Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin olun, ben de bazenleri kendimi zar zor tutuyorum.

Benim kişisel hedefim, Bioware ve Blizzard'ın baş yapıtlarını Türkçe'ye çevirmek. Bunu gerçekleştirdiğim zaman, bu yola çıkarken aklımda olan hedefi gerçekleştirmiş olacağım.

Peki bu hedefime yakın mıyım? Evet, oldukça yakınım. En azından ben elimden geleni yaptım ve beklemedeyim.

Semih
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Emin olun, ben de bazenleri kendimi zar zor tutuyorum.

Benim kişisel hedefim, Bioware ve Blizzard'ın baş yapıtlarını Türkçe'ye çevirmek. Bunu gerçekleştirdiğim zaman, bu yola çıkarken aklımda olan hedefi gerçekleştirmiş olacağım.

Peki bu hedefime yakın mıyım? Evet, oldukça yakınım. En azından ben elimden geleni yaptım ve beklemedeyim.

Semih

Size sürprizimiz var demiştiniz. Açıklayacak mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erologuz

quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

Orijinalden alıntı: erologuz

quote:

Orijinalden alıntı:
    Arkadaşın da dediği gibi Infamous'un Türkçe olabilmesi için, bana kalırsa ilk ayda en az 50 bin satış rakamının geçilmesi gerekiyor. Zaten 105 ve 125 TL arasında değişen fiyatlarda görüldüğü gibi, Sony bunun kolay birşey olması için uğraşıyor.

50 bin geçilir mi? Bence çok rahat geçilir çünkü daha önce hiçbir amaç için bu kadar çok oyuncu kenetlenmemişti. Böyle bir destekleme olmasaydı, zor olurdu bu.

PS3'ün menüsünün Türkçe yapılmaması, bildiğiniz bir sebebe bağlı değil. Bu uzun bir süreç ister. Şu an, neredeyse bütün kullanım kılavuzlarında, oyunlarda yönegergeler İngilizce menü üzerinden gidiyor, anlatım yapıyor. Yani Türkçe'ye dönüşmesi için yeni ürünlerin gelmesi lazım ki Türkçe kaynaklar yaygınlaşsın. Bu en nihayetinde olacaktır ama.. Yoksa arkadaşlar, PS3 menüsünü çevirmek, en fazla 30 dk alır. Yani durum, tahmin ettiğiniz gibi değil. Sinirlenmemek lazım.

Unutmadan, önceki konulara ithafen, takasın yasadışı ve yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Teşekkürler desteğiniz için

pekı sız 23 Studios olarak oyuncuların beklentılerıne cevap vermek (aynı zamanda destek olmak adına) en azından bazı oyunlara (RDR -Heavy Rain-gow gıbı) tr altyazı (dublaj degıl) destegını psn tr uzerınden satısa sunarak vermek ımkanınız varmı.. yada boyle bır dusuncenız&projeniz mevcutmu
    not: turk oyun sektorunun gelısmesıni sonuna kadar destekliyorum...
    GT5 kıllzone 3 u bondrollu alacagım... ( not: hatta bır aptallık edıp fıfa 09-10-11 ı bıle bandrollu (aral) aldım... ama aralın musterı hızmetlerı 0-sıfır- (yuz uzerınden) seneye de ya futbol oyunu almıcam yada malum yontemlerı denemeyi düşünüyorum.
    saygılar..

hocam 100 üzerinden de olsa 10 üzerinden de olsa 0'lık bir oran aynı oranı verir

aydınlatma ıcın ne kadar tesekkur etsem azdır... (dıger ı ıcın oldugu gıbı burdada olayı esprı ıle cevaplamak en guzeli...)
    uzerıne alınma saka yollu ımalarımı ok..(bazen yaparım boyle seyler..)

önemli değil usta maksat yüzler gülsün

• bugün dr da gördüm tiglon un oyunlarında fiyatlarda indirimler vardı en aşağı 30-40 gibi fiyatlardan ps3 oyunları gördüm. bilmiyorum daha önceden beri böylemiydi çünkü 1 aydan beri gitmiyordum. Fena da oyunlar yok hani bir bakın diyorum.. Keşke xbox oyunlarını da ucuz bir şekilde görebilsek pc için yok artık denecek ucuzlukta birkaç oyunda vardı..
  • GT5 İÇİN HALA YURTDIŞINDAN ALMAK İSTEYENLER HATTA ALANLAR VAR SONY FİYATI UYGUN TUTMUŞ OYUNA TÜRÇE DİL EKLEMİŞ ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMIŞ BİZ TÜRK KULLANICILARI NE YAPIYORUZ ? SHOPTO DA TÜRKÇE DİL VARMI ? VARSA ALACAĞIM. AL BEYİM SHOPTO DAN AL SONRA TÜRKÇE OYUN BEKLE SONRA SONY BİZİ ADAM YERİNE KOYMUYOR DE. GT5 İÇİN SONY ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIŞTIR.SIRA TÜRK KULLANICILARI OLARAK BİZDE YARIŞ TÜRÜ OYUNLARI HİÇ SEVMEM OYUN TÜRKÇE VE FİYATI UYGUN OLDUĞU İÇİN GT5 ALACAĞIM
  • assassin's creed 3 ü spotçulara sordum 110 lira dediler,nuh dyorlar peygamber demiyorlar.Gidin shopto dan alın daha iyi,bu kaçakçılara para yedirmeyin.

Türkçe oyun için hep destek tam destek,Resmi yerlerden alın.
  • şöyel bir sorum olacak;

GT5'in ilk olarak 50 bin satış göstermesi gerekiyor demiştiniz.. peki türkiyede kaç tane ps3 var acaba bilen var mı? her kaç ps3 çüden biri GT5 almalı ki bu türkçe oyunların devamı gelsin buna bi cevap bulalım..
  • Resmi olarak satılan 200 000 üzerinde PS3 vardı sanırım. Bunun dışında yurtdışından ve diğer kaynaklardan edinen bir o kadar kullanıcı daha vardır.

Arkadaşlar, burada yürütülen kampanya ve destek, bazı merciilerin dikkatini çekmiş. Beni çok büyük bir oyunun Türkçe'leştirilmesi konusunda aradılar ve görüştük.

4 yıl, belki de daha fazla beklediniz. Lütfen, 2-3 gün daha bekleyin ve orijinale yönelin. Size söz veriyorum, çok büyük bir oyunu Türk oyuncularına Türkçe olarak kazandıracağız.

Lütfen sabredin biraz ve yakınınızdakileri bilinçlendirin.
  • quote:

Arkadaşlar, burada yürütülen kampanya ve destek, bazı merciilerin dikkatini çekmiş. Beni çok büyük bir oyunun Türkçe'leştirilmesi konusunda aradılar ve görüştük.

nasıl yani

biraz açarmısınız.. ? firmalar DH'yimi takip ediyor bakıyor.. gerçi Sony yetkililerinin takip ettiğini biliyorum ama başka firmalarda mı ediyormuş bak sen biraz bilgi verirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 23 Kasım 2010; 14:48:41 >
  • Hem evet hem hayır. Ben onları durumlardan haberdar ediyorum. Bunun dışında pazar araştırma ekipleri vardır çoğu firmanın. Ben onları haberdar ediyorum, onlarda buralara yöneliyorlar, değerlendirme yapıyorlar..

Odaklanmamız gereken şey bu değil, dostlar (:

Konu kaymasın.
  • hocam oyun hakkında bilgi ver.. benim tahminim Uncharted 3 oyun ödüllerinde duyurulacak sonrasında ise yine Türkçe içerik duyurulacağını tahmin ediyorum.. başka bir firma diyorsunuz.. o kadar büyük bir oyun ne kaldıki COD serisi yada başka bir seri oyun olabilir mi acaba NFS gibi
  • max payne 3 türkçe gelsin
  • Uncharted 3 Olsun
  • herşey türkçe olsun :P

şaka bi yana ben hala orjinalini anlayabildiğim herşeyin orjinal dilinde olmasını tercih ederim... elbet farklı dillerde de farklı tecrübeler verir ama bazı şeyler asla bir dilden başka bir dile çevrilemez... özellikle kelime oyunları varsa...
  • bir arkadaşımız türkçe gt5den resimler koymuş
    rüyamızda göremeyeceğimiz bir olay bu, muhteşem bir şey
    ellerinize sağlık

uncharted3 de aynı şey olursa harika olur
    umarım uc3 işini de alırsınız
  • quote:

Resmi olarak satılan 200 000 üzerinde PS3 vardı sanırım. Bunun dışında yurtdışından ve diğer kaynaklardan edinen bir o kadar kullanıcı daha vardır.

4 yıl, belki de daha fazla beklediniz. Lütfen, 2-3 gün daha bekleyin ve orijinale yönelin. Size söz veriyorum, çok büyük bir oyunu Türk oyuncularına Türkçe olarak kazandıracağız.

Half Life 2 Episode 3 se bu, oturup sevinçten ağlarım valla

• koleksiyon versiyonundan haber var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha_Boss*

quote:

Resmi olarak satılan 200 000 üzerinde PS3 vardı sanırım. Bunun dışında yurtdışından ve diğer kaynaklardan edinen bir o kadar kullanıcı daha vardır.

Half Life 2 Episode 3 se bu, oturup sevinçten ağlarım valla

lütfen batman arkham city olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

bir arkadaşımız türkçe gt5den resimler koymuş
    rüyamızda göremeyeceğimiz bir olay bu, muhteşem bir şey
    ellerinize sağlık

uncharted3 de aynı şey olursa harika olur
    umarım uc3 işini de alırsınız

Uncharted 3 cidden benim için gerçek rüya olur.Hele hele demon's souls 2 falan yapsalar direkt kalpten giderim yani sevinçten.
  • İşin altında Sony varsa süprizlere hazır olabiliriz sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.