Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
17
Favori
17.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki hangi hatta geçip geri gelmeliyim. Çünkü kampanya bitişi yakın tarih.

• Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Dün konuyu okuyunca online başvuru yaptım ama dönüş bile olmadı. Zaten 120 tl kurye ücreti oluyormuş. Akşam bayiden 40gb'lık pakete geçiş yaptım Daha önce Vodafone'da faturalıydım ve taahhüt vereli neredeyse 25 gün olmuştu. Tobi üzerinden kontrol edince cayma bedeli de çıkmadı.

Bayideki ablamız sosyal medya paketine Youtube'un da dahil olduğunu belirtti ancak TT sitesinden baktığımda Facebook Twitter ve Instagram diyor sadece. Yine de deneyip göreceğiz.

teşekkürler.

• gemres kullanıcısına yanıt

ben turkcell e geçtim kampanyaları kaçırmamak için. kalacağım burada

• Arkadaşlar tt deydim 2 gün önce turkcell faturasıza geçtim. Dün tt 40 gb lık olan tarife için başvuruda bulundum. Sıkıntı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nefert38 N kullanıcısına yanıt

TT sitesi ekran görüntüsü

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shikari kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için 🙏

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Merhaba cayma bedeli olarak ne kadar çıktı? Turkcelldeyim taahhütün bitmesine 42 gün kaldı. Bu tarifelerden birine kampanya bitmeden geçmek istiyorum. Turk telekoma gitsek cayma bedeli ne kadar çıkar söylerler mi?

• Türktelekom bayisine hattımı taşımaya gittim 320₺ tarifeyü stediğim söylesiğimde faturanın 410₺ geleceğin söylediler.Neden 320₺ tarife 410₺ gelecek diye sorsuğumda o tarifeler tivibulu.Tivibuda 90₺ ücreti var dedler.Böyle br durumla karşılaşan oldu mu arkadaşlar

• PTTcell 30 gb 232 TL son geçiş 16 ağustos yarın geçecem

• Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt

Bunlar da çok güzelmiş ama bana ve birçok kişiye sınırsız YouTube lazım

• Paket içeriğinde veya detaylarda olmayan bir bilgi. Doğru olduğunu düşünmüyorum. Şayet dedikleri gibi bir şey varsa yıkarlar o telekomu. THK ile yığınla dava onları bekler

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Keklemek istemiş. Öyle bir şart yok. Başka bayiye gidin kendilerine komisyon alıyorlar

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Bir daha gidin. Tivibu istemiyorm. Sadece paket yap deyin. Israr ederlerse cıngar çıkartın. Paşa paşa yapıyorlar. Sonra şikayet edin.

• TT altyapılı olduğu için Fenercell' den direkt Türk Telekoma taşıyamıyoruz değil mi? Şimdi Turkcelle geçip TTye taşımaya kalksam da 17'sine yetişmez herhalde.

• Pazartesi sabah 10.00'da numara taşıma için Turkcell'e başvurdum. Bu sabah 10.08'de geçiş tamamlandı. Birazdan Telekom bayisine gidip yukarıdaki tarifelerden birine başvuracağım. İnşallah arkadaşların bahsettiği gibi zorluklar çıkarmazlar.

• Arkadaşlar numara taşırken direk bu paketlere geçiş yapabiliyor muyuz? Yoksa numara taşıyıp tekrar mı gitmek gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tarifeye geçmek istiyen turktelekom Trabzon yetkilisi Taner beyle irtibata geçebilir. 05531281880

• Sınırsız YouTube arada bir kotadan yiyor can sıkıcı

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Merhaba sonuçtan bizide haberdar edebilir misiniz? Benimde TT den Turkcell e geçişim yarın tamamlanacak aynı gün TT ye başvuru yapsam sorun olur mu diye soru işaretlerim var.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.