Şimdi Ara

Türk vekile suikast girişimi !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Thør

quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Sorun bendemi bilmiyorum ama haberin tamamını izleyenler bilir,tamam adam dayagı hak ediyor ama öldüresiye kameraların önünde dövmeleri çok yanlış geldi.

En son adam yürüyemez hale gelmişti ayakta duramıyordu heryeri kandı. İnanılmaz canım sıkıldı öyle görünce.

Bana da öyle geldi ama oradakilerin psikolojisini düşünmek lazım. Sende orada olsan sende onlar gibi saldırırdın.

Oda doğru tabi ama ne bilim üzüldüm işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thør

quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Sorun bendemi bilmiyorum ama haberin tamamını izleyenler bilir,tamam adam dayagı hak ediyor ama öldüresiye kameraların önünde dövmeleri çok yanlış geldi.

En son adam yürüyemez hale gelmişti ayakta duramıyordu heryeri kandı. İnanılmaz canım sıkıldı öyle görünce.

Bana da öyle geldi ama oradakilerin psikolojisini düşünmek lazım. Sende orada olsan sende onlar gibi saldırırdın.

Birader bir vurursun iki vurursun.Sen gidip o adamı öldürmeye kalkarsan senin ondan ne farkın kalır?Ha silahla vurmuşsun ha tekme tokatla gebertmişsin.Korku anında tamam koruma mekanizmanız çalışıyor içgüdüsel olarak ama yuh o kadar da olmaz la.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kryphton

quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

Türklüğünden utananlar gelmiş yine

utananlara işte kapı işte sapı, daha açık şekilde söylemek isterdim ama ban yemek istemiyorum :D
    beğenmeyen, utanan defolup gitsin yahu zorla tutan yok, defol git vatandaşlıktan çık, utanmayacağın bi ülkeye git sığınma talebi iste, inan vatandaşlıkta verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: The_R

ulan adam dövünce noldu ne geçti elinize, azcık beyninizle düşünün. Gidin öpün adamı demiyorum ama azcık profesyonel olun. Madara olduk gene.

Bakın busha ayakkabı fırlatıldı. Adamı orada öldürebilirlerdi naptılar, profesyonel bir şekilde katlayıp götürdüler. Ayakkabıyla bu birmi diceksiniz ben de o zaman bu vekille bush bir mi derim.

Orda o adamı değil o adamı oraya sokan o şansı tanıyanları döveceksin ki birdaha yapmıyacak, sen bu adamı dövsen ne sövsen ne...

harbiden beyin bedava, orda o adamın akrabaları, kendi kanından yakınları, kardeşleri var.
    hep bu lafı demek istemiştim, senin anana bacına yapsalar ? :D
  • Komedi lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

Beyler ilk 6 7 saniyeyi gif yapın korumaların gelişi

Şaka bi yana silahı neden ateşleyemiyor o ?

/>

oldumu

Eline sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sassit

Bu iş böyle olmaz adamı paldur,küldür kameraların göremeyeceği bir odaya götürürsün.Ağzını burnunu kırarsın bi güzel konuşturursun sonra verirsin polise.Bu ne böyle mahalla kavgası gibi.Adamın topuğuna saldıran ayak fetişisti ile 80'lik dede zaten olayın doruk noktası.

Orada silah tutukluluk yapmasa bir vekil ölecekti. Ki ikinci bir şansta bile yeniden deneme imkanı vardı yine, tabi bazılarının 'utandığı' dayağı yemeseydi. Belki ölümün şokuyla birlikte donup kalan salon içerisindeki insanlardan da devam edecekti bu adam, kim bilir. Gerçekten garip düşünceleriniz var. Suikast girişiminin yaşandığı o esnada, o kafayla bunu düşünebileceklerini mi sanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 20 Ocak 2013; 5:04:35 >
  • O herif bir başkasının canına kıymayı göze almışsa o dayağı hak etmiştir. O vekilin çok değer verdiğiniz birisi olduğunu düşünün.
  • barabar Türkler yeahahahhıa 1!1!1 diyen kişiler garanti vardır dedim yanılmamışım.
  • adam rus aksanıyla öyle bi bırakın demiş ki nedense üzüldüm onun için :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.