar daha çok istiyorlar. ödemediğimiz bir şey yok maaşallah. Bir tek aldığımız nefes için vergi vermiyoruz yakında onu da veririz.. devlet üretirmiş devleti ilgilendirirmiş öyle mi.. valla herkesi ilgilendiriyor kusura bakma.. Allah akıl fikir versin.. Bizim gibileri mi kandırıyorlar yoksa senin gibileri mi bir düşün bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 22 Aralık 2018; 6:57:40 >

• Konu yine örgütlenme dışında her yere gitmiş. Ben taahhüt bitince kapatıyorum. Dolaylı olarak başka sağlayıcı ile Telekom altyapısı kullanacak olsam bile Telekom kullanmayacağım. Gerekirse Turkcell ya da başka sağlayıcıların kendi altyapılarını kullandıkları interneti alacağım. Konuya destek olanlara engel olmayın. 3'e 5'e bakmayın binlerce kişi kapatsa 3, 5 milyonlar olur. Önemli olan halk olarak cevap verebilmekte.

• Bence bankaların suçu yok, onlar paralarını almaya çalışıyor ben yaklaşık 12senedir kullandığım ttnet ve tivibu yu iptal ettim farklı sağlayıcıya geçtim, ama iş bankasını özellikle böyle bir ortamda kendilerine Atatürk hisseleri bahane edilerek saldırılırken terk etmem, ama özellikle garanti bankası yerin dibine girebilir....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten fiyatları iyi olan sağlam hangi firma var? Geçelim kurtulalım şu kan emicilerden.
  • 2006 Yılından bu yana kullandığım Türk Telekom (TTNET) hizmetimi 09-12-2018 Tarihinde TürkNet'e taşıdım memnunum ancak TürkNet'in de zam yapma gibi bir ihtimali var. TTNET'i kapatma sebebim ise 16 Mbps paketi (Aldığım hız 10 Mbps) 54 liradan başlatıp 77 liraya kadar çıkartması.
  • Türk Telekomun son zamanlarda yapmış olduğu zamlarda bir hayli artmış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

Havaalanını nasıl açmış, köprüleri nasıl açmış önce onları öğren bence.. hepsi geçiş garantili .. geç geçme senin benim cebimden çıkıyor.. devlet zaten bunları yapmak için var.. kaldı ki kendi yapmıyor, yaptırtıyor nasıl.. garanti veriyor.. para kimden çıkıyor senin benim cebimizden.. her türlü vergimizi ödüyoruz.. hatta verginin de vergisini ödüyoruz.. ama yetmiyor daha çok istiyorlar daha çok istiyorlar. ödemediğimiz bir şey yok maaşallah. Bir tek aldığımız nefes için vergi vermiyoruz yakında onu da veririz.. devlet üretirmiş devleti ilgilendirirmiş öyle mi.. valla herkesi ilgilendiriyor kusura bakma.. Allah akıl fikir versin.. Bizim gibileri mi kandırıyorlar yoksa senin gibileri mi bir düşün bence.

Alıntıları Göster
    Ya ne kadar saçma saçma yazıyorsun yaaa devlet yaptırıyormuş vergisi bizden çıkıyormuş, devlet kendisi yapsa vergisi Erdoğan 'dan mı çıkacak akp den önce devlet yaptırıyordu ne oluyordu 50 yıl işletme hakkı veriliyordu yap işlet devret modeli ile yapılıyordu 50 yıl sonra köprü senin oluyordu ne farkı var şimdi ise 7 8 yıl da senin oluyor köprü tek farkı daha fazla vergi ödüyorsun kullanandan daha fazla alıyor kullandığı için kullanmayandan daha az vergi alıyor sen hayal dünyasında mı yaşıyorsun daha önce amerika italya hayrına mı bize köprü ya da yol yapıyordu havaalanını nasıl açmış mış bir yazdıklarına bak sen önce ha bir de osmangazi köprüsü için feyzi bir ara videolar paylaşıyordu yalan yalan önüne konmuş olan dövizleri okuyordu hesaplamaların yarısı yalan algı oyunu sen şimdi onlara da inanıyorsundur.. Bırakın bu edebiyatları 50 yl nereeee 8 10 yıl nere köprü yapılana kadar 3 yıl devlet ödeme yapmayacak diye anlaşma yapılıyor ama sizin feyzicik 3 yılı da hesaba katarak algı yapıyor heeee gülüm kusura bakmayın kendim araştırarak gerçekleri öğreniyorum o yüzden de oyumu atıyorum sizin gibi sosyal medya da algıcılarla nefes almıyorum eğer onları takip ediyorsan sen önce kendini sorgula..

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Ya ne kadar saçma saçma yazıyorsun yaaa devlet yaptırıyormuş vergisi bizden çıkıyormuş, devlet kendisi yapsa vergisi Erdoğan 'dan mı çıkacak akp den önce devlet yaptırıyordu ne oluyordu 50 yıl işletme hakkı veriliyordu yap işlet devret modeli ile yapılıyordu 50 yıl sonra köprü senin oluyordu ne farkı var şimdi ise 7 8 yıl da senin oluyor köprü tek farkı daha fazla vergi ödüyorsun kullanandan daha fazla alıyor kullandığı için kullanmayandan daha az vergi alıyor sen hayal dünyasında mı yaşıyorsun daha önce amerika italya hayrına mı bize köprü ya da yol yapıyordu havaalanını nasıl açmış mış bir yazdıklarına bak sen önce ha bir de osmangazi köprüsü için feyzi bir ara videolar paylaşıyordu yalan yalan önüne konmuş olan dövizleri okuyordu hesaplamaların yarısı yalan algı oyunu sen şimdi onlara da inanıyorsundur.. Bırakın bu edebiyatları 50 yl nereeee 8 10 yıl nere köprü yapılana kadar 3 yıl devlet ödeme yapmayacak diye anlaşma yapılıyor ama sizin feyzicik 3 yılı da hesaba katarak algı yapıyor heeee gülüm kusura bakmayın kendim araştırarak gerçekleri öğreniyorum o yüzden de oyumu atıyorum sizin gibi sosyal medya da algıcılarla nefes almıyorum eğer onları takip ediyorsan sen önce kendini sorgula..

Alıntıları Göster
    Ya haydi git saçma saçma yazıyormuşum.. Saçma nın kendisi sensin sana laf anlatılmaz. Hadi bak sen işine.. Güle güle kullan köprünü de havaalanını da internetini de.. Benim yaşam şartlarım iyi sürünen sürünsün ne düşünüyorsam sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

Ya haydi git saçma saçma yazıyormuşum.. Saçma nın kendisi sensin sana laf anlatılmaz. Hadi bak sen işine.. Güle güle kullan köprünü de havaalanını da internetini de.. Benim yaşam şartlarım iyi sürünen sürünsün ne düşünüyorsam sanki.

Alıntıları Göster
    Yalan mı üye eskiden 1. ve 2. köprüyü ben mi yaptım devlet yap işlet devret modeli ile yapmadı mı?? Sanki eskiden uzaylılar yapmış köprüleri de bugün akp vatandaşa ödetiyor diye veryansın ediyorsun eskidende biz ödedik o köprülerin parasını çünkü benim vergilerimle senin vergilerinle yapıldı bugünde o köprüler vergilerimizle yapılıyor kullananlar daha fazla vermiş oluyor tek fark bu..

Ahahahhaha bir de böyle yazmıyorlar mı yok benim şartlarım iyi yok şu yok bu ağlayın siz anca burada dahaaa böyle.. Şartmış hayatmış heeee aynen heeee..

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Gpon alt yapıyı üzerinden hizmet veren sağlayıcılar var.

Netspeed, milenicom gibi. Cayma hakkını kullanıp İnterneti iptal edebilirsin. Ama madem baglattin. Bir taahhüt dönemi kullan. Ondan sonra araştırırsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.