Şimdi Ara

Türk vekile suikast girişimi !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

herkes ırkcı bulgar sanmıstı
    Oktay Hasanov Yenimehmedov
     Türk vekile suikast girişimi !!!

http://www.hurriyet.com.tr/planet/22395932.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_R

ulan adam dövünce noldu ne geçti elinize, azcık beyninizle düşünün. Gidin öpün adamı demiyorum ama azcık profesyonel olun. Madara olduk gene.

Bakın busha ayakkabı fırlatıldı. Adamı orada öldürebilirlerdi naptılar, profesyonel bir şekilde katlayıp götürdüler. Ayakkabıyla bu birmi diceksiniz ben de o zaman bu vekille bush bir mi derim.

Orda o adamı değil o adamı oraya sokan o şansı tanıyanları döveceksin ki birdaha yapmıyacak, sen bu adamı dövsen ne sövsen ne...

buşa ayakkabı atan adamın kaburgalarını kırmışlar bu adamın sadece dudağı patlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

ulan adam dövünce noldu ne geçti elinize, azcık beyninizle düşünün. Gidin öpün adamı demiyorum ama azcık profesyonel olun. Madara olduk gene.

Bakın busha ayakkabı fırlatıldı. Adamı orada öldürebilirlerdi naptılar, profesyonel bir şekilde katlayıp götürdüler. Ayakkabıyla bu birmi diceksiniz ben de o zaman bu vekille bush bir mi derim.

Orda o adamı değil o adamı oraya sokan o şansı tanıyanları döveceksin ki birdaha yapmıyacak, sen bu adamı dövsen ne sövsen ne...

Adamın kafasına silah dayanmış derdin madaralık olmuş. Düşün bakalım o şok ve sinirle ne yapacaklardı? Bushla o adam bir mi demişsin, bunun sonunda ölüm var karşılaştırdığın olaylar o kadar saçma ki. O ayakkabı busha gelse canı acır en sonunda kaldırırlardı yerden, ama o adamın canı gidecekti kim yerine getirebilecekti? Birine ayakkabı atmak ile kafasına silah dayamanın verdiği şok, sinir, adrenalin, endişe, heyecan aynı mı? Değil o halde oradaki adamların verdikleri tepkinin aynı olmaması şaşırtıcı mı? Haliyle değil. İyi yapmışlar

Telefona gectim o yuzden pek uzatasim yok. Kisaca fikrimi soyleyeyim ya da birsey soracagim
    dovunce ellerine ne gecti? Bu korumalar ofkelerine hakim olamiyacak kadar acemiler mi? Ya da o adami doven adamlar vuruyor engellemeye calisiyorlar fakat beceremiyorlar? Oldu o zaman, bunlar yarin oburgun korkularina da hakim olamazlar kacarlar, sok anı ne de olsa birsey diyemezsin..

Sağ taraftan gelen adam senin dediğin gibi düşünmemiş ama. Mesela senin yakınına böyle bir şey oldu? Napardın? Onu yakalayıp ağzını burnunu kırmaya çalışırdın, o anda sinir, stres, heyecan artık her neyse üst düzeyde olurdu ama kaçmazdın, işte aynı mantık. Şok anı diye kaçsa kaçarlardı zaten ama kaçmamışlar adam onlara da sıkabilirdi belki silahını almasalar

Sorularimdan alakasiz olmus ben direk acik net sordum neyse.
    Yazdiklarin cevabim;
    Yakinima olsa dovecek degilim sovecek degilim demiyorum ama milleti galayan getirip azini burnunu kircak halim yok. Ayrica hala su ayrim yapilmamis; onlar koruma bu kadar acemi davranmalari tamamen ne kadar niteliksiz olduklarini gosterir. O yuzden kendiniz gibi dusunmeyin.

Tekrardan dediklerinizi tam anlayamadim daha acik tekrar yazarsaniz daha iyi munakasa edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

buşa ayakkabı atan adamın kaburgalarını kırmışlar bu adamın sadece dudağı patlamış.

Heh iste olay orda. Bizimkiler tamamn sov amacli bir harekete burundu. Bush a atilan ayakkabidan sonraki goruntuleri izleyin, kufur, bagiris, okuz gibi girismek yok. Paket yap gotur, sonrasi sende zaten istedigin sekilde konusturursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

• Suikastçının pomak(müslüman bulgar) olduğu söyleniyor.
  • Dışarıda Türk olmak çok zor,hele ki bi siyasetin içindeysen böyle olaylarla sık sık karşılaşabiliyosun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier17 -- 19 Ocak 2013; 19:27:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Bu ne barbarlıktır yahu silahla son derece elit bir şekilde suikast girişiminde bulunan adamı elle, ayakla dövüyorlar. Güvenliğin silahı falan yok muydu 1-2 el kibarca ateş etseydi..

ulan , iyi ironi yapmışın

• kanım dondu lan
  • Haberlerde izledim bende, adamin silahi tutukluk yapmis ama silah cok kucuktu eli tetiktemiydi goremedim
  • Adam salona silah sokuyor 40metre kosuyor sahneye cikiyor dibine geliyor silah ateslemiyor aaaaa tesadufe bak sen heyecan yapti herhalde yok yok tutukluk yapmistir bu ahmet dogana kanim hic isinmamistir zaten,isin arkasinda suikastten baska seyler var

• Tek kelimeyle OHA! Güvenlik armut mu, böyle güvenlik mi olur?! Ben olsam hepsini kovarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revogame

Suikastçının pomak(müslüman bulgar) olduğu söyleniyor.

tahmin etmiştim yanlış anlaşılmasın türk ,pomak,roman fark etmez müslüman olduğu sürece bu partiden dışlanmaz ama bu kadar beyaz olmasından anlamıştım pomak olduğunu
  • Ajan 47 olsaydı vekilin bile öldüğünden haberi olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

Değil mi yani çay kahve ikram edilebilirdi
  • allah korudu derler ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: Creav

Klasik skin-head Rusya'da bol bol var bunlardan Bulgaristan'da farklı değilmiş

şu skin-head'ler hakkında biraz bilgi verebilr misin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: Creav

Klasik skin-head Rusya'da bol bol var bunlardan Bulgaristan'da farklı değilmiş

şu skin-head'ler hakkında biraz bilgi verebilr misin hocam?

ya bilgi verilecek bişey yok cahil ırkçı ve ezik beyazlardan oluşan doğu avrupa ülkelerinde son dönemde çok popüler olan enbesiller avrupa da türklere büyük eziyetler yapmışlardır özellikle almanya da alayı adi insanlardır beyaz suratlı ezikler işte.

• yanlız vekile bakın 30 takla açıyo yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 19 Ocak 2013; 20:18:02 >
  • İyi girişmişler adama.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.