Şimdi Ara

Türk vekile suikast girişimi !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

Türk'ün baş harfi BÜYÜK yazılır , Özel isimdir bu bir

Türklerle alakası yokta sen kendinden utanmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 19 Ocak 2013; 15:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Einstein mode: on

Aslında silahı tutukluk yapmadı. Kızağı çekip mermiyi namluya sürmeyi unutmuş heyecandan. Daha sonra kızağı çekiyor ama ateşleyecek zamanı kalmadan hemen korumalar üstüne atlıyor.

Einstein mode: off

ben de öyle düşündüm :D
    heyecandan unutmuş olabilir zaten 2.sinde çekiyo kızağı

ama tutuklukta yapmış olabilir bidaha denemek için kızağı çekmiştir.
  • O adamı orada linç edip öldürmeleri lazım, insan hakları falan hikaye.
  • quote:

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

her b.ka utanın türklügünüzden laf olsun diye yorum yapıyorsunz adamın dibine kadar girmiş beynini dagıtacak neredeyse niye dövdüler niye küfür ettiler diyor basınımı okşasınlar ne yapsınlar.
  • Adam ağır AC fanı çıktı Dibine giriyor ya sanki kolunda hidden blade var
  • adamın ilk ekrana geliş anına koptum ya

• o koruma diye yanına koydugu adamları hemen yanından yok etmesi lazım kendilerini bile koruyamazlar hadi içeri girmiş bir şekilde kafasına silah dayıyana kadar farkedip müdahale edemedilermi
  •  Türk vekile suikast girişimi !!!

adam hitman lan,boynunda kart bile var herifin,herşeyi tas tamam ama silahı fail olmuş.
  • göçmen kardeşlerimde basmış küfürü
  • quote:

Adamın yaptığı yanlış da ne demek lâ?Adam öldürmeye çalışmış ve sen bunun yanlış olup olmadığını sorguluyorsun.Ben senin varlığından utanıyorum.
  •  Türk vekile suikast girişimi !!!
  • BİR BULGARİSTAN TÜRK Ü OLARAK BU SALDIRIYI KINIYORUM BUNU YAPAN KİŞİ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE BEYAZ BULGARLARIN KURDUĞU IRKÇI ATAKA PARTİSİDİR LANET OLSUN ONLARA

YAŞASIN BULGARİSTANDAKİ TÜRK VE ROMAN HALKI!!!
    YAŞASIN TÜRK VE ROMANLARIN KARDEŞLİĞİ!!!
    YAŞASIN HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ YAŞASIN EURO ROMA!!!

TEK YOL TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMANLARININ BİRLEŞİP ELİ KANLI ZALİM BULGAR GAVURUNA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERMESİDİR BALKAN VE RODOP DAĞLARI TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMAN GERİLLALARLA DOLMALI BULGAR DENEN ADİ MİLLET BALKANLARDAN SİLİNMELİDİR!!!

ALLAH U EKBER!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Türk vekile suikast girişimi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 19 Ocak 2013; 17:42:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Creav

Klasik skin-head Rusya'da bol bol var bunlardan Bulgaristan'da farklı değilmiş
  • adamı dövdükleri yetmiyor birde ana bacı küfür etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

BİR BULGARİSTAN TÜRK Ü OLARAK BU SALDIRIYI KINIYORUM BUNU YAPAN KİŞİ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE BEYAZ BULGARLARIN KURDUĞU IRKÇI ATAKA PARTİSİDİR LANET OLSUN ONLARA

TEK YOL TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMANLARININ BİRLEŞİP ELİ KANLI ZALİM BULGAR GAVURUNA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERMESİDİR BALKAN VE RODOP DAĞLARI TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMAN GERİLLALARLA DOLMALI BULGAR DENEN ADİ MİLLET BALKANLARDAN SİLİNMELİDİR!!!

ALLAH U EKBER!!!

Noluyo lan bebe,kendi kendine gaza geliyor.

• 80 yaşındaki dayının şemsiyeyle gelip vurmasını gif yapsın la birisi
  • Kardeşim adam suikast girişiminde bulunmuş dövmesinlermi yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

BİR BULGARİSTAN TÜRK Ü OLARAK BU SALDIRIYI KINIYORUM BUNU YAPAN KİŞİ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE BEYAZ BULGARLARIN KURDUĞU IRKÇI ATAKA PARTİSİDİR LANET OLSUN ONLARA

ALLAH U EKBER!!!

• Ben olsam adam bikere sıkar şarjör boşalır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.