Şimdi Ara

Türk Telekom Upload hızını arttırdı fakat ciddi bir sorun var... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
2
Favori
20.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sadece AnnexM için uğraşmıyorum. Hepsi için uğraşıyorum. Ancak VDSL ve Fiber gelene kadar AnnexM versinler veya Upload limitini tüm ADSL kullanıcılarında kaldırsınlar da biraz içimiz rahat etsin bekleyene kadar. Bunu yapmak maliyet istemiyor. Heryerde AnnexM desteği olmasa da, bazı yerlerde AnnexM vardır ama Türk Telekom o hizmeti vermiyordur. Mesela bende AnnexM için sorduğumda, Türk Telekom bize bu hizmeti vermediği için, bizde veremiyoruz dediler telefondan. Desteklemiyor demediler dikkat ederseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Ben ADSL2+ AnnexA kullanıyorum. VDSL için boş port yok dedikleri için diğer başvuracağım yol AnnexM'dir doğal olarak. VDSL Gelene kadar AnnexM ile idaire etmek yani.

• ulan tajikistan bile bizi gecti ev internetinde ayıpbe
    Speedtest Global Index
    Speedtest Global Index – Monthly comparisons of internet speeds from around the world
    https://www.speedtest.net/global-index

• ADSL kullanıyorum. 8 Megabit'e kadar hızı var. İnternet de çevredeki kullanım yoğunluğundan dolayı gün içinde sürekli kesiliyor. 2020 yılında yaşıyoruz tabii ki.
  • Kaz yolunmaya doydu ama yolduran utansın. Sonuna kadar destekçiyim.

• twit etkinliğine gelin.

internet faturalari indirilmeli ve her aile evine alabilmelidir. 50 mbit upload istiyoruz.!
    #UploadHızlarıAcilenArtmalı #UploadHızıArtırılsın #turktelekom @TurkTelekom @VodafoneTR @TurkNet @BTKgovtr @UABakanligi @umitonaltr @kablonet @TRSUPERONLINE @millenicom @krc_ysf
  • Daha çok destek gerekiyor...

• Daha çok destek gerekiyor.

• vdsl kullanıcılarının artmış hızları tabi hazirana kadar 8 yapmışlar benide
  • nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Zaten 8 Mbps Upload bile yetersiz. Bari en azından 16 Mbps Upload verselerdi. Hem zaten geçici vermişler 8 Mbps Upload'ı...

• Bence hızlı haberleşme için bir telegram grubu kurmalısın. Kampanyaya katılacak yeni kişiler bulmak içinde forumları kullanmaya devam etmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kota istemiyoruz diye anıra anıra tarifelerin 2 kat yükselmedine sebep oldunuz. Şimdi de bu mu çıktı başımıza. 11 milyon internet abonesinden Upload yapan kaç kişi var???

• bluelizard17 kullanıcısına yanıt
    Tarifelerin ucuzlaması için ve limitsiz Upload için baskın düzenlemeliyiz.

• bluelizard17 kullanıcısına yanıt
    Gece vakti telefonlar sırayla WhatsApp yedeklemesi yapıyor. Evde toplam üç telefon var.

8 Mbit adsl bağlantımın tekerine ot tıkıyor resmen, altı üstü WhatsApp yedeklemesi.

Çocuk evde ve dersleri video konferans yoluyla yapıyorlar. Gün boyu kullanılmaz hale geliyor neredeyse.

İllede karşıya dosya yüklemek değil olay...

• Daha çok destek...

• Anlamadığın olay şu, annex a yi destekleyen kart veya onun bağlı olduğu cihaz annex M yi %100 destekliyor diye bir şey yok. TT senin için oraya annex M getirmez herkes için vdsl getirir olmuyor ise sana daha önce dediğim gibi şunları yaparsın

O zaman alsa idin 10/5 superbox 100 TL idi şu an 160 TL
    Veya 2-3 adsl hattı alıp birleştirme yapacaksın internet kafeler gibi al Netspeed den en ucuz 2 hat upload lari ondan zaten evinde Turknet var onun ile down + up dan devam edersin.

Not : Arkadaşlık isteğini red ediyorum daha önce yaptığım gibi

Ki TT annex M yi getirse bile Netspeed de bir ara 16/2 upload li adsl paketler vardı şu an onu veren iss benim bildiğim yok.

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Bana karşı böyle soğuk olmanıza birtürlü anlam veremedim. Size anlatmaya çalışıyorum ama dediklerimi tam olarak anladığınızı sanmıyorum. TürkNet, bana Türk Telekom'un AnnexM hizmetini vermediğini söylediler. Desteklemiyor demediler. Donanımsal olarak desteğin olmadığı söylenseydi, zaten AnnexM için uğraşmazdım.

• 1) Teknik masa ile görüşmeden destek olmayı belli olmaz
    2) Annex m için yakın mesafe olması lazım diye biliyorum
    3) En önemlisi paket yok

• Turknet MH onu ekrandan göremez ben de bir iss de çalışıyorum.

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Eminim ki AnnexM destekli yerler vardır. Ancak AnnexM için paket yok. Bunu yapmaları için de uğraşıyorum. VDSL2 Plus ve FTTH Fiber'in ülke genelinde yaygınlaşması ve Upload limitinin tamamen kaldırılması için uğraşıyorum. Lakin, VDSL2 Plus ve Fiber'in tüm ülkemizde yaygınlaşması, uzun sürecektir. Bu sebeple ülkemizde ben ve benim gibi ADSL2+ mağdurlarına "en iyi" hizmeti verebilmeleri için, eğer AnnexM kartı varsa, buna özel paket çıkarsınlar ve AnnexM tanımlansın böylece ADSL kullanıcıları, VDSL ve Fiber gelene kadar rahat etsin istedim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.