Bildirim
Türk telekomdan başka issye geçemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakin ol, tt altyapısıyla hizmet veren İSS'ler mevcut. Millenicom, Turknet, OrisTelekom, Netspeed.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Telekom altyapı ile hizmet veren işletmecilere başvurmalısınız. -
Denedim de port yok diyolar şuan da mevcut internetim var diyorum
Sistemde port gözükmediği için işlem yapamıyoruz diyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşıma olarak deneyin birde.quote:
Orijinalden alıntı: caanduymaz
Denedim de port yok diyolar şuan da mevcut internetim var diyorum
Sistemde port gözükmediği için işlem yapamıyoruz diyolar -
Mevcut hattınızı transfer ederek deneyin olacaktır.
Port yok mevzusu ne şimdi bu aralar çok geçiyor bahsi.Yeni aboneler abone olamıyor mu yoksa elinde zaten port olduğu için yokuş mu yapıyorlar?
Ulan şu kadar basit birşeyi bile olay yapıyorlar bu ülkede anlamak mümkün değil sonra herşeyden şikayet ediyouz.
Herkes kendi işini layıkıyla yapmış olsa şikayet edecek şey kalmayacak otomatik olarak ama bunun bile farkında değiliz daha,herşeyin oturduğumuz yerden kendi kendine düzelmesini bekliyoruz milletçe. -
Arkadaslar hala durumu düzeltemedim
Şuanda türk tekekomdan 50 mb hız alıyorum
Alt yapı kontrolü yaptığımda binamda alt yapı yok olarak gözüküyor portta değil direkt alt yapı yok
Bütün firmaları denedim millenicom türknet türkcell vs ama verdikleri cevap aynı alt yapı yok olarak gözüküyor.
millenicom, türk telekom yetkililerini arayıp durumu düzeltmelerini isteyebilirsiniz bu yaptıkları yasal değil dediler türk telekomu arayıp durumu bildiriyorum binanızda fiber + vdsl gözüküyor bütün hizmetlerden yararlanabiliyorsunuz diyorlar ama başka issleri aradığımda binamda internet alt yapısı gözükmüyor bu durumu nasıl düzeltebilirim
Siz yeni abonelik almaya çalıştığınız için olmuyor çünkü sahanız dolu. Arayıp evde internetim var size transfer etmeyi istiyorum diyeceksiniz hepsi bu kadar.
Hayır yeni abonelik almaya çalışmadığım halde böyle işte şuanda internet kullandığımı söylüyorum fakat binamda internet altyapısı gözükmediği için hiç bir şekilde başvurumu alamıyolar
Hocam seni en iyi ben anlıyorum aynı durum bendede mevcut evim müstakil evin üzerine ankastre kutusu yok yan binadaki ankastre kutusu ortak kullanıyoruz bu yüzden evde altyapı yok olarak gözüküyor zamanında bağlatmak için çok uğraşmıştım türktelekom kullanıyordum 1 hafta önce türknete geçmek istedim evinizde altyapı yok geçiş yapamassınız dediler nasıl olur ben şuan kullanıyorum geçiş yapmak istiyorum yeni abone olmucam desemde adresinize kayıtlı altyapı olmadığı için işlem yapamıyorum dedi sonra milenicoma döndüm oda aynı şeyleri söyledi en son Netspeedi aradım böyle böyle bir sorun var dedim durumu anlatınca biraz bilgili biri denk geldi sanırım problem çıkarmadan geçişimi yaptı 3 gündür Netspeed kullanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X