Şimdi Ara

Türk Yapımı Araç ETOX Sedan Dizel ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
8
Favori
33.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedan dizelin üretimi her aşamasıyla tamamlanmış, elektrikli model için ise sona gelinmiş.
  • Ben neyi kaçırdım bilmiyorum ama, konunun başlığı cok yeni bir haber verecekmiş gibi, fiyat YTL cinsinden. Yıl 2008 diyor?

Aracın dizeli yeni mi çıkacakmış?
    Benzinlisi çıkmış da sıra dizele mi gelmiş?

Bilgisi olan bir arkadas aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyarsey

quote:

Orijinalden alıntı: Shide

biraz daha uğraşsalar daha iyi olabilirdi

Türk Yapımı Araç ETOX Sedan Dizel ANA KONU

Bu ne biçim iç dizayn ya o el freni ne öyle

Cin araclarini andiriyor, ici de les gibi kokuyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Seri uretime gecerse tabiki baska markalarin parcalari kullanilmaz ama boyle bir prototip yapmak icin her bir parcayi uretmek oldukca maliyetli olur. En aptal plastik parca icin kalip yapman gerekir ki 1-2bin tl harcarsin. İlk seferde de tutmaz uymaz girmez vs.

Sadece far ve stoplar icin bile yuzlerce bin tl harcanir, dizayni ile birlikte.

Tamam cikmacidan alip toplamislar kabul ama arac gidiyorsa bu da bir sey. Okkali bir yatirimla seri uretime gecer.

Alakası yok protip için el ile yapılır seri için kalıp gerekir 100.000tlyi şuan bana tahsis etsinler tasarımı özgün olması şartı ile tüm dış komponentleri el yordami ile yapar/yaptırır önlerine korum

Yap da koy hadi bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

quote:

Orijinalden alıntı: Fyarsey

quote:

Orijinalden alıntı: Shide

biraz daha uğraşsalar daha iyi olabilirdi

Bu ne biçim iç dizayn ya o el freni ne öyle

Cin araclarini andiriyor, ici de les gibi kokuyordur

Aynen fotoğraflar bende de öyle bir izlenim bıraktı..

• İŞTE BİZ BU YÜZDEN KENDİ MARKAMIZI YARATAMIYORUZ. NEDEN DALGA GEÇİLİYOR? DAHA İYİSİNİ YAPABİLİYORSAN ÇIK YAP YAPAMIYORSAN YAPILANA KÖSTEK OLMA... (bu arada iç mekan arabadan çok lüks teknelerin kaptan köşklerini andırıyor)
  • @ iç mekan arabadan çok lüks teknelerin kaptan köşklerini andırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Ben neyi kaçırdım bilmiyorum ama, konunun başlığı cok yeni bir haber verecekmiş gibi, fiyat YTL cinsinden. Yıl 2008 diyor?

Aracın dizeli yeni mi çıkacakmış?
    Benzinlisi çıkmış da sıra dizele mi gelmiş?

Bilgisi olan bir arkadas aydınlatırsa sevinirim.

önce zafer adlı araç üretildi.

Ne olduysa bir türlü seri üretime geçilmedi. Şimdi ilk defa sedan dizel modeli seri üretime geçileceği için yeni bir haber. En geç 2013 Mayısta seri üretime geçileceği söyleniyor.

• vitesin soluna uzanan çıtaya fazladan sıkmışlar herhalde ucu donmuştu çok bastırınca da fışkırmış uhu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Seri uretime gecerse tabiki baska markalarin parcalari kullanilmaz ama boyle bir prototip yapmak icin her bir parcayi uretmek oldukca maliyetli olur. En aptal plastik parca icin kalip yapman gerekir ki 1-2bin tl harcarsin. İlk seferde de tutmaz uymaz girmez vs.

Sadece far ve stoplar icin bile yuzlerce bin tl harcanir, dizayni ile birlikte.

Tamam cikmacidan alip toplamislar kabul ama arac gidiyorsa bu da bir sey. Okkali bir yatirimla seri uretime gecer.

Alakası yok protip için el ile yapılır seri için kalıp gerekir 100.000tlyi şuan bana tahsis etsinler tasarımı özgün olması şartı ile tüm dış komponentleri el yordami ile yapar/yaptırır önlerine korum

Yap da koy hadi bekliyoruz

tahsisatı hesabımda gördüğümde senin açından daha komik bir görüntü olacağına inanıyorum

• Şu resimde vitese geçirilen tesbihe deli oldum. İlla Türk olduğumuzu belli edecez.

• Jettaya rakip gelmiş (fiyatıyla)
  • Beyler bu otomobili ülkemiz üretti.Ne bekliyordunuz ilk üretimde vw ye,opele,honda ya rakip olmayı mı?Lütfen saçma sapan benzetmeleri bir kenara bırakalım.Sizin gibi düşenenler sayesinde bu ülkenin hala bir otomobil markası yok.Bu işler yavaş yavaş olur.Destek olmalıyız ,devlet de teşvik etmeli.
  • Elin alman jettasını,japon civicini eleştirsek millet arabaları savunmaktan birbirine girer ,konu da kapanırdı.Bizim araba sahipsiz kalmış,yazık.
  • ilginç türk yapımı derken neresi örnek motor türk yapımımı...%100 türk yapımımı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekici

Olan Danalara Olmuş.

çok iyiydi
  • Ön konsolda hiç kalorifer ızgarası yok. Nasıl üflüyor havayı kabine?
    Madem c5 in içini alıyorsun, teybini de alsaydınız, oraya sonradan takılma teyp mi takılır.
  • Araba olarak kullanılabiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Araba olarak kullanılabiliyor mu acaba?

Evet arabayı giderken görenler var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.