|
Türk Telekom Vodafone'a geçişimi reddediyor YARDIM
-
-
Telekom’a Twitter destekten yazın
Yada btk ya şikayet edin neden onu vermeyip reddediyorsunuz diye -
Turkcell den Vodafone a geçtim hat teslim edildikten 15 gün sonra aktif edebildiler, bu süreçte her aradığım da Vodafone m.h başka bilgiler verdi 3 defa hattı kesin olarak iptal olduğu acilmaycağı söylebdi ona rağmen hat 15m gün de istemediğim halde açıldı bu kadar berbat birbirinden habersizdir bı topuluk görmedim problem kesinlikle Vodafone kaynaklıdır bana da operatörünüz onay vermiyor dediler aradım Turkcell i öyle bı durum olamaz dendi sonradan sorunun Vodafone kaynaklı olduğunu anladım -
Tövbe tövbe bunlar ne yapmaya çalışıyo yaa sabırr neyse yarın tekrar deneyecem olmazsa Turkcell geçerim yapacak birşey yok -
Bazı yıllarda doğanlar da genel entegrasyon hatası, sorunun kaynağı Edevlet Vodafone formundaki doğru tarihinin kimliğe göre 1 gün farklı olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 13:22:56 > -
Yazınızdan hiç birşey anlamadım daha detaylı yazsanız? -
Örnek @bkmçvş asıl doğum tarihi 20-08-1954 ancak vodafone taşıma ve abonelik sözleşmesinde 19-08-1954 girdiği için Türktelekom tarafından başvuru red oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 13:26:58 > -
Siz Vodafone çalışanısınız galiba böyle bi izlenim aldım -
Hayır değilim takip ediyorum zaten red sonrası araştırma yapınca hatayı ilk @bkmçvş fark etti.
Sizde kontrol edin formu sizin de hatalıdır eskiden nüfus memurları büyük küçük yazardı modern halini Vodafone'da görmüş olduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Aralık 2024; 13:28:58 > -
Tekrar bayiden başvuru yaptım dün bu sefer mesaj geldi başvuru onaylandı yarın saat 22.33 de taşıma olmuş olacak -
Zaten bu hata sadece Edevlet başvurularında belirli yıllarda doğan kişileri etkiliyor, bayilerde sorun yok.
-
Çok ilginç. Kuryeyle başvuru yaptık aslında ama neyse sonuçta onaylandı başvuru o da birşey -
Adamlae büyük jest yapmış ama siz anlamamışsınız -
Vodafoneye de geçmezsin ya.
-
Neden ki bulunduğum bölgede Vodafone çekiyor doğru dürüst -
Vodafone ev interneti taşımalarında da önceki aboneliğin iptali için başvurmuyor, size de bu durumu haber vermiyor. Bir sonraki ay fatura gelince farkediyorsunuz. Arayınca da biz diğer aboneliğinizi iptal etmiyoruz siz basvuracaksınız diyorlar. Tüm ISS'ler yapabiliyor ama ne hikmetse Vodafone yapamıyor. Hayır bu şimdi mi haber verilir en başta desene bizde ona göre iptal başvurusu yapalım. Özetle bu işin altında da kesin Vodafone kaynaklı bir iş vardır -
Çok doğru yanıt.
Vodafone pişmanlıktır. -
Benzer sorunlar benim de başıma geldi, kimliğin ön yüzü fazla parlamış tarayıcıda, o sen sebepten bilgiler tam eklemememiş diye başvuru iptal edilmiş, 3 sefer benzer sorundan bayiye uğramak zorunda kaldım.
Buna benzer bir olabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X