Şimdi Ara

Türk Telekom VoWifi Hizmeti İstek Şikayeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamada yok hocam. Tarayıcıdan girmek gerekiyor. Bilgisayar/telefon dan tarayıcı ile girerseniz görünüyor. Uygulamada varsa bende bulamadım.
  • Vodafonede düzgün çalışmıyor. Note 8 cihazımda aktif olduğunda arayanlar ulaşamıyor. Ben aradığım zamanda sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sil süpür ile kazandığım hediye GB yerine kendi paketim önce tükeniyor. Daha bunu beceremeyen firmadır TT.

• Sen böyle diyince bende baktım, aylık tarifem bugün yenilenecek. Ona rağmen dün kazandığım haftalık 5GB'dan yiyormuş

Türk Telekom VoWifi Hizmeti İstek Şikayeti

• Ucuz etin yahnisi. Turkcelle geçelim lütfen

• -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone dan geçtim telekoma hocam. Mükemmel şekilde çalışıyordu. Telefonum xiaomi idi.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Hocam ben baya uğraşmıştım. Router değişimini bile denedim. Çalıştıramamıştım. Birkaç ay oldu deneyli. Belki gelişme olmuş olabilir. Çalışır ise çok işime yarar. Tekrar deneyeyim

• -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    Hocam evde vowifi ile başladığım görüşme apartman içinde 2g ye apartman dışarıda volte ye görüşme kesilmeden geçiyordu. Siz bir kontrol edin belki de dediğiniz gibi sonradan gelişmiştir.
  • Turk telekom'da GSM de sorumlu mühendisine TT'de niye vowifi yok dedim. Kisa ve net cevapla" o ne ki" dedi. Gerisini siz düşünün.

• Meco2 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2015 faaliyet raporunda hizmetin hazır olduğu belirtiliyor. Testler de başarı ile tamamlanmış sözde. 79. sayfada yazıyor.http://www.ttyatirimciiliskileri.com.tr/FaaliyetRaporlari/2015-faaliyet-raporu.pdf
  • TurkTelekom vowifi kullanıma sunması zor. Telefon içindeki yazılımında güncellenmesi gerekiyor. Ben g6 kullanıyorum. Turkcellde vowifi desteği var vodafoneda yok. Belki yeni telefon ve güncellemeler ile destek sunar. Ama eskiler için zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Onlar desteği sunsun da eski telefonları oluyorsa custom romla olmuyorsa efs düzenleyerek biz halledelim hocam
  • Burdan gidecek 50-100 şikayetten çok çok daha fazlası gitmiştir. Diğer 2 operatörde olduğunu bilmiyorlar mı sanki? Bal gibide biliyorlar.

Yüzbinlerce talep olmadıkça bir gelişme olmaz.

Zaten en ucuz fiyatları sunan operatör, birşeyleri diğerlerine göre illa ki eksik olacak, ki her fırsatta şusu yok busu yok diyorum.

Vowifi'ı geç adamlar faturasıza volte vermiyor daha ne olsun.

• yazalım
  • haklısınız sayın hocam, yazdık bakalım bizde. Tam destek
  • voWiFi çok büyük nimet. Alıyorsun telefonu uçak moduna bağlanıyorsun wifi'ye dünyanın istediğin yerinden istediğin yerini arıyorsun, paketinin dakikasından yiyor. Yurtdışında öyle cafe restorant aramanıza gerekte yok her meydanda public wifi hizmeti de sunuluyor yapıştır
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağolun varolun.
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Volte var türk telekomda sorunsuz kullanıyorum

• Faturasız hatta yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazona53

Volte var türk telekomda sorunsuz kullanıyorum
    Faturasız kullanıyorum ben faturalıda var ttde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.