Şimdi Ara

Türk Telekom Yıldızlı Günler 2000 dk. 250 sms 40 gb internet+sınırsız sosyal 320TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
17
Favori
17.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT'de 28 gün taahhütüm kaldı 1000 dk 20gb internete 145 tl fatura ödüyordum. 300 küsürlük alakasız paketler öneriyorlar.Turkcell'deki tarifeler iyi görünüyor ancak bu internetin hızlı bitme olayı varmış. TT'den de vermiyorlar. Ne yapsam kafam karıştı.

• asertyu kullanıcısına yanıt

Günümüz şartlarından şuanda sunulan her türlü kampanya daha iyi. Biraz fazla ücret ödeyip daha yüksek internet alınabilir. Turkcell kullanıyorum ama öyle aşırı farklar sezmedim.

• Tearz kullanıcısına yanıt

20gb 235 ya da 40gb 325 arasındayım. Evden çalışıyorum 20gb yeter diye düşünüyorum ama tt de sosyal medya ve Tod iyiymiş de geçemeyeceğiz sanırım.

• Numara taşıma yoluyla Vodafone’dan geçiş yaptık. 115 liralık tarifeyi yaptırdık bayiden. Çok güzel oldu bu zamanda bu fiyat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Turkcelin interneti hızlı bitiyor hocam 5 gün önce geçtim Vodafoneye göre hızlı

• TT müşteri temsilcisi dedi hocam, 10 ay boyunca faturaya ek 12 TL diye. Bunu vermemek için bayiden başvuru yapayım iyi oldu buraya baktığım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2442 -- 11 Ağustos 2024; 22:46:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shikari kullanıcısına yanıt
    Ben turkcell’e 1 hafta önce geçtim ancak tahattür cezası çıkıyor ? Nasıl ceza çıkmaması oluyor

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Cayma bedeli çıkmıyor hocam sana kim söyledi

• Tt sitesi linki

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=9&r=073e1c18-8a36-4bd2-8339-003df6b97d91&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwwuG1BhCnARIsAFWBUC1gsXRPlEzg2QOUKRJOIMfMnFu-gWVCookbl72ru58gYnP5r7jhdQ8aAjipEALw_wcB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustafa2442 M kullanıcısına yanıt

Dijital Kurye Ücreti

• Online satış kanalından numara taşıma ve yeni hat tesisi ile faturalı tarifelere yapılan başvuruların aktivasyon işlemlerinde on taksit şeklinde 120 TL Dijital Kurye ücreti alınmaktadır.​

Gerek müşteri hizmetlerinden gerekse dün geçişin hemen öncesinde Turkcell bayiinden kontrol ettirdim, hatta bayideki eleman ekranı gösterdi cayma bedeli 0. İlk ve son ayda cayma bedeli olmuyormuş

• Şimşek Emrah Ş kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell uygulamasından sordum direkt orada çıktı

• Shikari kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bugün sorayım turkcell’e

Şimdi bende baktımda 211 tl çıkıyor ):

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Kampanya resminde sosyal medya şartlarında youtube de yazıyor. Buna rağmen kota düşüyor mu?

• KasarHood! K kullanıcısına yanıt
    Kimisi düşüyor kimisi düşmüyor diyor hocam bugün bende turkcllden geçecm sınırsız sosyal medya olana

• Arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte daha önce duymuştum YouTube premium var ise kotadan yer düz YouTube kullanıyorsanız reklamlar hariç sınırsız reklamlar da kotadan yer şeklinde duyumlarım

• YouTube da ayar videosu var oradakileri uygulayınca kotadan yemiyor bizzat denenmiştir. Ayrıca aynı paylaşımı yapan arkadaş tube mate uygulaması ile indirme yapınca da kotadan yemedigini söylüyor henüz tasinmadigindan hat onu deneme fırsatım olmadı. Detayları öğrenmek için Türk Telekom YouTube dolandırıcılığı yazıp son 1 ayda arama yapın video karşınıza çıkıyor.

TOD ne alaka ?

• Şimşek Emrah Ş kullanıcısına yanıt
    Evet hocam arayıp soracağım yine ben

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.