Bildirim
Türkçe Altyazı Gösterebilen USB2.0 destekleyen DivxPlayer
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
philips 5980 200 ytl teknosa -
Teşekkür ederim -
Philps 5980 USB 2.0 desteklemez, USB 1.1 destekler. -
Pioneerin DV-600AV-K modeli var USB 2.0 destekli veiçinde DTS Decoder var ayrıca 1080p sinyal yükseltme yeteneğine sahip. Dikkat p , i değil.
http://www.pioneer.co.uk/uk/products/42/84/222/DV-600AV-K/index.html
Digicomun cevap mailinde yakında piyasada olacağı yazıyor.
Zaten eğitim dökümanı çıkarmışlar yakında görürüz piyasada.
http://www.digicomakademi.com/
Türkçe altyazı desteğine gelince piyasada olan pioneer dv-696av'de altyazı seçeneklerinden türkçe seçilince sorun çözülüyormuş bakınız forumda var.
Uzun zamandır aradığım özelliklere sahip özelliklerin hepsine sahip gibi duruyor çıkınca göreceğiz.
-
Dehşet bir cihaz. Üstünlükleri : 1- Marka Pionner
2-WMV oynatabiliyor.
3- USB 2.0 ise dehşet
4-DTS ve Dolby Prolocig Decoder var -
Sanırım yukarıdaki bilgi hatalı çünkü cihazın indirdiğim kullanma kılavuzunda usb den sadece mp3 ve resim görüntülünebileciğini hatta yüksek veri içeren dosyaları çalamayabileceği yazılı bu durumda usb 2.0 biraz zor -
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
philips 5980 200 ytl teknosa
DVP5980 Cevahir Philips bayiinde 179 / 10 taksit. Peşin alırsan 160 YTL. -
PHILIPS DVP 5160/12 DVD-DIV-X OYNATICI
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17005&productid=evphdvp5160
Satınaldım. Kullandım ve gayet memnunum. Notebooktan TV ye görüntü aktarma derdinden kurtuldum. Takıyorum önceden izlemek istediğim filmin yüklü olduğu External HDD yi gayet net bi şekilde izliyorum. Fiyatta gayet uygundu... -
şöyle işte bu dedirtecek bir cihaz yok sanırım hala. hdmi çıkışlı, 1080p upscale edebilen, sorunsuz bir menu,navigasyon ve türkçe alt yazı desteği verebilen, usb 2.0 destekleyen ve usb üzerinden sorunsuz her türlü medyayı çalıştıran....
sanırım bunları en iyi bir media center pc yapar :) evdeki eski pc parçalarını değerlendirip bir media center pc kurulabilir. lcd tvlerin çoğunda vga-dvi-hdmi giriş var.
ama dvd/divx player olarak sanırım şu anda tek seçenek philips 5980. lg pioneer de ilginç modellere sahip fakat burda hiç konuşulmuyorlar. -
hep usb2.0 destekli yazıyorlar ama alanlar bi bakıyor 1.1 destekliyormuş bu ne biçim iş, mesela goldmaster d-909, philips 5960,5980 bütün satış sitelerine baktım hep usb2.0 destekli yazıyor ama yorumlarda şöyle deniyor" usb1.1 olmasına rağmen pek kasma yaşamadım..." bu ne yaaaaaaaaa...
benimde yarı crt tarzı pc bağlantısı olmayan ama hdmi girişi olan hd ready 32'' samsung slim fit tv im var ama bir türlü adam gibi divx player bulamadım, tam goldmaster alacaktım, usb1.1 destekliyo diyor alanlar ne yapacağımı şaşırdım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 5 Ocak 2008; 13:49:29 > -
ben de philips 5980 var. harddiski gormesi iyi. gecen haftasonu bir de LG 298 aldım. Tam bir facia. Philipsin gordugu harddiski gormedi bile. Baska harddisk getirdik. Onu da gormedi. Dehset kotu cıktı. USB 2.0 yok. Pioneeer 'a gelince mevcut divx playerlarında file browser sayısı sadece 4. tek kazancı SACD de calabiliyor olusu. SACD cd si bulursanız tabii. Gene eldeki philipse kalıyoruz. Ama yakında cıkar tabii -
USB 2.0 neden bu kadar önemli?
DivX oynatıcıdan harddiske birşey kaydetmeyeceksiz ve harddiskdeki filmleri takılmadan oynattığına göre veri hızının daha yüksek olmasının çok önemli bir getirisi var mıdır? Filmi yükleme süresi hızlanır belki ama zaten uzun bir yükleme süresi yokmuş philips 5160-5980 ve Trident 2304 konularından okuduğum kadarıyla. -
keysmart 7400 dvd player hafıza kart girişide mevcut ups girişide ayrıca komponent ve hdmı girişide bulunuyor birtek rs 232 seri port mevcut değil cihaz alt yazıları türkçe oynatabiliyor -
USB 1.1 12 Mbit/s hiza sahip. Zaten mevcut cihazlar HD divx desteklemedikleri icin bu bitrate hizini gecen bir dosyayi zaten bulamayacaksiniz. Bende Pioneer DV-400V var. Normal DVD'de bile bitrate 6-7 Mbit/s civarinda dolasirken, divx/xvid'lerde en fazla 1,5 - 2 Mbit olur. Sonucta USB 2.0 mevcut cihazlarda gerekli degildir. Bu konuya takilmamanizi tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: ardahan
Merhaba arkadaşlar
USB 2.0 destekleyen, Türkçe altyazı oynatmada bir sıkıntı yaşatmayan divx xvid vob vb formatları destekleyen kaliteli (fazla uçuk fiyatlı olmayan) bir divx oynatıcı önerebilir misiniz?
İyi akşamlar
ardahan kardeş uzun zamandır divx işindeyim diyebilirim,sana şöle bir şey sölim eğer divx player arıyosan sorunsuz çalışan altyazı sorunu olmayan her cd yı okuyan gibi öyle bir makine yok dostum..kimi makineler kopya okumaz,kimi makineler kopya okur altyazı okumaz,kimileri okur altyazıda gösterir ama küçük puntoda olur gibi bir sürü hengame...divx filmler birçok codec ve zahmetli altyazı sorunları içerdiğinden bilgisayar ortamlarında sorunsuz izleyebiliyorsun(sürücü eksik yükle,codec eksik yüksek,altyazı olmadı ara,puntosunu kendin belirle)..
demek istediğim konu divx player olarak senın tam olarak ihtiyacını çoğu ürün karşılamaz...500 mılyon verip sony alırsın 1000 tane film arşivin vardır belki yarısını oynatır oynatmaz...60 mılyona mınton alırsın hepsini oynatır...böle bir de tezat durumlar içeriyor..lafın kısası ben deneme yanılma yöntemıyle ortalama 10 urun denedım ve sonun da premıer de karar kıldım....ama bu demek olmuyorkı her fılım sorunsuz çalışıyor.....ama yıne kusursuz bir divx player arama, çünkü yok :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X