Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
17
Favori
17.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, pazarteai sabahı tt’dan turkcell faturasız hatta geçiş başvurusu yaptım. Bu sabah geçiş tamamlandı. Sinyal geldikten 1-2 saat sonra da tt bayisine giidp yıldozlı günlere tarifelernsen seçim yaparak tt’a taşıma başvurusu yaptım. Şu an “işlem devam ediyor” aşamasında görünüyor. Bir aksilik olmazsa 2-3 gin içinde tt’dan siyal alıp kampanya taahhüdünü tamamlamak için gerekli smsleri göndereceğim.

Tt’da takdir ettiğim bir uygulama; kimlik fotoğrafı, stylus kalemle ya da tükenmez kalemle imza gibi süreçler olmadı. Bayideki arkadaş direk kimlik kartımı bir cihaza taktı ve e-devletten aldığım pin kodunu tuşlayıp tüm hat taşıma / sözleşme imzalama vb sürece onay vermiş oldum. Kimlik kartının çipli olması yeni yeni anlam kazanmaya başlıyor. Pzt günü Turkcell’e geçerken mesela kimliğin foroğraflarını çektiler, onlar henüz kart okuma teknolojisine geçmemişler.

Bir de tim operatörler faturalı/faturasız farketmeksizin e-sim i standart olarak aunsa da evden çıkmadan operatör değiştirme işlemlerini yapabilsek çok iyi olacak. Dijital kurye ile kart göndererek olacak iş değil artık bu. Dijital ortamda tamamını çözecek altyapı mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• prok P kullanıcısına yanıt

Bugün Turkcell' e geçiş yapıp, tekrar taşısam yetişir mi sizce?

• goofy17 G kullanıcısına yanıt

Öğleden sonra 4 gibi bayiye gittim. Görevli başvuru islemine başladı, sistem hata verdi. Hata mesajinda 24 saat bekleyiniz yazıyormuş. Hat yeni açıldığı için böyle oldu herhalde dedik. Yarın ya da Cuma günü tekrar denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedgehog24 kullanıcısına yanıt

Geçiş max 4 güne kadar sürer diyorlar ama ortalama 2 güne tamamlanıyor. Benimki tam 48 saat sürdü. Ancak tekrardan Telekoma geçişte sistem hata verdi. Çünkü sim karti takip hattı aktif ettikten 15 dk. sonra başvuru işlemini yapmış oldum. Yukarıda bir arkadaş 2 saat sonra geçiş başvurusunu yaptığı yazmış. Yarın sabah erkenden başvurmanız Cumartesi sabah geçiş tamamlansa yetişmiş oluyorsunuz ama garantisi yok.

Tercih size kalmış.

• yemre95 kullanıcısına yanıt

300 tl çıktı bana. turkcell 200 tl migros kodu veriyor dijitalden taşıyana. 100 tl ödedim diyebilirim.

• 2 hattım için başvuru yaptım. Bir tanesi 320 diğeri 260 TL tarife. Hat açıldıktan sonra söz yazip 5555 mi ne oraya mesaj atacakmisim öyle söylendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Bana da bu şekilde yapmam söylendi. 20 gb yerine 30 gb yazılacakmış.

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL

• hedgehog24 kullanıcısına yanıt
    Turkcell’e geçiş hızınıza bağlı olarak değişir. Tt’a geçiş başvurusu yapmak için son gün 17 ağustos. O güne kadar tcell sinyali alırsanız sıkıntı olmaz sanırım.

Bu sabah tcell sinyal aldıktan 2 saat sonra tt’a geçiş başvurusu yaparken önce tc kimlik numaramla giriş yaptı, sistem hata verdi dedi. Sonra taşınacak numara ile işlem başlattı sanırım ve taşıma sürecini sorunsuz başlattı. Ama henüz tt’dan taşıma günü/saati mesajı gelmedi bana. Pürüz çıkacak mı çıkmayacak mı diye bekliyorum bakalım.

Ekleme: saat 23.15 itibariyle tt’dan geçiş gün/saat mesajı geldi. 16 ağustos sabah 4 itibariyle geçiş tamamlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prok -- 15 Ağustos 2024; 0:25:39 >
  • @bahtiyaraziz

@prok

Yanıtlarınız için teşekkürler. Turkcell'e geçiş yaptım. Yetişirse ne âlâ! Yetişmezse de başka bir çözüm düşüneceğiz.

• Geçen sene bu tarifeyi 3 kere açtılar sakin olun.

• Dün uygulama üzerinden başvurdum bir pakete bir bayan aradı kurye gelecek imza attıracak sim kartı verecek dedi. Randevu oluşturdum bugün için kurye atandı ama ne arayan var ne soran ben bu işlemi iptal edip bayiden yapabiliyor muyum bilen var mı bugün gelen olmazsa iptal etmeyi düşünüyorum zaten süre kısıtlı bir de kuryenin keyfini beklersek yetişmeyecek

• murat5552 M kullanıcısına yanıt

Bayi en rahatı ve temizi. Sabah bayiye uğradım. 10 dakikada işlemler bitti. Şuan sim kart elimde. Mesaj bekliyorum. Ayrıca online başvuruda 120 TL kurye ücreti alıp 10 ay boyunca bunu 12 TL olarak faturaya yansıtıyor. Örnek fatura 180 TL ise buna 12 TL kurye ücreti ve telsiz kullanım ücreti ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 15 Ağustos 2024; 13:17:55 >
  • Ben az önce Telekoma basvurumu tamamladım. Hat açılınca söz, onay 5555 mesajlarını atınca herhalde işlem tamamlanmış olacak.
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• Turkcellden Telekoma geçiş Yaptım ödenmeyen tkü vergileri nasıl olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone de son ayım gelecek ay bitiyor taahutum uygulamadan baktığımda 155 cayma bedeli görünüyor ama geçen ayda aynı bedel görünüyordu yok mu bunun bir hesabı güne göre azalması gerekmiyor mu bu bedel kaç gün kalırsa bu cayma bedeli çıkmıyor bunun belli bir süresi var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkcell cayma bedelini nereden öğrenebilirim.. uygulamada bulamadım

• titan1905 T kullanıcısına yanıt
    532 arayıp cayma bedeli diyin söylüyor

• Vodafone 25 GB internet + Sosyal Medya Sınırsız + Video Pass Sınırsız Paketi kullanıyorum.Aylık 140 TL ücreti var ve sözleşme bitimine 10 ay mevcut.Ama hiç memnun değilim doğru düzgün çekmiyor.Şimdi bu tarifeyi gördüm.Yarın sabah hat taşıma başvurusu yapsam acaba yetişirmiyim kampanyaya ?

• ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Başvurduğunuz gün önemli

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.