Şimdi Ara

Türk Telekomdan Uydunete Geçmeye Değer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    siteye uydunet bağlandı
    telekomu kapatıp uydunete geçmek mantıklı olur mu?
    ne önerirsiniz.

• Bence biraz bekleyin 2018 kampanyaları açıklansın kablonet'in. Hem dsl aboneliği kıymetli birşey başka dsl sağlayıcıya taşırsanız rahat geçiyorsunuz. Yeni dsl bağlatırken telekom iş yavaşlatma yapıyor.
  • Bölgenizde Türk Teleklm'un fiber erişimi yoksa (VDSL dahil) geçmenşz mantıklı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun oynamıyorsanız direk geçmenizi tavsiye ederim. Ödediğiniz paranın ortalama yarısına kadar ödersiniz. 24 mbit bağlantı ile kotayı geçince 8mbit oluyor. Şuan ki hızınız yetiyorsa 2mbit için hiçbir sıkıntı çekmezsiniz.
  • Kablonet kullanıcısıyız senelerdir. Taşındığımız yerde ne yazıkki Türksat mevcut değil. Bir tek Türk Telekom var. Kampanyalarını kontrol edeyim dedim sitesinden. 8MBit 50 GB AKN'li internete 60 lira para istiyor. Kafayı yemişler resmen. 2018 yılına girdik bu ne fiyat böyle arkadaş! Ben Uydunette 150 GB AKN + 25 MBit internet + Teledünya standart pakete 55 lira ödüyorum. Ve kabloneti kesinlikle tavsiye ederim hiçbir sıkıntı yaşamadık yeni tip modemlerden aldığımızdan beri.
  • Kablonet ile 100 mbit kayıpsız alma imkanın varken turk telekomu seçip 16 mbite mahküm olmak saçmalık olur alt yapı varsa durma bile geç gitsin.
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    Dostum online oyunlarda ping nasıldır acaba sıkıntı çeker miyim fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esoes12 kullanıcısına yanıt
    Bölgeden bölgeye değişir. Ben Fatihte oturuyorum. Burdan frankfurt'a ping attığımda 45-60 ms çıkıyor. Battlefield 1 oynarken pingim 60 70 arası geziyordu. aynı şekilde rocket league oynarkende 50 70 arası değişiyor.
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    eyv
  • İnternetinde yavaşlamaya neden olabilir iyi araştırmanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.