< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Özellikle türkcell in burnundan fitil fitil getirilmeli.Eski ceosu tarafından 2018 de var olmayan bir projenin reklamları televizyonda yapılmış.Bu türk milletini dolandırmaya girmektedir.Ayrıca bölgede depremzedeler den duyduğum kadarıyla turktelekom ve vodafone ara ara ceker iken ( türkcell 1 hafta boyunca hiç bir şekilde hizmet verememiş.)Bunların genel müdürlüğü nü dozerle yıkacaksın .Bir daha olacakmı insanlara yüksek fiyattan az kota verebilecekler mi bakalım.Yıl 1999 telefonlar cekmiyordu.Sene olmuş 2023 , aradan gecmiş 24 yıl yıkacaksın bunları kusura bakmayın .
|
Sonucundan hiç bir şey çıkmayacak sadece vatandaşın gazını almak için sembolik ceza verecekler o kadar
|
Elbistanlıyım depremi iliklerime kadar hissettim iyi ki turkcell li değildim vodafone kullanıyorum ve çekiyordu gayet çok az çekmediği oldu depremden ertesi gün sonra oldu ama deprem esnasında ulaşabildim sevdiklerime gerek normalden gerek whatsapp üzerinden normalden daha az ulaşabiliyordum çünki hat düşmüyordu ama internetim çekiyordu çoğunluk wpden ulaşabiliyordum yine de en iyisi vodafone idi bence
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 2 Mart 2023; 23:44:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O cezayı da zaten firmalar ödemeyecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kahramanmaraşlı bir depremzedeyim.Turk telekom ve vodafone nispeten çekerken Turkcell servis yok yazdı.Birçok vatandaş enkaz altından ulaşamadı belki bu yüzden.Bende bip paketi var ama internet yoktu.Mecbur babamın Turk telekom internetini paylaştırdım ancak öyle ulaşabildim arkadaşlara. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu baz kurulumuna karşı çıkanlarada açılmalı iletişim gibi önemli bir şeyin yayılmasına engel olmak suç çünkü bildiğim kadarıyla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 3 Mart 2023; 18:15:13 > |
Çatıya kurmayacak alan belirleyip o şekilde kurulacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 3 Mart 2023; 18:37:59 > |
açılsa ne olacakki? af gelir sıfırlanır herşey. |