Şimdi Ara

Türk Telekom ücretsiz 12 GB internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
18.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekom ücretsiz 12 GB internet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SMS attım herhangi bir cevap gelmedi

• kimse kimseye bedava bir şey vermez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da mesaj geldi. Online işlemlere girip katıldım. Türk Telekom ücretsiz 12 GB internet Türk Telekom ücretsiz 12 GB internet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

kimse kimseye bedava bir şey vermez
    neden kardeş verip duruyo adamlar banada 3 aylık 12 gb verdiler ek para bilen yok taahhüt yok daha ne olsun.
  • Çoğu kişiye gelmiş sanırım banada geldi. Bu yok zamanda ilaç gibi oldu

• Faturasız hatlara oluyor mu? ...faturalı yapmasınlar bizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana gelmedi
    (hattım faturalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 16 Eylül 2019; 18:31:28 >
  • Bu mesaj bana da geldi.
    Lakin bu mesaja cevap verdikten sonra mobil uygulamadan güncel fatura bilgilerinizde değişiklik oldu mu kontrol ettiniz mi? Bedava diyor ancak gerçekten bedava mı?
  • çifte standart nedeniyle tt bu ay çıkıyorum
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Bende taşıyacağım pazartesi, ne bunu verdiler ne öbür 2 gb ı.Kendiniz bilirsiniz.Arayıp taahhüt teklif edip duruyorlar..

• Bu aralar bol keseden gb dagitiyor valla ilk kez haftalık 10 gb verdi. Gecen hafta 2 gb.

• 7 yıldır türk telekomdaydım. ilk defa bu sene saçma teklifle (%5 indirim) taahhüt istediler, ben de dalga mı geçiyorsunuz dedim ve hattımı vodafona taşıdım. birçok kişi aynı dertten muzdarip bu nedenle kaçışları yavaşlatmak için bol keseden gb dağıtmaya başlamış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

7 yıldır türk telekomdaydım. ilk defa bu sene saçma teklifle (%5 indirim) taahhüt istediler, ben de dalga mı geçiyorsunuz dedim ve hattımı vodafona taşıdım. birçok kişi aynı dertten muzdarip bu nedenle kaçışları yavaşlatmak için bol keseden gb dağıtmaya başlamış olabilirler.
    Şimdi satış için tekrar vitrine çıkıyor ya, abone sayısını düşürmemek için dediğiniz gibi türlü taklalar atıyorlar. Sen ilk önce altyapini ve hizmet kaliteni düzelt ki müşteri kalsın. Kullanamadığımız gb lari veya konusamadigimiz dakikaları vererek aboneleri tutabileceklerini zannediyorlar. Millet bezmiş durumda. Gerçi bana da 5gb haftalık vermişler. 3gden beter bir hizda 4,5gde kullanmaya çalışıyorum,rezillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daci

Bu aralar bol keseden gb dagitiyor valla ilk kez haftalık 10 gb verdi. Gecen hafta 2 gb.
    Sil Süpürde Bana Dün 30 Bugün 5 Gb Verdi. Hattım Faturasız
  • Uygulama da bende de çıktı.

Kampanya kaydiniz basariyla alinmistir. 30 gun gecerli yurt ici her yone 100DK konusma ve 2GB cepten internet mobil hattiniza ucretsiz olarak tanimlanmistir. Konusmanin ve internetin keyfini doyasiya yasamaniz dilegiyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 3 aydır sil süpürden internet çıkmadı, hediye falan da yok. 2 ay sonra taahhüt bitince başka operatöre geçeceğim. Sanırım 35 liraya 15 gb kullanıyorum diye böyle yapıyorlar.

• 19 yıllık abone idim öncesi aria aycell falan
    hiç adam gibi tarife önermediler hatta yeni gelen aboneden bana daha fazla ödettiler, bende bimcelle geçtım kafam rahat
    ha altyapı değişmedi halen turktelekom kullanıyorum ama
    ilginçtir bimcell mantıklı fiyatlar verirken bunu neden turk telekom saglamıyor o daha ilginç
  • Ucretsiz Bana Ozel Paket! 30 gun gecerli yurt ici her yone 100DK konusma ve 2GB cepten internet iceren Bana Ozel Paket'den ucretsiz yararlanmak icin 7 gun icinde EVET yazip 1316'a gonderebilirsiniz. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonderin. B001

Bu sms gelmiş, FIRSAT göndericili.. sahte sms mi, ttkom a mı ait bilen var mı

Edit: online işlemlerde hattıma tanımlı böyle bir hediye yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 22 Eylül 2019; 15:56:19 >
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    İyi teklifler gelebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.