Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
17
Favori
17.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani yarın hat taşıma başlatsam 17'de kampanya son ben sabahdan bayide taşıma başlatsam kampanyaya katılabiliyorum o zaman ? Vallahi 320 lira vermeye razıyım vodafone çekmiyor şişlinin göbeğinde

• ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Tarifeyi seçerek hat taşıma yaptığı için sorun olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt

Sağol sabah erkenden bayiye gideceğim.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Ben turkcell den vodafone'a geçmiştim. hat taşındığı aynı gün türk telekom'a geçiş için başvurdum sıkıntı olmadı. hatta 2 saat sonrası falandı. şu an türk telekom'dayım.

• prok P kullanıcısına yanıt

taahütü tamamlamak için gerekli sms ler neler hocam ben geçiş yaptım ama bilgim yok bu konuda

• ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Vodafone o tarifeye nasıl geçtiniz hocam
    Çok iyi fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell den Türk telekoma geçiş sağladım fakat talep ettiğim paket şu an tanımlanan paketten farklı, SOZ yazıp onay da verdik. Paket düzeltmesini sağlarlar umarım onların hatası sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bugün 2. Gün oldu 40 gn sınırsız tarifeye geçmiştim.Türktelekom online birmnden geldiler tüm evrakları doldurdum fakat şu gün şu saate geçicek diye medaj gelmedi.Yarında tarifenin son günü sanırım.Nasıl bir yol izleyebiliriz?

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    SOZ yazıp 555’e göndereceksiniz. Gelen mesaja da ONAY yazıp cevap göndereceksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • prok P kullanıcısına yanıt

Taahütünüz var diye cevap geldi. Teşekkür ederim

• bugün vodafone dan TT ye geçiş yapmayı planlıyorum TT aktif olana kadar vodafone kullanmaya devam edebiliyor muyum?

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl yaptırmıştım bayiye.2 dönem var ama telefon çekmiyor.Türktelekom başvuru yaptım geçiş yapıyorum.Çekmedikden sonra sınırsız verseler ne olur

• Bu geçiş sürecinde tt’deyken vodafone 175₺ lik tarifeye geçtik pazartesi geçiş oldu bu akşamda tekrar türk telekom hattı açılışı olcak bu aradaki 4 5 gün için 100₺ den fazla fatura çıkması doğal mı
    Öyle bir mesaj gelmiş faturanız 100₺den fazla gibisinden

• Vodafonedan Türk Telekom a geçtim . Sabah Vodafone kapandı, Türk Telekom u taktım hala açılmadı .

• Bu tarifeye mi geçsem yoksa Turkcell 60 gb tarifesine mi geçsem çok kararsız kaldım.

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

Turkcellde simkarti takip sinyal aldıktan sonra 2 saat beklemiş olsaydım belki de islem sorunsuzca tamamlanirdi. Sonuç itibariyle bir gün geç işlem yapmış oldum. Muhtemelen yarın geçiş tamamlanır.

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

Geçiş için başvurdukları sonra sorun yok. Geçiş ne zaman tamamlanirsa tamamlansin. Sadece hattınızı kullanmadığınız için biraz mağdur olursunuz.

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt

Evet. Yeni sim kartı takacaginiz vakte kadar eski haklarınızı kullanabilirsiniz.

• 3 ay youtube Premium hediyesini nasıl alıyoruz?

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Evet ondandır büyük ihtimalle hocam.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.