Şimdi Ara

Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
2
Favori
20.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama yurtdışında evinde 1000 Mbps Upload kullanan var ve İtalyan kendisi. Türk lirasına çevirdiğim zaman, ayda 120-150 TL ödüyor. 1000 Mbps simetrik internet için. O uzay ajansında mı çalışıyor sanıyorsun? Bildiğin ev kullanıcısı... Türkiye'de de öyle olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Destek
  • Destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya' da bizzat kullanan arkadaslarım var benimde problem kullanması değil. Ben kullanamazsın demiyorum gerekli olmayan şeylerden bahsediyorum :) Ama dediğin hızlar biraz fazla söyledin gibime geliyor. Oradan 1 adet sıfırı silmeni rica edeceğim :)
    Speedtest Global Index
    Speedtest Global Index – Monthly comparisons of internet speeds from around the world
    https://www.speedtest.net/global-index
    bu sitede ortalama internet hızları ve Global Average yani küresel ortalama değerli paylaşılmış. Senin söylediğin İtalya listede 59. sırada Singapore çekiyor başı :)

Ayrıca farklı bir araştırmada mevcut, bu araştırmayı yapan SD sitesi videoyu da buraya bırakıyorum. Fiyat karşılaştırması için. Ben şuan mevcutta 100mpbs için 149+10 ödüyorum.
    ShiftDelete.Netyoutube
    Türkiye'de en uygun internet VS. Yurt dışında en uygun internet fiyatları!
    https://www.youtube.com/watch?v=5OJ9xd7AM_A

Ayrıca ₺'ye çevrilmiş halleride yanında var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efegoc -- 17 Nisan 2020; 15:0:52 >

• https://www.valcomcalabria.it/fibra-ottica/ burasıda italya'nın servis sağlayıcılarından birisi 1000'e 200 için 45 euro+ 200 euro para alıyorlar. Fiyat çok makul ancak her yerde bulunmuyor.
  • 2 internet aboneliği v
    Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var...ar. 2 sindede desteklenen hız 14-15 mbps Modemden annem moduna alınca yüklemeden desteklenen hız yaklaşık 2048kbps olarak gösteriyor. 3.5 mbps ülkemizde var mı? Yada mevcut santraller destekliyor mu araştırmak lazım. Bazı küçük yerlerde santralde bile portlar sadece Adsl destekliyor ve anolog. Fiber dönüşümleri de çok geri kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 17 Nisan 2020; 15:36:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• efegoc kullanıcısına yanıt
    45€ mu

Vodafone İtalya 1Gbps simetrik fiber + 15gb mobil 28€
    www.vodafone.it
    Offerte Fibra, ADSL e Telefono: Internet Unlimited | Vodafone
    https://www.vodafone.it/eshop/tariffe-e-prodotti/fibra-adsl-e-telefono/internet-a-casa/fibra.html

Fransa EPON olan yerlerde 10Gbps simetrik, GPON olan yerlerde 1Gbps simetrik, VDSL'de modeme gelen kadar hızlı, ADSL olan yerlerde ise ilk 250GB 4G üzerinden kalanı ADSL üzerinden internet + iptv + netflix veya amazon video aylık 50€. 100€ tek seferlik kurulum ücreti var ek olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 17 Nisan 2020; 15:42:50 >

• İşte bakın ülkemizdede böyle olması gerek. Hatta 10 Gbps simetrikte olmalı. Kişisel ihtiyaca gore istediğimiz hızları seçme hakkımız olmalı ve fiyatlar, o ülkede olduğu gibi ucuz olmalıdır.

• Bunların hepsi kamsapamaya göre değişkenlik gösteriyor :) Fiyat gayet uygun gözüküyor. Lakin simetrik fiber dediğin MetroEthernet alt yapısı oluyor. Burada sunduğu hizmet 1gbps'a kadar dediğini unutmamak gerekiyor. Verdiği altyapıya göre değişiyor takibi. MetroEthernet şeklinde simetrik olursa sabit up ve down hızı olur.
  • efegoc kullanıcısına yanıt
    Tabii ki metro ethernet ile normal kullanıcıya sunulan "'e kadar" internet aynı değil. Aynı olsa firmalar neden metro ethernet kullansın

10Gbps simetrik internette yoğun saatlerde hız 100'de 1'ine bile düşse normal kullanıcı için yeterlidir. Free operatörü ise 1Gbps simetrik ev kullanıcısı bağlantısında akşam en yoğun saatlerde 400-500Mbps civarı hız sunabiliyor. 10Gbps için henüz kullananı görmedim.

ADSL için ise 250GB 4G sonra ADSL olayı harika olmuş. Yakın zamana kadar yoktu. Ülkemizde de baz istasyonları için yer kirası veya frekanslar için devlet tarafından fahiş fiyatlar isteniyor olmasa ülkemizde de uygulanabilecek bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 17 Nisan 2020; 16:4:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8s

45€ mu

Vodafone İtalya 1Gbps simetrik fiber + 15gb mobil 28€
    https://www.vodafone.it/eshop/tariffe-e-prodotti/fibra-adsl-e-telefono/internet-a-casa/fibra.html

Fransa EPON olan yerlerde 10Gbps simetrik, GPON olan yerlerde 1Gbps simetrik, VDSL'de modeme gelen kadar hızlı, ADSL olan yerlerde ise ilk 250GB 4G üzerinden kalanı ADSL üzerinden internet + iptv + netflix veya amazon video aylık 50€. 100€ tek seferlik kurulum ücreti var ek olarak
    https://www.free.fr/freebox/freebox-delta
    50 yıl geriden takip ediyoruz kendilerini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sene olmuş 2020 ve biz 800 Kbps olan hızı Turk Telekom arttırsın diyoruz, aslında bu fıkra gibi bir olay, çünkü ödediğimiz para ile dünyanın bir çok ülkesinde hatta bazı 3. dünya ülkelerinde dahi bu hızın kat ve kat fazlasını alabiliriz, burada önemli olan 800 Kbps artsın değil neden hala adsl var? neden alt yapı yatırımı yapılmıyor? neden biz bu kadar para ödeyerek bu kadar kötü bir internet kullanıyoruz? dememiz lazım
  • download yok mu sadece uoload mi

• Gelecekte ülkemizin internetinin hızlı olmasını istiyorsanız, bize destek olmalısınız ki sesimizi onlara duyuralım. Daha önce adil kullanım kotalarınıda bu şekilde kaldırabildik.

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    Her ikiside.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Her ikiside.
    benim niye artmadı acaba 22mbps aynı

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    Çünkü sesimizi onlara duyurabilmek için şuan yeterli sayıda desteğe sahip değiliz.

• Az önce test yaptım 2.4
    Bayağı hızlanmış.
    Hızlanmadan önce 2.2 falandı.
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Bu günleri atlatacağız umarım.

• Ne ara upload 2 Katina cikti? Bende ayni şuan baktım. Millenicom kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.