Online tekliflerde 1-2 ay önce vardı o fırsat. Şimdi yok. Bu yıldızlı günler kampanyasında youtube'la ilgili bir şey görmedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL (9. sayfa)
-
-
Youtube yaz 5555 'e gönderin,size veriyor mu bakın. Gelen linki youtube hesabını webde gir önce, sonra linki aç. Daha önce Youtube hesabından daha önce Premium kullandınsa Premium yapmaz. Hiç youtube premium kullanmadığın bir youtube hesabı olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlanın en altında kucuk yazıyla yazmıslar, zor okunuyor. Oyleyse arkadaşın yazdıgı gibi YOTUBE yazıp 5555'e gonderirseniz verir buyuk ihtimalle.
-
Telefonunuz yurtdışı kayıtlı cihaz ise ve geçiş randevu saati geçmesine rağmen yeni hattınıza sinyal gelmediyse 120 numaralı tekefondan Btk’yı arayıp talep oluşturursanız 10dk sonra telefonu kapatıp açınca sinyal geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben aradım kavga ettim kayıtsız cihaz 1 ay süresi var açmadılar. Bizle ilgisi yok diyor iki tarafta devlet kurumunda çalışanların tavırlarına ayar oluyorum ulan babanın işi sanki ilgilenmiyor
teşekkürler hocam
-
Bende çok kararsız kalmıştım, fakat Prime ayrıcaklıkları için Turk Telekomu seçtim
Pttcell hattımda taahhüt yok ama telefonla aktarımının olmadığını bayiye gitmemi söyledi tt arkadaşlar pttcellden bu kampanyaya geçiş yapan var mı?
-
youtube - instagram sınırsız olması büyük avantaj. turkcell'e niyetlenmiştim ama prime 40 geçtim.
-
Arkadaşlar salı günü geçiş işlemini online başlatmıitım çarşamba günü geldiler eve belgeleri aldılar.Daha bugün mesaj geldi hattınız 4 günden geçecektir.Tam tarih daat mesajı gelicektir diye yarın 40 gb sınırsız sosyal medya paketi bitiyor nasıl br yol izlemeliyim acaba?
YOUTUBE yazıp 5555 e yollayınca kayıt linki geldi hocam.
Bir şey yapmana gerek yok işlem yapılmış zaten hocam, süre bittikten 1 gün sonra bile açılsa yine 40gb aktif olur.
Türk Telekom uygulamasında İnternet bölümünde sınırsız sosyal medya ile ilgili bir ibare yok. Ve sanki video vs izleyince kıtadan gidiyor gibi. Sizin online işlemlerde yazıyor mu İnternet bölümünde?
Aynen öyleymiş, yine de 3-4 saat bekledim, aradıktan sonra
Arkadaşlar ücretsiz tivibu go nasıl aktif ediliyor
çekim gücü nasıl telekomda bulundugum bölgede vodafone berbat
-
Numarayı arayın yardımcı oluyorlar. Önce mesaj atın 5dk bekleyin kod ve aramanız gereken numara geliyor
Gecen sene kasim sonrasi bu tarifeye gecmistim 205 liraydi sanirim. Keske 20 + sinirsiz sosyal medya olanini da yapsalar.
15 Ağustos sabah saatlerinde bayiden başvuru yaptım. 17 Ağustos sabah saatlerinde geçişim oldu. Herhangi bir SMS yazmadım. Hattımı taşırken direkt istediğim kampanyayı sorup öyle taşıdılar. Gelen SMS bilgisinde başvuru yaptığım paket yazıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 17 Ağustos 2024; 9:32:7 > -
SOZ yazıp gönderiyorum "taahhudunuz bulunmakta olup" cevabı geliyor ama online işlemlere girdiğimde taahhüt yok. Aynı sorunu yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 17 Ağustos 2024; 13:13:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X