Şimdi Ara

Türk ünlüler neden antalya merkez yerine istanbulda yaşıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Turist var işte başka bir halt yok. Al senin olsun. Hiç meraklısı değilim. Emekli ihtiyar mıyım ben yoksa otellerde mi çalışacağım ki turistik yerde takılayım? Bana kaktıramazsın antalyayı.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Ne yemeği varmış? Köfte piyazdan başka. Havası güzel falan değil bir yağmur yağar ortalığı mahveder. Dolu yağar her yeri dağıtır. İş açısından zayıfsa ne yapayım antalyayı? Antalya limanı bile yıllar önce özelleşti ne oldu mersin mi oldu? Hiçbir şey olmadı.

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt

dostum ben turizm sektöründe bir firmada üst düzey müdür olarak çalışıyorum. ana destinasyonumuzda antalya. antalya'da gitmediğim görmediğim yer yok.

en çok turist ağırlayan şehir istanbuldur. ayrıca istanbul turisti kültürel turisttir, yer, gezer içer.

antalya turisti deniz, kum, güneş turistidir. her şey dahil otelde konaklar, en az yarısı otelinden bile çıkmaz. antalya'nın istanbul'dan fazla olan tek şeyi ormanlarıdır.

antalya'nın havası da iyi falan değildir, yazın çöl sıcağı varken kışın ansızın gelen sağanak yağmuru bitmez.

sen kendi küçük dünyanda nasıl görüyorsan öyle savunuyorsun sadece. kendini kandırmaya devam et.

sevdiğin bir grup konsere geldiği zaman istanbul'a bilet alıp izlemeye gelirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 31 Ocak 2025; 15:56:36 >
  • V.Vasquez V kullanıcısına yanıt

benim dünyam ya da senin dünyan diye bir şey yok.hepimiz sonuçta aynı dünyada yaşıyoruz.ben 4 sene alanyada yaşadım ve manavgata ve antalya merkezede çok sık gidip geldim.en son geçtiğimiz yaz antalya merkezdeydim ve yemin ederim ki antalya merkezin şehirsel görsel ve doğal güzellikleri istanbuldan kat kat daha güzel.şimdi istanbuldayım babam vefat etti onun için geldim bir kaç aya kadar annemle antalya muratpaşaya göç edicez senin bahsettiğin yabancı turistler sadece otellerinde kalmıyor çoğu zaman dışarı çıkıp şehri barları gece kulüpleri ve sosyal mekanları geziyorlar.istanbulun antalyadan daha çok yabancı turist çekmesinin tek sebebi TARİHİ bir şehir olması.millet tarihsel ve tarihi bir şehir olduğu için merak edip geliyor istanbula.zaten dünya tarihinin en büyük ve en önemli olayı 1453 konstantinopolisin düşüşü istanbulda gerçekleşti.bu durum bile bu kadar çok yabancının neden geldiğini anlatmaya yetiyorda artıyor bile.

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul bağımlılık. İnsanlar müptelası oluyor. Fakir parası yok emekli olmuş geçinemiyor İstanbul'da yine de bırakıp memleketine gitmiyor.

• sen de İstanbul'da mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunda olmadıkça zevk için en son yaşanacak şehir Türkiye'de net İstanbul'dur. Yürüme mesafesinde Üsküdar Sahil, Bebek gibi yerlere gidebiliyorsan iyidir hayat güzeldir ama diğer türlü İstanbul'da yaşayanlara Allah sabır versin ömürlerinden yiyorlar.

Bugün İstanbul'da trafikte çişim geldi 4km yolu yarım saatte anca gittik patlıcaktım az kaldı tansiyonum fırladı 31 yaşımdayım daha ne diyeyim. Basit bir çiş bide bunun acil durumları var. Stres, sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 1 Şubat 2025; 0:43:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.