Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Bu video'da bir ps oyunundan bahsedilmiş.Hangi oyun acaba bilginiz varmı?

Geçenlerde konusu açılmıştı bunun tabi oyun ne onu bilmiyoruz hala

Kratos olduğu %100'de yüz

Şimdi içimizdeki İngilizler çıkar ve kratos dublajla oynanmaz derler bizim dilimizi istemezler :) oysa aynı oyunu ingilizce de açıp oynayabilecektir ama madalyanın o yüzü nü görmezler

Ben de oynamam yalan yok . Adamın sesi güzel ama ben yinede kratos orjinal oynarım altyazı açarım sorun yok :) TR oyuna destek yinede.
    Drake'yi güzel seslendirmişti yalabık 2 kez oynadım ama gow'da ne etse olmaz gibime geliyor

• Hocam iyi açıklamışsınız ama bizim ne suçumuz var oyun fiyatları aral gibi firmalar çok pahalı
    2. el alalım diyoruz 2. elde alamıyoruz çoğu oyun kod istiyor ?
    Sizce spotçudan 90 tl'ye almak mı mantıklı D&R'dan 160 tl'ye almak mı mantıklı birde öğrenciyiz takas seçeneğide yok ki alalım bu yüzden
    herkes sendit , GG , spotçulara yöneliyor bizde isteriz almak ama korsan oynayacağımıza spotçudan alırız daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

...

Şu project eternity oyununu kaçırmayın, baskı maskı kurun Türkçeleştirin.
  • Varmi bir yenilik......türkce dublaj'li yeni cikacak oyunlar belli oldumu?? Bayadir bu tür konulardan uzagim.
  • semih bey forumdaki diğer başlıkta kızmış bir kaç kişiye onlarda kötü bir şey dememiş türkçe çıkan oyunlardaki çeviri hatalarından bahsetmiş.semih beyde bu son mesajım sizinle uğraşamam demiş çıkmış.eeee buraya kadar iyi güzelde sen türkçe çıkacak oyunlar hakkında zaten sınırlı sayıdaki oyuncuların şevkini kırarsan nasıl para kazanacaksın?bir kaç kişiye kızıp haber bekleyen binlerce kişiyi madur etmek mantıklımı?en azından kendi web sitende paylaş foruma yazmasanda.sitesine giriyoruz bir ağaç bir çiçek bir tosbağa,olmaz böyle.inşallah 23 studios'dan başka bir firma üstlenir bu çeviri işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 14 Ocak 2013; 8:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dublajdan gectik altyazi destegi ve turkce menu olsa o da yeter. Cok masrafli bisey olmasa gerek altyazi destegi...

• gta 5 türkçe çıksa çok iyi olacak.%90 türkçe altyazı olacak deniyor ama hala %100 bilgi yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: censorship

gta 5 türkçe çıksa çok iyi olacak.%90 türkçe altyazı olacak deniyor ama hala %100 bilgi yok sanırım

insanlar kendi cabalariyla bile filmleri altyaziya ceviriyor.
    Kocaman oyun firmalarinin oyuna turkce altyazi destegi bile vermemesi anlasilir degil. En kiytirik film bile dublaj yapiliyor bu ulkede. Ister dvd si satilsin ister satilmasin. Yok korsanmis yok bilmem neymis bunlar bahane. Sony gibi firmalara prim veren devlette suc. Turkce destegi olmayan oyunu sokmuyacan tr ye bak nasil turkce oliyor oyunlar...

• quote:

semih bey forumdaki diğer başlıkta kızmış bir kaç kişiye onlarda kötü bir şey dememiş türkçe çıkan oyunlardaki çeviri hatalarından bahsetmiş.semih beyde bu son mesajım sizinle uğraşamam demiş çıkmış.eeee buraya kadar iyi güzelde sen türkçe çıkacak oyunlar hakkında zaten sınırlı sayıdaki oyuncuların şevkini kırarsan nasıl para kazanacaksın?bir kaç kişiye kızıp haber bekleyen binlerce kişiyi madur etmek mantıklımı?en azından kendi web sitende paylaş foruma yazmasanda.sitesine giriyoruz bir ağaç bir çiçek bir tosbağa,olmaz böyle.inşallah 23 studios'dan başka bir firma üstlenir bu çeviri işini.

Saygı beklemek için önce saygı göstermek lazım... Ben müşteriyim hakaret ederim(ki 23 Studios'un müşterisi Sony Entertainment, biz değiliz) sen susacaksın olmaz. Ne ekersen onu biçersen. Ayrıca belliki Sony istemiyor paylaşılmasını, yoksa neden paylaşmasın. Üstünüze alınmayın, kusura da bakmayın ama bu başlıktaki bazı yazıları okurken karşımda omuzlarını silkip "Banane banane istiyorum işte" diyen ergen yeğenimi görür gibi oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

semih bey forumdaki diğer başlıkta kızmış bir kaç kişiye onlarda kötü bir şey dememiş türkçe çıkan oyunlardaki çeviri hatalarından bahsetmiş.semih beyde bu son mesajım sizinle uğraşamam demiş çıkmış.eeee buraya kadar iyi güzelde sen türkçe çıkacak oyunlar hakkında zaten sınırlı sayıdaki oyuncuların şevkini kırarsan nasıl para kazanacaksın?bir kaç kişiye kızıp haber bekleyen binlerce kişiyi madur etmek mantıklımı?en azından kendi web sitende paylaş foruma yazmasanda.sitesine giriyoruz bir ağaç bir çiçek bir tosbağa,olmaz böyle.inşallah 23 studios'dan başka bir firma üstlenir bu çeviri işini.

Saygı beklemek için önce saygı göstermek lazım... Ben müşteriyim hakaret ederim(ki 23 Studios'un müşterisi Sony Entertainment, biz değiliz) sen susacaksın olmaz. Ne ekersen onu biçersen. Ayrıca belliki Sony istemiyor paylaşılmasını, yoksa neden paylaşmasın. Üstünüze alınmayın, kusura da bakmayın ama bu başlıktaki bazı yazıları okurken karşımda omuzlarını silkip "Banane banane istiyorum işte" diyen ergen yeğenimi görür gibi oluyorum.

Elestirenler kadar takdir edenlerde var yapilan isi,benim gibi bütün ceviri hatalarını görmezden gelip türkçenin keyfini çıkaranlarda var,eleştiriler makul düzeydeyse yani hakaret içermiyorsa bunlar normal karşılanmalı,bu eleşyiriler ileride çıkacak türkçe oyunların çevirisini daha iyi yapmak adına faydalı bile olabilir.burada müşteri biziz sony değil!23 studios'un müşterisi sony ise bizde sony'nin müşterisi değilmiyiz,yani ps3 için türkçe bir oyun aldığımızda sony ile birlikte talebin artması doğrultusunda 23 studios (yeni çıkacak oyunlar için türkçe anlaşma yaptığında) para kazanmış olmuyormu?ee demekki 23 studios'un müşterisi bizmişiz...o da bize sırt çevirmiş pireye kızıp yorganı yakmışsa bizim için bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 15 Ocak 2013; 2:34:39 >

• Oyunların Türkçe duyuruları için firmaların izni lazım. Biz öyle kafamıza göre şu oyunu çeviriyoruz diye yazamıyoruz. Çünkü anlaşma şartları var. Resmi duyuruyu beklemek gerekiyor. Ama emin olun arka planda epey iş yapılıyor, bu sene daha fazla Türkçe oyunla karşılaşacağınızı umuyorum.

Ayrıca bir oyunun Türkçe olması için firmanın bundan kâr elde edip etmeyeceğini analiz etmesi ve ona göre projeye yanaşması durumu var. Yani olay oyun şirketlerinde bitiyor. Yoksa hepimiz isteriz daha fazla oyun Türkçe olsun.

Hitman Absolution, God of War Ascension, Planetside 2, Wonderbook Book of Spells en son Türkçeleştirilen oyunlardan. Daha da gelecek emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 16 Ocak 2013; 11:27:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Elestirenler kadar takdir edenlerde var yapilan isi,benim gibi bütün ceviri hatalarını görmezden gelip türkçenin keyfini çıkaranlarda var,eleştiriler makul düzeydeyse yani hakaret içermiyorsa bunlar normal karşılanmalı,bu eleşyiriler ileride çıkacak türkçe oyunların çevirisini daha iyi yapmak adına faydalı bile olabilir.burada müşteri biziz sony değil!23 studios'un müşterisi sony ise bizde sony'nin müşterisi değilmiyiz,yani ps3 için türkçe bir oyun aldığımızda sony ile birlikte talebin artması doğrultusunda 23 studios (yeni çıkacak oyunlar için türkçe anlaşma yaptığında) para kazanmış olmuyormu?ee demekki 23 studios'un müşterisi bizmişiz...o da bize sırt çevirmiş pireye kızıp yorganı yakmışsa bizim için bitmiştir.

Geçmişteki olaylar biraz yanlış anlaşılmış. Bu olay bir başlık içerisinde değil, 4-5 farklı başlık içerisinde gelişti.

Eleştiri konusunda esnek bir ekibiz diyebilirim, kaldı ki Uncharted 3 Multiplayer için DH forumdaki UC3 ekibinin önerilerini oyuna ekledik.

Firmalarla yaptığımız anlaşmalardan dolayı, artık forumda bilgi paylaşamıyoruz. Diğer türlü bize atılan emaillere zamanımız yettiğince cevap vermeye çalışıyoruz.

Çeviri ile alakalı her türlü eleştirilerinizi gerek buradan, gerekse contact@23studios.org adresinden bekliyoruz.

Son olarak da, sitemiz güncellendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Oyunların Türkçe duyuruları için firmaların izni lazım. Biz öyle kafamıza göre şu oyunu çeviriyoruz diye yazamıyoruz. Çünkü anlaşma şartları var. Resmi duyuruyu beklemek gerekiyor. Ama emin olun arka planda epey iş yapılıyor, bu sene daha fazla Türkçe oyunla karşılaşacağınızı umuyorum.

Ayrıca bir oyunun Türkçe olması için firmanın bundan kâr elde edip etmeyeceğini analiz etmesi ve ona göre projeye yanaşması durumu var. Yani olay oyun şirketlerinde bitiyor. Yoksa hepimiz isteriz daha fazla oyun Türkçe olsun.

Hitman Absolution, God of War Ascension, Planetside 2, Wonderbook Book of Spells en son Türkçeleştirilen oyunlardan. Daha da gelecek emin olun.

Bu işler kolay değil, tabi ki.Ekibinize ve çalışanlara kolay gelsin.Türkiye'de ki oyun fiyatları çok pahalı, ama indirim olduğunda almaya gayret ediyoruz. Bu sene bir sürü Türkçe oyun göreceğiz demek.

Aralarında sadece ve sadece bir oyun istiyorum, o da GTA 5.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Seslendirmeler gayet basarılı görünüyor.Kratos un orjinal sesine alıstıgımız içinmidir nedir bi garip geldı bana.Yani kratos u seslendıren adamda bi vahşilik hissedemedim belki normal bi sahnesını seslendırıyordur İlk oyunu tabiki türkçe dublaj bitiririm tadını cıkara cıkara sonra zaten bi 5-6 kere daha bitiricegim icin gene orjınalde oynarız altyazılıda artık cıksın :) not:Levent ünsal baya basarılı

Aynı fikirdeyim dostum adamın sesinde bi vahşilik, şiddet vs. yok belki de dediğin gibi normal bi sahnesi seslendiriyordur ama yine de bi garip geliyor.

Sanırım seslendirecek kişi hala belli değil. Levent Sülün seslendirmeyi yazın yapmış bitirmiş yani sanırım kimin seslendireceği seslendirmeler bittikten sonra belli olacak.

Çok ilginç.

23 Studios'dan bu konu hakkında açıklama bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

Seslendirmeler gayet basarılı görünüyor.Kratos un orjinal sesine alıstıgımız içinmidir nedir bi garip geldı bana.Yani kratos u seslendıren adamda bi vahşilik hissedemedim belki normal bi sahnesını seslendırıyordur İlk oyunu tabiki türkçe dublaj bitiririm tadını cıkara cıkara sonra zaten bi 5-6 kere daha bitiricegim icin gene orjınalde oynarız altyazılıda artık cıksın :) not:Levent ünsal baya basarılı

Aynı fikirdeyim dostum adamın sesinde bi vahşilik, şiddet vs. yok belki de dediğin gibi normal bi sahnesi seslendiriyordur ama yine de bi garip geliyor.

Sanırım seslendirecek kişi hala belli değil. Levent Sülün seslendirmeyi yazın yapmış bitirmiş yani sanırım kimin seslendireceği seslendirmeler bittikten sonra belli olacak.

Çok ilginç.

Levent Sülün başka bir karakterin dublajını yaptı diye biliyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

Çok ilginç.

Levent Sülün başka bir karakterin dublajını yaptı diye biliyorum?

Burada Kratos için cevap vermiş ama.

Belki oyunda flashback tarzı bir bölüm varsa, daha gençliğini veya yaşlılığını vb seslendirmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Ocak 2013; 0:05:31 >

• Şu konuda bir sıkıntıyı dile getirdim. Hitman çevirisi sanırım size ait. Emin olamadım yinede; ancak başka 23 studios da yok. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_66733940/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70904239
  • Merhaba arkadaşlar,

23 Studios'un Facebook sayfasını açtık. Buradan Türkçe oyunlarla ilgili haberleri duyuracağız. Ayrıca geri dönüşlerinizi, eleştirilerinizi de ilgili sayfa altında yapabilirsiniz. Resmi olarak duyurulmadan herhangi bir oyunun Türkçe çıkıp çıkamayacağını söyleyemiyoruz (Anlaşma şartları neticesinde) fakat izin alabildiğimiz takdirde bu sayfa altından paylaşım yapacağız. Herkese iyi oyunlar.

http://www.facebook.com/23std
  • The last os us ta En az Türkçe altyazı ile geliyor. Kaldı Beyond Two Souls. Bu da Türkçe gelirse süper olacak.
  • Multiplatform oyunlar da Türkçe gelse keşke.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.