Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
17
Favori
17.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam merhaba. Paylaşımınız için teşekkürler, sayenizde haberdar oldum. Tüm konuyu okudum ama aslında genel bir soru olduğu için cevap bulamadım.

Ben hattımı TT'den Turkcell'e 09.07.2024 tarihinde taşımıştım.

1. Şimdi hattımı tekrar TT'ye taşıyabilir miyim?
    2. Taşıyabiliyorsam, bu kampanyadaki "yeni müşteri" avantajından yararlanabiliyor muyum? (yani yeni müşteri sayılmam için Turkcell'de geçirmem gereken minimum bir süre var mı?).

Şimdiden teşekkürler.

• Taahhütün bitmesine ne kadar süre kala farklı bir operatöre geçmek doğru olur?

• Shikari kullanıcısına yanıt
    Farklı paketlerde oluyormuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bireysel.turktelekom.com.tr
    Aşımsız Özgür Prime Limitsiz Sosyal Tarifesi | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/asimsiz-ozgur-prime-limitsiz-sosyal-tarifesi
  • Turkcell kontratim 52 gün sonra sona eriyor. Yarın bu Türk Telekom tarifelerine geçsem. Ne kadar ceza öderim? Bir de ne zamandan itibaren kullanmaya başlarım? Hemen açılıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar ceza ödeyeceğiniz uygulamalarda yazmıyor mu? Vodafone Yanımda uygulamasında ne kadar ceza ödeneceği yazıyor örneğin, diğer operatörlerde de vardır bu tahminimce.

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

Mobil uygulamdan asistana gir, taahhüt yaz, paket taahhütü seç, sonra biraz bilgi verecek, çıkan seçeneklerden erken iptal cayma bedelini seç, çıkacak cezayı diyecek sana.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şekilde yaptım 146 TL cayma bedeli çıktı. Türk Telekoma gittiğimde işlemler hızlıca olup, hat hemen açılıyor mu? Aşamaları nelerdir?

Ek olarak vergi de çıkabiliyor ama fazla çıkmaz o.

Hat taşıma başvurusu yapacaksın, hepsi bu, şuanda 2 gün sonra taşıma oluyor genelde.

532 arayın cayma bedeli diyin vergi dahil tutarı söylüyor

• Bayiden taşıma yaptım, 225tllik paket hem prime. 25gb+5gb sosyal+5gb sil süpür gayet iyi fiyat bence

• Eşimin hattının vodafone taahhütü kasımda bitiyor. Cayma bedeli kaç ay üzerinden hesap edilir paketler çok mantıklı geldi de

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

Vodafone'da Ekimde bitecek taahhüt için 210tl cayma gözüküyordu

• arkadaşlar türk telekom prime 60 kullanıyorum. Taahhüt sürem 27 gün. Bu tarifeden yararlanmam için taahhüdü iptal etsem ne kadar cezası olur. Bu tarifeye başka hatta geçip geri gelmem için nasıl bir yol izleyebilirim birisi yardımcı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemres -- 12 Ağustos 2024; 22:31:9 >
  • Yıllardır turkcell kullanıyorum o yüzden Telekom hakkında pek bilgim yok. Kocaelinde oturan arkadaşlar varsa çekme durumu hakkında bilgi verebilir mi?
    Birde bu paketi alsam çekimden memnun olmasam kısa sürede cayma durumunda ne gibi ücret çıkar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 lık tarifede ispark hakkı aylık 3 mü acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom iyimiş ya yeni teklif
    Bugün vodafone a geçmiştik şimdi buna geçmek lazım tekrardan
    Şubeden yaparken ne gibi şeyler istiyorlar hattın sahibi olması şart mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Ailem Türk Telekom ve Turkcell kullanıyorum sıkıntı yaşadıklarını duymadım. Konum Kocaeli için

• Selamlar,
    2 gün önce hattımı ttkom faturali hatta taşıdım. Taahhüt vermedim henüz. Başka operatöre gidip tekrar ttkom'a gelsem yıldızlı günler paketlerinden faydanabilirmiyim?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemres kullanıcısına yanıt

Son ay cayma bedeli çıkmıyor TT de. 28 gün kala ben iptal ettim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.