Şimdi Ara

Türk yapımı MMORPG- Şehrin Ordusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar,
    5 ay önce yapımına başladığım oyunumu bitirmek üzereyim.
    30 Ağustosda açık beta var herkesi beklerim,

Oyunun son hali burada;
    https://www.youtube.com/watch?v=26ieTI6m-Ew

www.sehrinordusu.com

Facebook sayfasına da beklerim,
    www.facebook.com/SehrinOrdusu

Saygılarımla,
    Eren Aydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bshgame -- 10 Temmuz 2013; 11:41:10 >

• Hayırlı olsun.
  • O zamanlarıda oynayıp kurcalamıstım buyuk ilerleme göruyorum tebrik ederim.
  • baya etkilendim doğrusu.tamamen türk yapımı mı ,yoksa başka bir oyunu mu editleyerek yapıldı bu?
  • Piyasadaki çoğu oyunun ötesinde.
  • Unity ile hazırlanmış başka bir oyun gördüm youtube da tamamen şans denk geldi ve skilleri görsel felan bu oyuna benziyordu tabi bu geliştirilmiş hali gibi sanırım tamamen türkçe değil, Yabancı bir eleman anlatıyordu
  • dostum oto item toplama mutlaka olsun cunku tek tek esya toplamak altını tıklamak bir çok oyuncunun en nefret ettiği şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi sistem olarak benzerini gördüyseniz onu da ben yapmışımdır :D çünkü bu oyunun tabanını 2 yıldır geliştiriyorum. 4 oyun çıkardım bu tabanla. Bu en son hali. Ama efektler falan benziyorsa (skill demişsin) büyü efektleri falan yani normaldir çünkü hazır satın aldım efektleri. Başkaları da almıştır. Ama sistem orjinal, Ratspell
  • quote:

Orijinalden alıntı: bshgame

Şimdi sistem olarak benzerini gördüyseniz onu da ben yapmışımdır :D çünkü bu oyunun tabanını 2 yıldır geliştiriyorum. 4 oyun çıkardım bu tabanla. Bu en son hali. Ama efektler falan benziyorsa (skill demişsin) büyü efektleri falan yani normaldir çünkü hazır satın aldım efektleri. Başkaları da almıştır. Ama sistem orjinal, Ratspell

kendin yaptıysan çok iyi :) güzel bir kadroyla iyi paralar kazanabilirsin.tabikide şimdiki oyunların yanında pek bişi ifade etmez ama sırf türk yapımı diye bile oynanır rahat.başarılarının devamını diliyorum
  • Hayırlı olsun 30 ağustos u bekliyorum betada olmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interface i biraz daha guzel yapabilirsen oynarken insanlar sikilmazlar.ayrica click to move yerine
    wow gibi oynanis olmazmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

interface i biraz daha guzel yapabilirsen oynarken insanlar sikilmazlar.ayrica click to move yerine
    wow gibi oynanis olmazmi?

wasd kullanımını eklemiş facebook adresinde görmüştüm. Bir çok kişinin isteğiydi. Oyunu takip ediyorum. Kapalı beta için başvuru aktif. 22 sinde ve 26 sında 2 kafile alarak oynayabilecekmişiz. Umarım o kadar basvuru olur.
  • oyunu yapan arkadasımızın geçmişte oynadığı online oyunları merak ettim. esinlenerek yapacağı bazı şeyler bize hitap edebilir. mesela 2006 zamanlarında aktif oynadigım knight online in savaş, cz ve günümüzdeki border defans war tarzi aktiviteleri zevki katlar. ayrıca ülke puanı gibi en azından amac edinmeye yönelk seylerde güzel olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.