Şimdi Ara

Türk Telekoma geçtim mağdur oldum 😠😠😠

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta pazartesi Türk Telekoma gittim selfy yaz fırsatı paketini yaptırmak için Vodafone'dan Türk Telekom'a geçecektim adam Selfyli olmak için Türk Telekom faturasıza geçmek istiyorum dedim adam kendi kafasına göre beni Kontrolu S.E.C Maksi diye bir tarife yapmış 2000dk 2000sms 2gb internet 55tl bir faturasız olmama rağmen faturalı tarife yapmış normalde mobil her yöne yapması gerekiyordu. 😠😠😠geçen hafta perşembe yanlış tarife yaptıkları için selfye geçemedim şubeye gittim tarifeyi değiştirmek için bir tane sözleşme yaptık adama"Düzelecek selfye geçebileceğim değil mi?" diye 3-4kez sordum.Adam gün içinde düzelir dedi.Bugün salı ve hala düzelmedi şu an benim tarifeyi yapan adama çok kızgınım büyük ihtimalle başka operatöre geçeceğim ne yapıp bu tarifeyi düzeltebilirim.Bir de adam bana 55tllik tarife yapmış benim bilgim dışında ben bu 55tlyi ödemek zorunda mıyım?Biliyorum konu yanlış yerde ama burada daha çok kişi görüyor diye buraya yazdım.Lütfen konuyu öne çıkarır mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sözleşmeyi okumadan niye imza atıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 10 Eylül 2019; 10:48:45 >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Evet okumalıydım ama çoğu kişi ben gibi sözleşmeyi okumadan imzalıyor adam benim tarifeyi yanlış yaptı diye boşuna uğraşıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şikaet etmeniz lazım btk ya yazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.