Şimdi Ara

Türk vekile suikast girişimi !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

BİR BULGARİSTAN TÜRK Ü OLARAK BU SALDIRIYI KINIYORUM BUNU YAPAN KİŞİ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE BEYAZ BULGARLARIN KURDUĞU IRKÇI ATAKA PARTİSİDİR LANET OLSUN ONLARA

YAŞASIN BULGARİSTANDAKİ TÜRK VE ROMAN HALKI!!!
    YAŞASIN TÜRK VE ROMANLARIN KARDEŞLİĞİ!!!
    YAŞASIN HAK VE ÖZGÜRLÜKLER PARTİSİ YAŞASIN EURO ROMA!!!

TEK YOL TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMANLARININ BİRLEŞİP ELİ KANLI ZALİM BULGAR GAVURUNA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERMESİDİR BALKAN VE RODOP DAĞLARI TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMAN GERİLLALARLA DOLMALI BULGAR DENEN ADİ MİLLET BALKANLARDAN SİLİNMELİDİR!!!

ALLAH U EKBER!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Türk vekile suikast girişimi !!!

Noluyo lan bebe,kendi kendine gaza geliyor.

bende bulgaristan türküyüm bu gaza gelmek değil 100 yıllık nefretin bana düşen payıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

Beyler ilk 6 7 saniyeyi gif yapın korumaların gelişi

Şaka bi yana silahı neden ateşleyemiyor o ?

/>

oldumu

Head Shot atmaya çalışıp yapamayanlara koyucaksın bu gif'i.

• Küfürler bomba
  • o değilde korumalar dhlı herhal vurun ölmedi
  • quote:

quote:

quote:

BİR BULGARİSTAN TÜRK Ü OLARAK BU SALDIRIYI KINIYORUM BUNU YAPAN KİŞİ ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE BEYAZ BULGARLARIN KURDUĞU IRKÇI ATAKA PARTİSİDİR LANET OLSUN ONLARA

TEK YOL TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMANLARININ BİRLEŞİP ELİ KANLI ZALİM BULGAR GAVURUNA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERMESİDİR BALKAN VE RODOP DAĞLARI TÜRK VE ROMAN MÜSLÜMAN GERİLLALARLA DOLMALI BULGAR DENEN ADİ MİLLET BALKANLARDAN SİLİNMELİDİR!!!

ALLAH U EKBER!!!

bende bulgaristan türküyüm bu gaza gelmek değil 100 yıllık nefretin bana düşen payıdır

Ne yani PKK gibi dağlarda eşkiyalık yaparak mı savunucaksın haklarını , bende bulgaristan göcmeniyim ayrıca , yaşını merak ediyorum senin , ne dediğini yazmadan , önce bi düşünmeni , akıl süzgeçinden geçirmeni tavsiye ederim .

• quote:

Orijinalden alıntı: neverzz

quote:

quote:

quote:

ALLAH U EKBER!!!

Ne yani PKK gibi dağlarda eşkiyalık yaparak mı savunucaksın haklarını , bende bulgaristan göcmeniyim ayrıca , yaşını merak ediyorum senin , ne dediğini yazmadan , önce bi düşünmeni , akıl süzgeçinden geçirmeni tavsiye ederim .

madem bulgaristan göçmenisin sende bilirsin sende şahit olmuşsundur bulgarın zulmüne bak görmüyomusun biz demokratik yollarla hak aramak için partimizle uğraşıyoruz adamlar gelip vekil öldürmeye çalışıyo .

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

80 yaşındaki dayının şemsiyeyle gelip vurmasını gif yapsın la birisi

/>
  • Yalnız suikasti yapmaya çalışan adam da Türk. Adı Oktay Mehmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmilan94

Yalnız suikasti yapmaya çalışan adam da Türk. Adı Oktay Mehmet.

doğru olabilir ama kimin tuttuğuna bakmalı bu işin arkasında %99 ATAKA var.
  • Korumalardan bir cacık olmaz abi adamı dünyanın en şanslı kişisi ilan ediyorum ben sonra ki dayak gayet normal linç olmamış en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

Ondan sonra barbar dediklerinde kızıyoruz

Oturup çay kahve falan içermiydin mi demeliydik?
  • Bu adam bundan kurtulduysa dahada ölmez usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne barbarlıktır yahu silahla son derece elit bir şekilde suikast girişiminde bulunan adamı elle, ayakla dövüyorlar. Güvenliğin silahı falan yok muydu 1-2 el kibarca ateş etseydi..
  • Türklüğünden utanan arkadaşlar çok mühim bir boksanız yurtdışında da kabul ederler sizi kasmaya gerek yok vatandaşlıktan çıkın.
  • ulan adam dövünce noldu ne geçti elinize, azcık beyninizle düşünün. Gidin öpün adamı demiyorum ama azcık profesyonel olun. Madara olduk gene.

Bakın busha ayakkabı fırlatıldı. Adamı orada öldürebilirlerdi naptılar, profesyonel bir şekilde katlayıp götürdüler. Ayakkabıyla bu birmi diceksiniz ben de o zaman bu vekille bush bir mi derim.

Orda o adamı değil o adamı oraya sokan o şansı tanıyanları döveceksin ki birdaha yapmıyacak, sen bu adamı dövsen ne sövsen ne...
  • cidden barbarlık yapmışız, silahı duzeltıp tekrar beyfendinin eline vermemiz gerekirdi sonrada güzelce evine bırakılmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_R

ulan adam dövünce noldu ne geçti elinize, azcık beyninizle düşünün. Gidin öpün adamı demiyorum ama azcık profesyonel olun. Madara olduk gene.

Bakın busha ayakkabı fırlatıldı. Adamı orada öldürebilirlerdi naptılar, profesyonel bir şekilde katlayıp götürdüler. Ayakkabıyla bu birmi diceksiniz ben de o zaman bu vekille bush bir mi derim.

Orda o adamı değil o adamı oraya sokan o şansı tanıyanları döveceksin ki birdaha yapmıyacak, sen bu adamı dövsen ne sövsen ne...

Adamın kafasına silah dayanmış derdin madaralık olmuş. Düşün bakalım o şok ve sinirle ne yapacaklardı? Bushla o adam bir mi demişsin, bunun sonunda ölüm var karşılaştırdığın olaylar o kadar saçma ki. O ayakkabı busha gelse canı acır en sonunda kaldırırlardı yerden, ama o adamın canı gidecekti kim yerine getirebilecekti? Birine ayakkabı atmak ile kafasına silah dayamanın verdiği şok, sinir, adrenalin, endişe, heyecan aynı mı? Değil o halde oradaki adamların verdikleri tepkinin aynı olmaması şaşırtıcı mı? Haliyle değil. İyi yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

ulan adam dövünce noldu ne geçti elinize, azcık beyninizle düşünün. Gidin öpün adamı demiyorum ama azcık profesyonel olun. Madara olduk gene.

Adamın kafasına silah dayanmış derdin madaralık olmuş. Düşün bakalım o şok ve sinirle ne yapacaklardı? Bushla o adam bir mi demişsin, bunun sonunda ölüm var karşılaştırdığın olaylar o kadar saçma ki. O ayakkabı busha gelse canı acır en sonunda kaldırırlardı yerden, ama o adamın canı gidecekti kim yerine getirebilecekti? Birine ayakkabı atmak ile kafasına silah dayamanın verdiği şok, sinir, adrenalin, endişe, heyecan aynı mı? Değil o halde oradaki adamların verdikleri tepkinin aynı olmaması şaşırtıcı mı? Haliyle değil. İyi yapmışlar

Telefona gectim o yuzden pek uzatasim yok. Kisaca fikrimi soyleyeyim ya da birsey soracagim
    dovunce ellerine ne gecti? Bu korumalar ofkelerine hakim olamiyacak kadar acemiler mi? Ya da o adami doven adamlar vuruyor engellemeye calisiyorlar fakat beceremiyorlar? Oldu o zaman, bunlar yarin oburgun korkularina da hakim olamazlar kacarlar, sok anı ne de olsa birsey diyemezsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_R -- 19 Ocak 2013; 18:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Ulan yine türklüğümden utandım tamam adamın yaptığı yanlışda kameralar önünde küfrederek,tekmeleyerek hiçbir farkları kalmıyor ondan,işte en saygılı türk vekili bile bu kadar oluyor şimdi düşünün bulgaristandaki türklerin neler çekeceğini

sen utan zaten. hatta reddet Türk oldugunu.

(evet ırkçıyım)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Telefona gectim o yuzden pek uzatasim yok. Kisaca fikrimi soyleyeyim ya da birsey soracagim
    dovunce ellerine ne gecti? Bu korumalar ofkelerine hakim olamiyacak kadar acemiler mi? Ya da o adami doven adamlar vuruyor engellemeye calisiyorlar fakat beceremiyorlar? Oldu o zaman, bunlar yarin oburgun korkularina da hakim olamazlar kacarlar, sok anı ne de olsa birsey diyemezsin..

Sağ taraftan gelen adam senin dediğin gibi düşünmemiş ama. Mesela senin yakınına böyle bir şey oldu? Napardın? Onu yakalayıp ağzını burnunu kırmaya çalışırdın, o anda sinir, stres, heyecan artık her neyse üst düzeyde olurdu ama kaçmazdın, işte aynı mantık. Şok anı diye kaçsa kaçarlardı zaten ama kaçmamışlar adam onlara da sıkabilirdi belki silahını almasalar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.