< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL (2. sayfa)
-
-
Normal sınırsız sosyal medyada şu an düşmüyor ben kullanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bugün geçiş yaptığım hatta cayma bedeli çıkmadığını söylediler acil cevap bekliyorum bilenlerden, geçiş içi başvurduğum zaman daha sonra cayma bedeli çıkar mı yoksa direkt geçebilir miyim bu pakete?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumdayım
müşteri hizmetleri yapılamadığını söyledi
-
Bu Turkcell ın sağı solu belli olmuyor .Herşey beklenir .
Forumda da çok çıkan oldu .
Numara taşıma işlemim yarın 22.30'da gerçekleşecek, arayıp şansımı deneyeyim ben de bi
Edit; Belirtilen fiyatlar, tarifeye yeni hat tesisi yoluyla gelerek, 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü veren bireysel müşterilerimiz için geçerli olacak fiyatlardır.
Numara taşıma dahil değilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semican -- 10 Ağustos 2024; 21:2:37 >
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=9
Türk Telekom içindekiler için de oluyor mu bunlar yoksa dışarıdan gelene mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya afişinde altta yazıyor numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla diye.
Başvur diyince numara taşıma da yazıyor
Her zamanki gibi yani..
Bu işten o kadar nefret ediyorum ki..
İçeride olana kapıdaki köpek muamelesi yapılıyor 😡😡😡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana numara taşıma da dahil olduğun söylendi.
-
Hattım henüz taşınmadığı için işlem yapılamadığını, taşındıktan sonra da yeni abone kampanyalarından faydalanamayacağımı söylediler Yok mu bu işe bir çare bulacak? Her ay 40 lira daha fazla ödeyeceğim
Türkcell'de de var. Sosyal medya diye ayrı kota var ama instagram ve youtube ne hikmetse hep normal kotadan yiyior.
-
Haydaaa tam numara tasima islemlerini baslatiyordum ki bu mesjainizi gordum. Var mi tasima yapip tarifeleri kullanabilen patlamayalim sonra.
Başvur deyince numara taşıma çıkıyo sitede
Turkcell faturaaıza geçerken paket seçmeye gerek var mı? Ben de aynı yöntemle turkcelle geçip aonra hemen telekomun bu paketine geçmek istiyorum ama daha önce böyle hızlı geçişler yapmadığım için masrafsız, sorunsuz arka arkaya geçiş için ne yapmak gerekir bilmiyorum. Turkcell faturasız hatta herhangi bir pket seçmeden geçip aktif olduğu gün de hemen teşekoma geçiş talebi mi yapmalıyım?
Ben o şekilde yapıp deneyeceğim paketler çok pahalı. Bence geçiş tamamlandıktan sonra ihtiyaç yok kullanmaya sinyal gelsin yeter
Buna başvur diyip aranan var mı yoksa bayiye gidip mi yapmak lazım? Bir de esim istiyorum ben nasıl yapmalı bilen var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X