Türk Usulü Başarının Formülü İşe Başlamadan Önce...............İNŞALLAH İşe Başlarken.....................BİSMİLLAH Şaşırırsak........................ALLAH ALLAH Kendimize Güvenirsek..............EVELALLAH Azmedersek........................ALİMALLAH İşten Vazgeçersek.................EYVALLAH Sonuna Kadar Gitmek İstersek......YA ALLAH Taahhüt Edersek...................VALLAH BİLLAH Canımızı Sıkarlarsa...............FESUPHANALLAH Daha da sıkarlarsa................HASBİNALLAH Pes Edersek.......................İLLALLAH İşe Cosku ve Heyecanla Sarılınca..ALLAH, ALLAH, ALLAH İşi Başarıyla Bitirince...........MAŞALLAH Eğer İşi Başaramazsak.............HAY ALLAH
BÖYLE DEVAM EDELİM Kİ ALLAH(C.C.) HEP YANIMIZDA OLSUN
quote:
Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
hasbunallah ve nimel vekil
quote:
+999...
HAY ALLAH
evelallah
Aslında bunlar doğru.Gerçektende böyle yapıyoruz.
arkadaşım yukarıda yazdıklarının hepsi doğru walla şaşırdım biraz düşündüm de bende böyle şeyler söylüyorum mesela işe başlarken BİSMİLLAH diyorum müslüman aleminin çoğu kullanıyor ama abartanlarda var eline bişey alsa bismillah diyor allah ın gücüne gitmesin ama abartıyorlar
Fesüphanallah
quote:
Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
quote:
+999...
Cenabülrabilaşlemin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme