Şimdi Ara

Türk ünlüler neden antalya merkez yerine istanbulda yaşıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ulan gitmesek görmesek inanıcaz antalyada hiçbirşey yokmuş bak bak bak böyle diyerek anca kendini kandırırsın koçum 

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt

Git işine be. Ne saçma sapan birisin kim takar senin antalyanı da orta çağını da. Şu 2 şeyden başka birşey bildiğin yok. Ben antalyada okudum yıllar geçti diplomayı almaya bile gitmedim. Yeni yapılanmış bir şehir ve turizm dışında birşey yok.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ben yol çekmiyorum çünkü evden çalışıyorum.

anadolu yakası sahil şeridini çok seviyorum. bisikletle Kadıköy merkezden çıkıp taa Pendik'e kadar sürüp sonra geri sürmeyi falan seviyorum. Kalamış, Dalyan falan oralar.. Türkiye'de bisiklet için böyle güzel sahil şeridi yok gibi. Marmaris'te İçmeler yolu bisiklet için güzel ama bisiklet topluluğu yok. İstanbul'da topluluk var. gidiyosun Mahir'in Çayırı'nda her saat bisikletliler oluyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

asıl saçma olan ben miyim sen misin? antalyaya turizmden başka birşey yok diyerek ne kadar saçma biri olduğunu zaten göstermiş oluyorsun 

1. ...
    2. ...
    3. ...
    4. ...
    5. ...
    6. ...
    7. ...
    8. ...
    9. ...
    10. ...

Listeyi doldur

Yemişim senin antalyanı. Yazın çöl gibi sıcak olan bir yer al senin olsun. Antalya turizm ve yeni imar dışında birşeyi olmayan bir şehir. Yemek kültürü bile yok. Yaşamasak bilmesek neyse.

Sanırsın antalya sanayisi, limanı falan filanla öne çıkıyor. Önceden sera işinde tekel konumdaydı şimdi her yere sera yapılıyor.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Toplu taşımayla yol çeksen zaten yamulursun. Buca tınaztepede okurken okulda hiç yorulmayıp yolda resmen bitiyordum. Bir otobüse biniyorsun sonra ötekine in bin derken insan yoruluyor. Bir de her otobüste ayrı bir cins tip denk geliyor. İnsanlardan kurtulmak için motor almıştım senin gibi bisikletle gidebilecek mesafe yoktu.

bisiklet zaten ulaşım aracı değil keyif aracı. terletiyo çünkü. hadi bineyim de şuraya gideyim diye kullanılmaz.

ben Karşıyaka Anadolu Lisesi'nde okurken İzban yoktu, okul zaten Çanakkale Yolu üzerinde, okul dağıldığında herkes otobüs durağına çıkıp Karşıyaka otobüsü bekliyodu. abi 10 tane Gümrük oyubüsü geliyodu anca ondan sonra 1 tane Karşıyaka otobüsü geliyodu. tüm okul o gelen otobüse nefes alamadan tıkışıyoduk. ne rezillikti yaa. bizim okul bitti sonra İzban yapıldı.

kardeşim antalya tam 4 farklı yılda dünyanın en çok yabancı turist çeken ilk 10 şehri arasına girdi.madem antalyada hiçbir şey yok o gelenler enayi mi?

• Antalya'yı o kadar da gömmeyin, turistlik şehir yani sanayisi olmak zorunda değil. tanınan-sevilen bi şehir. aynı gün dağda kayak yapıp sonra sahile inip denize girip yüzebildiğin bi şehir. Rusya ile Ukrayna Antalya Anlaşması diye anlaşma yapıp savaşı bitirmeye karar vermişlerdi, toplantının ardından Boris Johnson mu tam hatırlamıyorum o Avrupa'lı liderlerden biri hemen Zelenski'yi arayıp tehdit edip anlaşmayı iptal ettirdi, yoksa tüm dünya Ukrayna savaşının bitiş anlaşmasını Antalya Anlaşması olarak bilecekti.

reis dediklerin iyi hoş güzelde sende benim gibi antalyaya taşınsana? niye antalyaya taşınmıyorsun? niye keriz gibi istanbulda yaşıyorsun?

keriz? ben İstanbul'da yaşamaktan çok memnunum

iyide istanbulda akıl hastanesi var? ayrıca çok aşırı dağınık ve büyük bir şehir.belkide yüzölçümü olarak dünyanın en büyük şehirlerinden biridir.ayrıca los angeles tan bile çok daha dağınık.hiç bütünlük duygusu yok.

ben çalışıyorum. Antalya'ya gelemem. İstanbul'da yol-trafik çekmiyorum. evden çalışıyorum. ara sıra ofise gidiyorum ama şirketin aracı alıyo zaten gideceğin zaman.

oturduğum evden ve muhitten memnunum. Anadolu'dayım ve otomobilimle herhangi bi yere gidebiliyorum, Anadolu'da trafik pek kitlenmez Avrupa'daki gibi.

onun dışında da İstanbul'da yaşamaktan memnunum. bisikletle gezmelik çok yer var. orman, ada, sahil şeridi eşsiz. onun dışında haftasonları Kadıköy'de takılmayı falan da seviyom.

iklimini seviyom (yazın çok sıcak değil)

İstanbul'n tek eksiği deniz-plaj. ama ben zaten İzmir'liyim. Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece 04'te yola çıksam öğlen 12'de İzmir'de oluyom ailemin evinde. orda denize giriyom, geziyom. yazın vaktimin ciddi kısmı İzmir'de geçiyo.

kısacası İstanbul'da ben cehennemi yaşamıyorum. gayet güzel bi hayat yaşıyorum. memnunum. işimden memnunum. evden çalışmaktan memnunum. hayatımdan memnunum.

• haa, İstanbul'da deniz-plaj eksik ama, hafta sonları otomobile atlayıp Kırklareli ya da Kocaeli taraflarına gidebiliyoruz. ya da Edirne'nin Ege sahillerine gidebiliyoruz. böyle çok tatil yaptım. oraların denizleri de güzel doğaları da güzel. bisiklet de götürüyoz bisiklet de sürüyoz, denize de giriyoz. mis gibi. İstanbul'a uzak yerler değil buralar.

• Yanlışın var Sadece İklim benziyo diye bir yer L.A ya da Cannes ya da Valencia gibi olmaz Nasıl bir kafa. Antalya-Teke eskiden Konya vilayetine bağlıydı sebebi burda arayacaksın bu ülkede Marmara ve Egeli olmayan herkes köylü görüldüğü için orada los enjilis yok. Yok yani. Ultra zengin liboş Amerikan ailesinin multi stepdadli stepmomli şımartılmış bebesi olman lazım L.A çok da süper bir yer değilki millet kaçmaya çalışıyor Sjwlik içine etti oranın. Antalya gibi her 10 kişiden 11'inin etnik TÜRK olduğu yerde L.A ler olmaz biraz gavurları toplaman lazım 😉 Amerikada Kalifornya eyaleti sonradan gelişti göçlerle orası Meksikaya aitti çölden başka bişey değildi... hala çöl gerçi... Esas Amerika doğudaki 13 koloni şuanki Kalifornya nüfusunun tabanı bu doğu yakasından gelenlerle oluşturuldu bir çoğu Tennesee'li Appalaşlı İskoç, Kelt falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 31 Ocak 2025; 7:28:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çünkü İstanbul şirketlerin en yoğun olduğu yerleşim ve iş alanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Yemişim senin antalyanı. Yazın çöl gibi sıcak olan bir yer al senin olsun. Antalya turizm ve yeni imar dışında birşeyi olmayan bir şehir. Yemek kültürü bile yok. Yaşamasak bilmesek neyse.

Sanırsın antalya sanayisi, limanı falan filanla öne çıkıyor. Önceden sera işinde tekel konumdaydı şimdi her yere sera yapılıyor.

Yemek kültürü yokmuş hadi oradan cahil seni.
    Yazin 2 ay cehennem. Truzim olmasinin sebebide bu zaten.
    Kalan 10 ay diger illerden daha rahat bir ve güzel bir hava.

İş kolu disinda sayacagin cogu yer antalyadan kötü ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

kendini kandırırsın ancak. yorumunu altıntıladığın adam yerden göğe haklı. iki yerde de yaşadım/yaşıyorum.

antalya sosyal ve kültürel anlamda istanbul'un yanında köy kalır ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 31 Ocak 2025; 10:28:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.