Şimdi Ara

Türk ve İslam düşmanlarının sponsoru Rasmussen'e HAYIR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, daha önce islam dininin kutsal değerlerine karikatür yoluyla hakaret edilmesine sözde hoşgörü adı altına izin veren,
    PKK terör örgütünün ROJ T.V. aracılığıyla Danimarka üzerinden yayın yapmasını engellemeyen Danimarka başbakanı
    Ander Fogh Rasmussen NATO Genel sekreteri olmak için aday oluyormuş.
    Tepkimizi demokratik yollardan ortaya koyalım!.

facebookta bir grup kurduk sessiz kalmak istemeyen tüm arkadaşları bekliyoruz
    gruba üye olan arkadaşlar lütfen listeleriyle paylaşsınlar.

http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Rasmussenin-NATO-Genel-Sekreterliine-HAYIR/69749927074?ref=nf

• HAYIR.
  • erdoğan ve gül'e bravoo.resti çekmişler..şimdi bizi tehdit ediyolar ab için..erdoğan onun içinde resti çekmiş bizi bununla tehdit edemezsiniz diye..valla bravoo ne diim
  • Türkiyeye her yerden baskı var Veto yu kaldırması için. Rasmussen harbi şerefsiz bir adam umarım ki genel sekreter olmaz ama öyle görünüyor ki genel sekreter olacak.. Ayrıca anlamadıgım neden Türkiye aday olmuyor genel sekreterliğe..?
    Türkiye şu anda geri adım atmıyor vetosundan bakalım ne olacak
  • Rasmussene onay verecek Cumhurbaşkanı veya Başbakan Türkiye sınırlarından içeri giremez bu bir gerçek o nedenle Veto kararı bir zaruriyettir. Başbkanı ve Cumhurbaşkanı Veto kararlarında sonuna kadar destekliyorum.

Üstelik bu işin birde İslam dünyası ve Afganistan ve Irak yönü var. Avrupa birliği habire kendi ayağına sıkıyor. Salak bunlar.....
  • Bravo başbakana. Tehdite de cesur tavrını koymuş. Umarım karar kesindir.
  • yalnız AB ile tehdit etmeleri olacak iş değil. Bu kadar belaltı vurmakta ancak onlara yakışır zaten.
  • hukumete ömrümde ilk defa katılıyor ve taktir tesekkur ediyorum :)
  • AB ile tehtid etmeleri gerçekten çok komik ..
    Keşke AB'ye almasalar çok sevineceğim
  • Birde alın başınıza çalın "AB" yi deseler.
  • hemen pes ettiler yalnız son gelen haberlere göre anlaşma olmuş :S
  • türkiye istediğini aldı bence.helal olsun başbakana.

genel sekreterliğin süresi ne kadar bilen var mı?
  • genel sekreterlıgı adam aldı bee Obama guvence vermıs bızımkılerde hemenn yatmıslar donmusler..2-3 dandık makama turk eleman getırceklermıs bızımkılerde kabul etmısler.. o adam kı hala roj tvyı ulkesınde barındırıyo hala pkkya yardım edıyor ve peygamberımızın karıkaturlerı basıldıgında sessız kalabılıyor...!!!!!!!
  • eğer o herif roj tvinin yayınını durdurmazsa danimarkanın göbeğinde bomba patlatmak lazım
  • birgün ab bize muhtaç olucak.
  • ab'ye alınacağımız büyük bir yalan zaten
    böyle olaylarda bize koz kullanıyorlar birde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.