Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
17
Favori
17.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL

Bu sabah geçiş tamamlandı. Sim kartı takıp soz, onay mesajlarını gönderdik. Ancak sanki gondermemisiz gibi mesajı cevapliyorlar. Yeniden gönderiyoruz. Yine aynısını diyor.

Ancak online işlemlerde görünüyor. Şimdilik sorun yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Benim burada görünmüyor hocam. taahhüt yok cevabı çıkıyor. ama mesajı atıyorum var diyor.

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 17 Ağustos 2024; 13:22:44 >
  • Bu kampanya her ay yapılıyor mu
    Benim taahhüt Eylül ayında bitiyor
    Vodafone de taşımak için uygun tarife

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

eylül ayında bitiyorsa 1 ay kala ceza ödenmiyor zaten hocam.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Eylül son ay
    96 TL görünüyor

• Bende Turkcell deki 20 GB olan tarifeye geçmiştim sonra kotanın çok hızlı bittiğini fark ettim başka operatöre faturasız taşıdım. Türk Telekomun bu kampanyayı yaptığını görünce 20 GB olan Aşımsız Özgür 20GB tarifesine geçişini yaptım fakat Turkcell bana 3 4 gün kullandım diye 150 lira cayma bedeli çıkarttı fatura göndermişler 493 lira ben buna itiraz etmek istiyorum nasıl yapabilirim ben böyle haksız bi fiyatı ödemek istemiyorum bir de sim kart ücreti çıkardılar 3 ten fazla taşıma yaptığım için

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    BTK şikayet edin anca ordan çıkarsa sonuç çıkar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Tüketici btk şikayet sayfasına şikayetimi bildirdim zaten inşallah işe yarar

• Arkadaşlar sınırsız tarifeye bugün geçtim fakat instagram ve yotube kotadan yiyor müşteri hizmetleri mantıklı cvp veremiyor sizde durum nedir?

• Bu ay bu pakete geçenler fatura kesim tarihi 27'sine kadar kullandığı gün kadar mı yoksa tamamını mı ödeyecek acaba? Ve eğer kullanılan gün kadar ise internetin tamamını tüketince tam fatura mı kesilir? Bilen tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim

• 17 ağustosta başvuru yaptım arayan soran olmadı hala.Kaç gün sonra arıyorlar.

• Bismillah ilk mesai günü daha bugün

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt

Kısa süre içerisinde arayacaz yazmıştı hocam ben cumartesi arama beklemiştim aslında.Normalse iyi.

• Kampanya bitti; ama bilgi amaçlı yazacaklarım burada dursun. Fenercell' den direkt olarak TT'ye geçemediğim için 14 ağustosta Turkcell bayiinden numara taşıma işlemlerine başlattım. 16 ağustos akşamı taşıma işlemi tamamlanmış oldu. 17 ağustos öğlen vakti de TT bayiinden faturalı tarifeyi seçerek hattı taşıma işlemlerine başlattım. TT hattına taşıma da bugün 01.30'da tamamlanmış oldu. Online işlemlerde de tarife ve taahhüttüm gözüküyor. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• Shikari kullanıcısına yanıt

Fatura süren sadece 1 gün bile olsa İnternet-Dakika-SMS içeriklerinden herhangi birini bitirirsen full ay faturası yansır.

Paket içeriklerinden herhangi birini bitirmezsen kullandığın gün kadar fatura yansır. Bir de varsa TKÜ borcu eklenir.

İnternet 100 mb bile kalsa bitti sayılmaz gün bazlı yansır,yine de dikkat edin 100 mb kalacak şekilde riske girmeyin.

İnterneti bitirmediniz SMS`i bitirmediniz ama dakikayı bitirdiniz,bu durumda yine full ayın tam ücreti yansır.

Eğer tarifeniz 30 GB + 10 GB sosyal medya içerikli gibi bir tarifeyse 30 GB bitmese bile sosyal medya yönüne verilen internet bitirilirse yine full tam ay faturası yansır.

Geçen yıllarda + sosyal medya ekli paketlerin bitirilmesi yüzünden gitgel yapanlar 3 gün bile dursa sosyal medya yönüne olan interneti bitirdikleri için full ay faturası yansıdı 3-4 gün kalsalar bile. Turkcellde 3 gün durdum tam ayın faturası kesildi diye cayma yansıdı diye burada kafalar karıştırıldı. Oysa aynı şekilde 3-4 gün kalıp da cayma yansımayanlar da çok vardı.

• hedgehog24 kullanıcısına yanıt

Hangi tarifeye taşıdınız. Güncel faturanız ne görünüyor?

SOZ yazıp gönderince taşıdığım fiyattan fazla ücrete taahhut mesajı geldi yazanlar olmuş. Mesela 320 TL olması gerekirken 377 TL'ye kullanmak için ONAY yazıp gönderin mesajı gelenler var. Özellikle hattı 17 Ağustos'dan sonra açılanlarda.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Hocam bu oldukça faydalı ve bilgilendirici mesajınız için yürekten teşekkürler Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL 

Aklıma bir başka soru takıldı. İlk ay verdiği hediye 30 gb'ı bitirmek de bu kapsamda değerlendirilebilir mi acaba? Çünkü çoktan bitirdim ve şayet öyleyse bari diğerleri için tedbir olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shikari -- 19 Ağustos 2024; 20:14:39 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Dün de güncel fatura 69 tl gözüküyordu. Yalnız dün şöyle bir mesaj geldi ttden:

"Yildizli Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak 35,6 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 115 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 240,5 TL olarak guncellenmistir."

Bayiiden işlem yaptığım için taahhüt mesajı atmamıştım. Uygulamada da gözüküyordu zaten. Yine de "SOZ" yazıp, mesajı attım. Gelen cevap:

"Degerli musterimiz, mobil hattinizin tarifesinde taahhudunuz bulunmakta olup tarifenizin aylik ucret taahhut indiriminden yararlanmaktasiniz."

• Arkadaşlar bu kampanyayı kaçırdım da bunun gibi bi kampanya ne zaman gelir turkcelle olan taahütüm 15 gün sonra bitiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DenizBakk D kullanıcısına yanıt

Eylül ortası gibi bence tekrar kampanya olur hocam, sizin yerinizde olsam 15 gün beklerim taahhüt bitimine 3 gün kala Vodafone faturasıza geçerim, tobi ye 2 gb kazan yazınca 3 günlük İnternet veriyor. Onunla idare edip kampanya beklerim. Kampanya gelmezse paket vs alıp en kötü 1 ay beklerim ya turkcell ya da tt kampanya yapar bence o sırada. Sonra onlardan birine geçerim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.