Bildirim
Türkçe 28.SORU (Hürriyet Gazetesinde iptal olabileceği yazılmış)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Türkçe 28.SORU (Hürriyet Gazetesinde iptal olabileceği yazılmış)
(En Son Oy Tarihi: 24.1.2018)
Giriş
-
Bu soruyu tek ben mi E yaptım ? A B ve D yi direk eledim . C ile E arasında kalmıştım E yaptım doğru çıktı cevap anahtarına göre de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
D bana daha yakın geldi kişisel fikrim ve yine olsa d yi işaretlerdim muhtemelen. -
Kesinlikle iptal olmali
Ulan fizikte iptal denen iki soruyu da bunu da doğru yaptım. Yanlışlardan hic iptal yok bütün doğrulardan iptal isteniyor.
Bence hata yok ama itirazda haklisiniz çünkü vurgulanan şey cok fazla öne çıkarılmamış ama e onde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bu daha en mantıklı sorulardan biriydi düşün artık ne kadar rezalet sorular sorduklarını. Eğer bu iptal edilirse sınavı iptal etsinler toptan rahatlayalım. Bune arkadaş. Yüzbinlerce öğrenciden okadar para alıyorlar sordukları sorulara bak. Milletle dalga geçiyorlar resmen.
Bu soruyu iptal etmezler.. Öyle olsa ygs 2015 türkce toptan iptal edilirdi.. Bosuna umutlanmayın
Yalnız bunları gazeteler falan gündeme getirmezse hiç iptal edecekleri falan yok bu soru ve fizikteki enerji değişmeli, ısı sığası demeden kütleden bahseden sorular kesinlikle iptal olması lazım. -
Metinde sadece küreselim diyor geri kalanında insanlardan bahsetmiş,o yüzden kendi evi gibi hissetmesi pek bağdaşmıyor sonuçta hislerinden söz etmiyor ben böyleyim ve şöyle şöyler istiyorum diyor. Ya da şöyle diyeyim: 2. cümleye bakarsak cümle "Hangi memlekete gitsem yalnız orada oturmuşum gibi oluyor" benzeri bi cümle olsaydı evet D olurdu ama asıl demek istediği 'bakın nereye gidersem gideyim insanlar beni oralıymışım sanıyorlar yani bi insanın nerede yaşadığı-doğduğu önemli değil hepimiz aynı dünyanın insanıyız sonuçta ki benim oralı olduğumu düşündüler'.Ben böyle düşünüyorum açıklamakta zorlandım ama umarım anlayabilirsiniz demek istediğimi
Cevap E oluyor buna göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEE05FE2 -- 14 Mart 2016; 20:48:19 > -
D ve E çok yakındı ikiside cevap olabilir E diye salladım bu sınav ne ölçüyo çözmüş değilim şans resmen -
Ben de D ve E şıkları arasında kalıp E yapmıştım. -
E şıkkındaki yargıyı yazar için savunabiliriz belki ama her insan için savunamayız, en azından parçaya göre. Ben de bu yüzden D şıkkı yapmıştım, çünkü parçanın yarısından fazlasına hakim olan genel düşünce oydu aynı zamanda. Bana kalsa iptal edilmeli ancak bir şey olacağını sanmıyorum. -
Ben de hiç zorlanmadım soruda mantıksal olarak E dedim.O soru iptal olmaz zaten. -
Büyük ihtimalle ben de D yaptım ama vurgulanmak istenen düşünce genelde paragrafın son kısmında oluyor. İptal olacağını sanmıyorum. Yukarıdaki mesajda söylendiği gibi bu soru iptal olursa geçen yılki Ygs Türkçenin komple iptal olması lazım.
Dostum öyle gibi geliyor evet ama öyle değil işte. Asıl vurgulamak istediği her insanı sevdiği, ayrım yapmadığı. Bence hatalı değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Streaker
Metinde sadece küreselim diyor geri kalanında insanlardan bahsetmiş,o yüzden kendi evi gibi hissetmesi pek bağdaşmıyor sonuçta hislerinden söz etmiyor ben böyleyim ve şöyle şöyler istiyorum diyor. Ya da şöyle diyeyim: 2. cümleye bakarsak cümle "Hangi memlekete gitsem yalnız orada oturmuşum gibi oluyor" benzeri bi cümle olsaydı evet D olurdu ama asıl demek istediği 'bakın nereye gidersem gideyim insanlar beni oralıymışım sanıyorlar yani bi insanın nerede yaşadığı-doğduğu önemli değil hepimiz aynı dünyanın insanıyız sonuçta ki benim oralı olduğumu düşündüler'.Ben böyle düşünüyorum açıklamakta zorlandım ama umarım anlayabilirsiniz demek istediğimi
Ne demek istediğini çok iyi anladım hocam cevap A demek istiyorsun galiba
-
az mantıklı düşünen sorunun cevabının C olduğunu anlar -
4 dakika harcadığım soru bu işte. 4 5 kere şık değiştirdim en son E yaptım. -
quote:
Orijinalden alıntı: QwertRrsn
az mantıklı düşünen sorunun cevabının C olduğunu anlar
Bu soruyu hiç düşünmeden D işaretlemiştim şimdi biraz düşününce C daha mantıklı geldi gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoWeAre -- 14 Mart 2016; 20:45:45 >
Benzer içerikler
- ders çalışmak için oruç tutmamak
- ter bütil
- oksijensiz solunum ile fermantasyon arasındaki farklar
- üçgende merkezler
- ince bağırsak enzimleri
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X