Şimdi Ara

Türkçe öğretmenliği yazacaklar toplanın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana bilgi verir misin bu bölüm hakkında bildiklerinizden fazla bir şey bilmiyorum hakkında dersler nasıldır, türk dili ve edebiyatı öğretmenliğiyle farkı nedir vs. Bilenler aydınlatsın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • ben türkçe öğrt. yazacağım istanbul sabahattin zaim düşünüyorum tam burslu ya da boün edebiyat. ailem çevrem boün diyor ama. türkçeye ilgim daha fazla ve kendime bu alanda daha çok güveniyorum
  • minala M kullanıcısına yanıt
    Boun farklı bir dünya da benim anlamadığım türkçe yazıcaksan niye zaim i yazıyorsun? Niye istanbul, marmara falan değil de zaim?

• provehito in altum kullanıcısına yanıt
    selam, çünkü eğitim fakülteleri olarak istanbuldakiler arasında aman aman fark yok ve zaim 1000 tl burs veriyor derecelerre. en nihayetinde kpss için hazırlanırken aylık 1000 tl de gelirim olur istanbulda iyi para
  • quote:

Orijinalden alıntı: provehito in altum

Arkadaşlar bana bilgi verir misin bu bölüm hakkında bildiklerinizden fazla bir şey bilmiyorum hakkında dersler nasıldır, türk dili ve edebiyatı öğretmenliğiyle farkı nedir vs. Bilenler aydınlatsın lütfen.

neden halkla ilişkiler ve tanıtımı bırakıyorsun?
  • Kötü bir bölüm marmarada. İstanbulda okuyan arkadaşımda var o da memnun değil hit den ya iletişim özelde okunur iyi bir şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİL SIRALAMALARI ŞAKA MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.