Bugün Prime Eksper Aşmayan 10GB tarifesinde olan hattım için 05555551500 numarasından arandım ve Prime Eksper 12GB tarifesine geçmem için teklifi sunarken ben konuşmayı yarıda kestim ve tarife değişikliğini kesinlikle istemediğimi belirtti m. Nedenini sanki bilmezmiş gibi soran temsilciye hattımdaki internetin sınırsız olduğunu ve tarifemi kesinlikle değişmeyeceğimi tekrar ettim. Hatta isterse tüm hatlarını Prime Eksper Aşmayan 10GB tarifesine taşıyabileceğini söyledim. Telefonu kapatmasının ardından tarife değişikliği ile ilgili mesaj geldi. Hemen şikayet kaydı açtırdım ve benim tarife değişikliği yapma onayı vermediğimi ve ses kaydımın otomatik olarak telefonda alındığını belirttim. Eşek yerine koymaya çalışıyor adamlar. Görüşmeyi dinleyeceklermiş ona göre gerekirse eski tarifeme döndüreceklermiş. Olmazsa mahkemeye vereceğim. Böyle insanları oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar. Dikkatli olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOMDAN YENİ BİR REZALET DAHA
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geçmiş olsun abi gerçekten üzüldüm ,inşallah hemen geri cevirirler.Bu kadarda olmaz .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaşırdık mı ? Hayır.
Türk Telekom'daki sınırsızlarına güvenip millete sınırsızım var diye dalga geçenler,rahat olun sıra size de gelecek. Böyle böyle Türk Telekom'da sınırsız olayını komple kapatacaklar. Bence şimdiden Vodafone'a kapak atmaya bakın sonradan ortada kalmayın.
İlk başta böyle tarifeleri olur olmadık değiştirecekler,sonra değiştiremedikleri kullanıcılar için taahhütsüz fiyatı arşa çıkarıp müşterileri kaçıracaklar. 50TL'ye alınan sınırsız 500TL olunca anlayacaksınız. En basitinden Pttcell'deki Beklenen Tarife örneğini veriyorum. Taahhütsüz fiyatta nasıl at koşturduklarını görünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 9 Aralık 2022; 20:57:10 >
-
Ses kaydı elimde gerekirse mahkemeye veririm. Türk Telekom şark kurnazlığına başladı artık. Muz Cumhuriyeti zannediyor adamlar ülkeyi. Ya da gerçekten Muz Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz farkında değiliz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendinden emin olduğun ve yeni tarifeyi kabul ettiğine dair bir beyanın olmadığı için zaten haklısın, eski tarifene geri döndürmek zorundalar. BTK denen işe yaramaz kurum bile buna kayıtsız kalamaz, seni haklı görür.
Pttcell sınırsızları da sürekli arıyorlar, resmen ağlayacaklar telefonda başka tarifeye geçin diye. Bir yapıştılar mı bırakmıyorlar da...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone da da benzer bir olayı yaşadım 1 yıl kadar önce. Faturasızdan faturalıya geçerken başka bir tarife anlattı temsilci fakat simple a geçirmiş. Telefon kapandıktan sonra tarife geçişi tamamlandı mesajları gelir gelmez tekrar aradım başka bir temsilciye durumu izah ettim faturasız boş tarifeye geçirmişti kurtulmuştum. Geçiş yapalı 5 dk bile olmamış neyin kaydını dinleyeceklerse hadi bir kaç gün geçse neyse de.
-
Türk telekom yaptığı hareketlerle iyice soğutmaya başladı kendinden...
-
Yakınım birebir aynı olayı yaşadı.Fazla kullanmadan Turkcell'e geçiş yaptı.
Şikayetvar a yazın, baya işe yarıyor, hatta biraz sert bir üslup kullanın, gerekirse her gün bir şikayet oluşturun, ordan size geri dönüş yaparlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta önce aynı durumla karşılaştım. Israrla daha ucuz diye farklı tarife önerildi red ettim tekrar tekrar arandım. Numarayı engelledim farklı numaradan aradılar kesinlikle red ettim şükür tarifem değiştirilmedi.Asmayan kullananlar dikkatli olsun ısrarla tarife değiştirmeye çalışıyorlar
Parasını vererek kullandığın tarifeden illallah çektirip değiştirmeye kalkıyor adamlar
-
Sıkıntı varmı kanka 😁 ama abimize üzüldük orası ayrı geri kovusacak tarifesine inşallah.
Sağolasın kardeşim. Üç dört defa daha aradım. Şikayetvarda da şikayet açtım.
-
taathut süren eskiden mi devsm ediyor yoksa yenilendi mi
Taahhütüm yoktu hocam. Taahhüt kabul etmiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 444 lü numara nasıl alınır
- hat sahibi olmadan hattı üzerine alma
- türk telekom internet kullanım önceliği değiştirme
- türk telekom sınırsız youtube internet yiyor
- puk kodunu girdikten sonra yeni pin hatası
- özel numara bulma
- gizli numaradan arama
- iphone servis yok hatası
- wifi araması nedir
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X