Şimdi Ara

türk ttelekom bunu da yaptı lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 2 ay önce tatil sebebiyle şehir dışına çıktım,o sırada türk telekom telefon alt yapısını değiştiriyordu...2 gün evvel eve döndüm..internette sürekli kesilmeler oluyordu.smile internet abonesi olduğumdan arayıp bildirdim.alt yapı çalışması yüzünden de olabilir dediler o yüzden telekoma arıza kaydı da yaptırdım..neyse bayram sebebiyle arıza ekibi gelmedi ama internetim düzeldi sonra akşam yine internet kesildi.bende hattan şüphelendiğim için adsl in bağlı olduğu numaradan aynı numarayı aradım meşgul çalması gerekirken normal çaldı..çepten aradım çalıyor sesi gelirken makinadan herhangibir ses çıkmadı...İŞTE ASIL OLAY ONDAN SONRA OLDU ADSL NİN BAĞLI OLDUĞU TELEFONDAN CEBİMİ ARADIM AMANIN O NE NUMARA BENİM EV NUMARAM DEĞİL FARKLI..adamlar benim numarayı alt yapı çalışmasında değiltirmişler ilginç olan kesinti de olsa bu farklı numaradan internete bağlanıyorum..yani benim portta bu numaraya taşınmış..benim haberim yok...smileı aradım şaşırdılar..yarın(bugün) telekoma gidip kavga edeceğim merak ettiğim başına böyle bir durum gelen var mı varsa yazsın lütfen..

• 1 kez bana 1 kezde bi tanidigima olmustu ariza kaydi aldir duzeltirler yanlis ayarlanmistir.
  • Hocam nasıl bir hatadır bu sabah sabah hem gldüm hem şaşırdım İnşallah en kısa sürede çözülür.
  • Bir yeri düzeltecez diye öbür tarafı bozuyorlar.
  • trajikomedik bi olay
  • epic fail...
  • Bundan yıllar evvel oturduğumuz sitede bir arkadaşım ailesiyle aynı site içinde bir evden başka bir eve taşınırken telefon numaraları aynı kalsın istediler. Sonuç: Telekom alakasız bir şekilde bizim numarayı da taşıdı/iptal etti, 2 hafta 145346437 kere arayıp derdimi anlattım. Telefon sinyali düzeldi, aynı anda ADSL gitti. 3 gün de onu anlatmaya çalıştım. 17 gün boyunca yapmadıkları ukalalık, çektirmedikleri rezillik kalmadı. En son eve teknik eleman yolladılar. Adama da anlattım sorunumu, bir şeyler kontrol edip "Evinizin telefon kablolarını yeniletin." dedi. "Bence telekom teknik elemanlarını yeniletsin. Çünkü sorun benden değil sizin şirketinizden kaynaklanıyor. ADSL bağlantımda sorun yok, 3 gündür anlatıyorum, muhtemelen telefon hattımızın sorununu düzeltirken yanlışlıkla ADSL bağlantımı iptal ettiler." dedim. Adam "Olmaz öyle şey." diyip gitti. En sonunda o gün internet geldi, internet geldikten 2 saat kadar sonra ev telefonu çaldı. Karşıdaki eve gelen teknik denyoydu.

- ADSL geldi mi?
    - (İnsan önce kendini tanıtır ayı.) Evet geldi.
    - Kabloları değiştirmenize gerek kalmadı, hallettim ben sorunu.
    - (Bak sen! Ben de 4 yıldır kullandığım kablolarda durduk yere sorun çıktığı yalanına inanmıştım zaten...) Neymiş sorun?
    - İnterneti kapatmışlar. Ama hallettim ben.
    - (Büyük başarı!!! Şirket olarak yaşattığı rezillikten ve kepazelikten dolayı özür dileyeceklerine pişkinlik yapıyorlar.) Aferim. *ÇAAAAAAAAT*

Sokaktan topladıkları kıraathane insanlarını, Kezban ablaları bilir kişi olarak bize hizmet versinler diye değil de işkence çektirsinler diye işe alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 31 Ağustos 2010; 11:28:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom tam bana göre
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backslider

Bundan yıllar evvel oturduğumuz sitede bir arkadaşım ailesiyle aynı site içinde bir evden başka bir eve taşınırken telefon numaraları aynı kalsın istediler. Sonuç: Telekom alakasız bir şekilde bizim numarayı da taşıdı/iptal etti, 2 hafta 145346437 kere arayıp derdimi anlattım. Telefon sinyali düzeldi, aynı anda ADSL gitti. 3 gün de onu anlatmaya çalıştım. 17 gün boyunca yapmadıkları ukalalık, çektirmedikleri rezillik kalmadı. En son eve teknik eleman yolladılar. Adama da anlattım sorunumu, bir şeyler kontrol edip "Evinizin telefon kablolarını yeniletin." dedi. "Bence telekom teknik elemanlarını yeniletsin. Çünkü sorun benden değil sizin şirketinizden kaynaklanıyor. ADSL bağlantımda sorun yok, 3 gündür anlatıyorum, muhtemelen telefon hattımızın sorununu düzeltirken yanlışlıkla ADSL bağlantımı iptal ettiler." dedim. Adam "Olmaz öyle şey." diyip gitti. En sonunda o gün internet geldi, internet geldikten 2 saat kadar sonra ev telefonu çaldı. Karşıdaki eve gelen teknik denyoydu.

- ADSL geldi mi?
    - (Bak sen! Ben de 4 yıldır kullandığım kablolarda durduk yere sorun çıktığı yalanına inanmıştım zaten...) Neymiş sorun?
    - (Büyük başarı!!! Şirket olarak yaşattığı rezillikten ve kepazelikten dolayı özür dileyeceklerine pişkinlik yapıyorlar.) Aferim. *ÇAAAAAAAAT*

Sokaktan topladıkları kıraathane insanlarını, Kezban ablaları bilir kişi olarak bize hizmet versinler diye değil de işkence çektirsinler diye işe alıyorlar.

Klasik ukalalıkları. Paramızla rezil oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backslider

Bundan yıllar evvel oturduğumuz sitede bir arkadaşım ailesiyle aynı site içinde bir evden başka bir eve taşınırken telefon numaraları aynı kalsın istediler. Sonuç: Telekom alakasız bir şekilde bizim numarayı da taşıdı/iptal etti, 2 hafta 145346437 kere arayıp derdimi anlattım. Telefon sinyali düzeldi, aynı anda ADSL gitti. 3 gün de onu anlatmaya çalıştım. 17 gün boyunca yapmadıkları ukalalık, çektirmedikleri rezillik kalmadı. En son eve teknik eleman yolladılar. Adama da anlattım sorunumu, bir şeyler kontrol edip "Evinizin telefon kablolarını yeniletin." dedi. "Bence telekom teknik elemanlarını yeniletsin. Çünkü sorun benden değil sizin şirketinizden kaynaklanıyor. ADSL bağlantımda sorun yok, 3 gündür anlatıyorum, muhtemelen telefon hattımızın sorununu düzeltirken yanlışlıkla ADSL bağlantımı iptal ettiler." dedim. Adam "Olmaz öyle şey." diyip gitti. En sonunda o gün internet geldi, internet geldikten 2 saat kadar sonra ev telefonu çaldı. Karşıdaki eve gelen teknik denyoydu.

- ADSL geldi mi?

süpermiş koptum :)))

• TeyTeyNet'ten klasik anılar.
  • tüm cevaplar için teşekkürler..sabah ilk iş gittim telekoma adamlar başka birinin numarası ile benim evi paralel bağlamışlar..yani ben 3 gündür başkasını numarasını kullanıyormuşum..öğleden sonra bakmaya gelecekler...anlamadığım nokta ben başkasının numarasına paralel bağlıyken nasıl internetim çalışabiliyor?acaba yalın(telefon gerektirmeyen) hat uygulaması başladı da haberimiz mi yok..gelişmeleri buradan bildireceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttrk28

tüm cevaplar için teşekkürler..sabah ilk iş gittim telekoma adamlar başka birinin numarası ile benim evi paralel bağlamışlar..yani ben 3 gündür başkasını numarasını kullanıyormuşum..öğleden sonra bakmaya gelecekler...anlamadığım nokta ben başkasının numarasına paralel bağlıyken nasıl internetim çalışabiliyor?acaba yalın(telefon gerektirmeyen) hat uygulaması başladı da haberimiz mi yok..gelişmeleri buradan bildireceğim...

Oda yakında başlayacak ama telekom telefondan aldığı sabit ücreti yalın ADSL'den de alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttrk28

yaklaşık 2 ay önce tatil sebebiyle şehir dışına çıktım,o sırada türk telekom telefon alt yapısını değiştiriyordu...2 gün evvel eve döndüm..internette sürekli kesilmeler oluyordu.smile internet abonesi olduğumdan arayıp bildirdim.alt yapı çalışması yüzünden de olabilir dediler o yüzden telekoma arıza kaydı da yaptırdım..neyse bayram sebebiyle arıza ekibi gelmedi ama internetim düzeldi sonra akşam yine internet kesildi.bende hattan şüphelendiğim için adsl in bağlı olduğu numaradan aynı numarayı aradım meşgul çalması gerekirken normal çaldı..çepten aradım çalıyor sesi gelirken makinadan herhangibir ses çıkmadı...İŞTE ASIL OLAY ONDAN SONRA OLDU ADSL NİN BAĞLI OLDUĞU TELEFONDAN CEBİMİ ARADIM AMANIN O NE NUMARA BENİM EV NUMARAM DEĞİL FARKLI..adamlar benim numarayı alt yapı çalışmasında değiltirmişler ilginç olan kesinti de olsa bu farklı numaradan internete bağlanıyorum..yani benim portta bu numaraya taşınmış..benim haberim yok...smileı aradım şaşırdılar..yarın(bugün) telekoma gidip kavga edeceğim merak ettiğim başına böyle bir durum gelen var mı varsa yazsın lütfen..

Evet Smile ADSL de böyle bir açık var. Geçenlerde bir arkadaşımın başına geldi. Eski kullandığı modemi TTnet kullanan bir arkadaşına veriyor ve şifreleri silmediğinden ve diğer arkadaşıda internete bağlanabiliyordu. Fazla kota kullanıldığından ortaya çıktı.

• bu durumlar olur.
    hemen üzülmeyin.
    Sizde telefonla konuşurken çok nazik konuşmayın arkadaşlar :D
    Acemi bir telekomcu yapmıştır.Yanlış portu takmıştır.Olabilir bu tür arızalar hemen celallenmeyin.
    Ayrıca telefon numarasıyla smile adslnin ne alakası var.
    arıcan türk telekomu durumu bildircen.
  • Herkes başından geçini anlatıyor madem bende anlatayım tel cızırtı var diye arıza bildirdim yaklaşık 2 saat sonra cızırtı işini hallettiler ama ne halletmek ben görüşme yaparken aynı anda kadınlar muhabbet ediyor kadın bana ben ona bağırmaya başladık ne işin var diye falan sonradan durum anlaşıldı numara falan çevirmeden birbirimizle konuşmaya başladık arkadaşında dediği gibi teknik ekibin dünyadan haberi yok.Bizi aynı hatta aktarmışlar oda aynı sokak ve mahalle dahi değil 3 km uzaktaki bir abone aynı sokak falan olsa anlıyacam bide zeytin yağı gibi üste çıkma geyretleri böyle olmaması lazım falan vs..Sonra tekrar arıza kaydı açtırdık tabi 2 sürdü düzelmesi tt teknik ekibi tarladan topluyor bence
  • Hakkikaten paramızla rezil oluyoruz.
    Geçen gün aradım zaten 444 03 75 numarasından hayvan gibi para alıyorlar. Teknik servise bağlanana kadar canım çıktı sonra kadın bi de demez mi sistemde sorun var sonra arayın diye. Beynimden neler geçti o an bi bilseniz. Ahhh ahh ne zaman bitecek acaba bu çile..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.