Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya'da en iyi dublaj yapılan ülke Türkiye'dir.Seslendirme sanatçılarımız gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanair

Dünya'da en iyi dublaj yapılan ülke Türkiye'dir.Seslendirme sanatçılarımız gerçekten çok iyi.

Birde Polonya var Hani çok oyun satılan Polonya merak eden Polsat ayarında bir kanala bakabilir

• hepsiburada dab 93 TL ye Türkçe parti başlasın (start the party) aldım.
    Türkçe seslendirilmiş biir oyunu ps3 te görmek muhteşem..
    her ne kadar yetişkinlere hitap etmiyorsada çocuklar oynarken türkçe oyun izlemek bile güzel bir deneyim.
    93 Tl 12 taksit daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_B

hepsiburada dab 93 TL ye Türkçe parti başlasın (start the party) aldım.
    her ne kadar yetişkinlere hitap etmiyorsada çocuklar oynarken türkçe oyun izlemek bile güzel bir deneyim.

kim yapmış seslendirmeyi?????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

GT5 icin SHOPTO siparisimi iptal ettim.

Turkce oyuna destek vermezsek, sikayet etmeye de hakkimiz olmaz.

1 hafta gec olsun, 5-10 TL fazla olsun ama kendi dilimde olsun

çok duyarlı bir davranış olmuş..kendi adıma teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

quote:

Ziya Kürküt
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

Ziya Kürküt

Start the Party'yi de mi Ziya Kürküt seslendirdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Juice*

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

Ziya Kürküt

Start the Party'yi de mi Ziya Kürküt seslendirdi?

Ziya Kürküt'ün seslendirdiği sadece Start the Party i var. Karıştırdınız sanırım. KZ3 ün dublaj ekibinde ise Atilla Olgaç ve Hazım Körmükçü var.

http://forum.donanimhaber.com/m_44153318/tm.htm

• sony türkiyedeki psn kullanıcılarından türkiyenin oyun piyasasını rahatlıkla denetleyebilir öğrenebilir illa oyunun yarı fıyatı vergi verip bide üzerine aralın koyduğu müthis kar oranlarına para bayılmamız gerekmiyor. Bunlar sonyi hiçmi hiç ilgilendirmiyor benim devletime vergi verip vermediğim. Bu ülkede oyunlar askari maaşın 5te biriyse çok zengin olmadıkça herkez zorlanıyor oyun almaktan ve gidiyor kaçak oyunlar alıyor veya dışarıdan getirtiyor. Yazınızdan ne çıkarım yapmam gerektiğini anlamadım sonuç olarak alınan oyunlar orjinal kopya değil sonynin kasasına para giriyor, oyunların nerden oynandığını belirleyememek veya belirlememek sonynin yanlış stratejisi benim ingiltereden gelen oyunumu ordan alınmış gib sayıp pazar stretjisini buna göre belirlip türkçe oyun yayınlamazsa gerçek talebin altında satış yapşar ve benim ülkemdede bu yanlıştan dolayı fazla para kazanamaz. Bu kullanıcı hatası değil bana göre. Sonynin hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 13 Kasım 2010; 16:56:51 >

• Benim bazı sorularım var

öncelikle GOD OF WAR 3 bu sanat eserini biz dublajlı bi şekilde oynıcakmıyız?

sony sadece ps3 de çıkan oyunları türkçe mi yapıcak ? yani red dead redemption türkçe olsa hiç fena olmazdı

şunuda eklim ben killzone hiç oynamadım eğer killzone 3 dublajlı bi şekilde çıkarsa gider sony mağzasından alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehard

Benim bazı sorularım var

öncelikle GOD OF WAR 3 bu sanat eserini biz dublajlı bi şekilde oynıcakmıyız?

sony sadece ps3 de çıkan oyunları türkçe mi yapıcak ? yani red dead redemption türkçe olsa hiç fena olmazdı

şunuda eklim ben killzone hiç oynamadım eğer killzone 3 dublajlı bi şekilde çıkarsa gider sony mağzasından alırım

1.Hayır.Onceden cıkmıs ve turkce desteklemeyen bır oyuna dublaj yada text altyazı getırmek fırmaya kar anlamında bır getırı sunmayacagı ıcın Heavy Raın, Gow3 vs gıbı oyunlarda altyazı yada dublaj beklentısıne gırmek yanlıs.
    2.Su an oyle gorunuyor. Yanı SONY nın kendı oyunları ılk etepta dublaj yada altyazılı cıkıcak. Eger basarı saglanırsa dıger fırmalarda bu ısın takıbınde oldugu ıcın onlara da bu gelısme sıcrayabılır.
    3.Kıllzone 3 un dublajlı turkce olacagı kesınlestı coktan.

• Peki Crysis'in seslendirmesini beğenmişmiydiniz ? Ya da onlardan daha iyi bir performans sergileyebileceğinizi düşünüyor musunz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U
    Peki Crysis'in seslendirmesini beğenmişmiydiniz ? Ya da onlardan daha iyi bir performans sergileyebileceğinizi düşünüyor musunz?

Ben çok beğenmiştim. Ama bazen saçma sapan sözler kullanıyorlardı. Mayonez kafa gibi. Killzone 3'ün daha başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü anladığımız kadarıyla çok büyük bir emek harcanıyor.
  • gt5 koleksiyon versiyonunun türkiyedeki satış tarihi belli mi
  • Böyle bir konunu, geri sayfalarda kalması haksızlık diye düşünüyorum. Bir kaç soru sorayım.

Özgür Kirazcı ile görüştüğünüzü söylemiştiniz. Bu soruları iletmeniz veya biliyorsanız cevaplamanız mümkün müdür?

1-) Playstation 3 sistemine(menü) Türkçe dil desteği gelecek mi?

2-) Türkiye Store'a (PSN) Türkçe dil desteği gelecek mi?
  • hep destek tam destek oyunları artık sonyden alıcam ggden değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

hep destek tam destek oyunları artık sonyden alıcam ggden değil

+1
  • Hakikaten PS3 menüsü türkçe olucak mı ?
  • türkçe çıkarın türkiye'den alayım, ama ingilizce olan oyunu yurt dışından alırım tabiki, Türkiye'den 3 katı fiyata niye alayım.
  • beyler ben ps3ü bu yılın şubat ayında aldım. spotculardan bihaber olduğum için fifa10 u media marktden 134 liraya aldım.şubat ayında bide. sonra biraz araştırıp spotcular hakkında bilgi sahibi olunca fifa11i daha çıkmadan 80 liraya aldım. 54 lira fark var abi arada. çok iyi para. hepimiz ps3'e en az 700 800 lira ödemişiz. tamam evimizde lcd televizyonumuz da var ama çoğumuz bunları taksitle almış. şimdi yeni çıkan oyuna 100-120 lira arası fiyat ayırabilirim en fazla. gt5 ve killzone 3 107 lira değil de 180 lira olsaydı yine gider spotculardan alırdım yalan yok. ama 107 liralık etiket çok iyi. herkesin sony shoplardan almasını öneriyorum

birde şunu merak ediyorum: bir oyunun türkiyedeki tv reklamı+sokak reklamları+ türkçe dublaj vs. masraflarını karşılayabilmesi için kaç tane oyun satması gerekiyor 100 liradan? gow3ü bende aldım. 40bin satıldı diyorlar. bu kadarlık bi satış türkiye için ekstra çıkan masrafları(reklam, dublaj vs.) karşılıyor mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.