Merhabalar öncelikle yaptığım yazım hatalardan dolayı özür dilerim. Şuan Türk telekom vdsl kullanıyorum ama 2021 eylül zamanı superonline fiber kullanırken taahhüt bitmesine 3 ay kala aradılar ve fiber bağlayalım dediler türk telekom altyapısında fakat fiber olduğu halde vdsl bağladılar ve halen bitmedi sorunlar.35 mbps kullanıyorduk ilk zamanlar sonra tekrar aradılar hızı 50 mbps yapalım diye ama altyapı buna elverişli değildi gerçekten berbat bir altyapı bulunuyor görebiliceğiniz üzere altyapı max 35 mbps destekli fakat arayıp 50 mbps yükselttirdikten sonra aşırı kopmalar ve donmalar yaşadım. sonra geçen hafta pazar günü fibere geçmek için talepte bulundum ekip çarşamba günü geldi fiberi bağlamak için fakat adres hatalıymış müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirin dediler.Aradık bize 48 saat için de dönüş yapıcaklarını belirttiler ama dün tekrar aradık 5 gün olmuştu sonra hanımefendi bize adres nakli için 7000 tl ödememizi söyledi ya da bekleyebilirsiniz dediler tam bende anlamadım fakat internet üzerinde adres nakli 99 tl olarak gözüküyor. bir türlü fibere geçemiyoruz bu berbat inerneti kullanmak zorundayız şuan maalesef şikayette bulunmayı düşünüyoruz olmadı. |
Bildirim