Şimdi Ara

Türk vekile suikast girişimi !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nasıl bir suikast girişimidir böyle yarıldım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: Creav

Klasik skin-head Rusya'da bol bol var bunlardan Bulgaristan'da farklı değilmiş

şu skin-head'ler hakkında biraz bilgi verebilr misin hocam?

ya bilgi verilecek bişey yok cahil ırkçı ve ezik beyazlardan oluşan doğu avrupa ülkelerinde son dönemde çok popüler olan enbesiller avrupa da türklere büyük eziyetler yapmışlardır özellikle almanya da alayı adi insanlardır beyaz suratlı ezikler işte.

Irkçıları yererken ırkçılık yapman da güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: Creav

Klasik skin-head Rusya'da bol bol var bunlardan Bulgaristan'da farklı değilmiş

şu skin-head'ler hakkında biraz bilgi verebilr misin hocam?

ya bilgi verilecek bişey yok cahil ırkçı ve ezik beyazlardan oluşan doğu avrupa ülkelerinde son dönemde çok popüler olan enbesiller avrupa da türklere büyük eziyetler yapmışlardır özellikle almanya da alayı adi insanlardır beyaz suratlı ezikler işte.

Irkçıları yererken ırkçılık yapman da güzelmiş.

ben ırkçılık yapmadımki suratları beyaz dedim beyaz işte yalan mı

• Haberlerde gördüm bunu.Silah tutukluk yapmasa şimdi nasıl öldüğünü konuşuyorduk muhtemelen.Sonrasında güzel bir sopa yemiş saldırgan.
  • Türkiye bitti bulgaristan kaldı önce gelin ülkemizdeki sorunları halledelim sonra isteyen istediği yere gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışlar. Oh.

Konuyu yine anti-Türkler basmış.

Birisi adamı dövdükleri kısmı gif yapabilir mi? Model konusunda paylaşmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

Bu arkadaşın yorumunu alıntılayıp yersiz geri dönüş yapanlar; evet, İmralı'da nefes alan bir canlı var. Neyse siz bu şahsı linç edin. Gücünüz yetiyor ya...

Sizi gidi Türk (!) kardeşlerim sizi...

Ben Türklüğümden değil, sizden utanıyorum...

(Ağır -ince-yi anlayana...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss187 -- 19 Ocak 2013; 19:41:30 >
  • Düşünün Avrupa birliğine giricez,Toplantı oluyor,Almanya,Fransa başbakanları orda.RTE'ye biri suikast girişiminde bulunuyor,Sonra Gül,Davutoğlu ve korumalar tekme tokat girişiyor,sonra gir girebilirsen AB'ye.Birde Avrupadaki türklerin halinin düşünün kesin gazetelere kahraman Türk'ler adamı tartakladı yazarlar(Anlamayıosan sus) ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 19 Ocak 2013; 21:48:36 >
  • Beyler dusununce bir suikastci neden dibine kadar girsin ki? Ve suikastcidan bahsediyoruz. Acaba silahta atladigi yeri gercekten unuttu mu? Ben bu isin icinde baska islerin de oldugunu dusunuyorum.

• Yalnız herif ateş edebilseydi korkunç olurdu ya, bide canlı yayın yani, düşünsenize adamın beyni etrafa saçılırdı
  • Videoyu açmamla çığlıkların başlaması bir oldu.Duygu değişimi yaşadım.Bir anda Arka Sokaklar izliyorum zannettim.

47.saniyeye dikkat iyi dinleyin.
  • Silah gerçek değilmiş beyler. Allah korumuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

BİR BULGARİSTAN TÜRK Ü OLARAK BU SALDIRIYI KINIYORUM BUNU YAPAN KİŞİ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE BEYAZ BULGARLARIN KURDUĞU IRKÇI ATAKA PARTİSİDİR LANET OLSUN ONLARA

YAŞASIN BULGARİSTANDAKİ TÜRK VE ROMAN HALKI!!!
    YAŞASIN TÜRK VE ROMANLARIN KARDEŞLİĞİ!!!
    YAŞASIN HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ YAŞASIN EURO ROMA!!!

TEK YOL TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMANLARININ BİRLEŞİP ELİ KANLI ZALİM BULGAR GAVURUNA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERMESİDİR BALKAN VE RODOP DAĞLARI TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMAN GERİLLALARLA DOLMALI BULGAR DENEN ADİ MİLLET BALKANLARDAN SİLİNMELİDİR!!!

ALLAH U EKBER!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Türk vekile suikast girişimi !!!

Noluyo lan bebe,kendi kendine gaza geliyor.

• İbretlik Suikast girişimi
  • kötü oynanmış bir tiyatro oyunu....
  • suikastın amacı nedir acaba adama da türk diyorsunuz bunun arkasında başka şeyler olabilir
  • Oney lan
  • quote:

BİR BULGARİSTAN TÜRK Ü OLARAK BU SALDIRIYI KINIYORUM BUNU YAPAN KİŞİ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE BEYAZ BULGARLARIN KURDUĞU IRKÇI ATAKA PARTİSİDİR LANET OLSUN ONLARA

YAŞASIN BULGARİSTANDAKİ TÜRK VE ROMAN HALKI!!!
    YAŞASIN TÜRK VE ROMANLARIN KARDEŞLİĞİ!!!
    YAŞASIN HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ YAŞASIN EURO ROMA!!!

TEK YOL TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMANLARININ BİRLEŞİP ELİ KANLI ZALİM BULGAR GAVURUNA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERMESİDİR BALKAN VE RODOP DAĞLARI TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMAN GERİLLALARLA DOLMALI BULGAR DENEN ADİ MİLLET BALKANLARDAN SİLİNMELİDİR!!!

ALLAH U EKBER!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Türk vekile suikast girişimi !!!

bune lan Hakların kardeşliğini unutmuşsun

• Sorun bendemi bilmiyorum ama haberin tamamını izleyenler bilir,tamam adam dayagı hak ediyor ama öldüresiye kameraların önünde dövmeleri çok yanlış geldi.

En son adam yürüyemez hale gelmişti ayakta duramıyordu heryeri kandı. İnanılmaz canım sıkıldı öyle görünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Sorun bendemi bilmiyorum ama haberin tamamını izleyenler bilir,tamam adam dayagı hak ediyor ama öldüresiye kameraların önünde dövmeleri çok yanlış geldi.

En son adam yürüyemez hale gelmişti ayakta duramıyordu heryeri kandı. İnanılmaz canım sıkıldı öyle görünce.

Bana da öyle geldi ama oradakilerin psikolojisini düşünmek lazım. Sende orada olsan sende onlar gibi saldırırdın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.