Şimdi Ara

Türk vekile suikast girişimi !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Oha lan, tutukluk yapmasa adam mefta

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

gel kardeşim sen niye sıktınki şimdi adama bidaha yapma tamammı mı deseydi
  • quote:

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

Türklüğünden utananlar gelmiş yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Oha lan, tutukluk yapmasa adam mefta

Adam harbi manyak ya. Kesin olsun diye kürsüye kadar çıkıp kafasına nişan alıyor. Normalde suikastler uzaktan yapılır ve kalabalık görmeden kaçmaya çalışırlar bu linç edilmeyi göze almış bir de uzaktan değil yakından sıkmaya çalışıyor. Teksasa dönmüş ortalık

Cesarete hayran kaldım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

Beyler ilk 6 7 saniyeyi gif yapın korumaların gelişi

Şaka bi yana silahı neden ateşleyemiyor o ?

/>

oldumu
  • Büyük şans ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einstein mode: on

Aslında silahı tutukluk yapmadı. Kızağı çekip mermiyi namluya sürmeyi unutmuş heyecandan. Daha sonra kızağı çekiyor ama ateşleyecek zamanı kalmadan hemen korumalar üstüne atlıyor.

Einstein mode: off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 19 Ocak 2013; 15:04:41 >
  • Ucuz yırtmış. Öldürünce eline ne geçecekti acaba.
  • Yalniz bizimkilerde iyi girmisler adama :) Vuran elleriniz dert gormesin. Arada iyide kufur ediyorlar of of :D
  • çoluk cocuk lan. adam ölmemesi iyi ama. 1 metre yanındakı adamı olduremıyorsa bı mallık var demektır
  • gerizekalı ya daha 25 yaşındaymış bulgaristanda üni okuyormuş ulan arkadaş böyle adamları anlamıyorum ne işin var silahla senin yani öldürsen ne geçicek eline git oku tıpış tıpış okulunu
  • quote:

Yukarıdaki yazıyı okuyarak noktalı yere gelecek uygun harfi seçiniz.
    M . L

a) İ
    b) A
    c) E
    d) U
    e) Ö
  • quote:

ota .oka türklüğünüzden utanmaya ne meyillisiniz kardeşim her konuda bir yerden çıkıyonuz, bunada utanıyorsan yuh yani
  • Yok artık.
  • Onu öldürene kadar dövmek gerekiyordu orda
  • Ondan sonra barbar dediklerinde kızıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

Ondan sonra barbar dediklerinde kızıyoruz

Bizi öldürmeye çalışan adama ne yapmamızı bekliyordun? Bu yaptığın çok onur kırıcı bir davranış lütfen bir daha yapma mı diyecektik
  • iyi yırtmış. geçmiş olsun. 39-40. saniyede bırakın beni diye Türkçe konuşan saldırgan mı acaba?
  • quote:

Ben senin kafana sıkıyım gelip sende bi şey yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

Beyler ilk 6 7 saniyeyi gif yapın korumaların gelişi

Şaka bi yana silahı neden ateşleyemiyor o ?

/>

oldumu

çok güzel olmuş :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.