Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farmasi_10

AC Revelations Türkçe çıkması için bişeyler yapılamaz mı,biraz geç ama uptade ile altyazı eklemeleri çok mu zor ?

O geç artık.
  • Semih bey şu madalayalardan double down'ı nasıl çeviridiniz çifte aşağıdan başka?Bunu çok merek ediyorum göze hiç güzel görünmüyor çifte aşağı olarak ama diğer madalyalar boosterlar tam olmuş sizde zaten benim videomu izlemişsinizdir ordan işinizi nasıl yaptığınızı görmüşsünüzdür(ancak %25lik bir kısımını tabi,online olduğu için).Sizde haklısınız bu konuda size sadece kelimeler/cümleler geliyor sizde nerde kulanıldığını bilmeden çeviriyorsunuz.Böyle devam et Sony inşallah karşılığını Türkiye sana gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksijn

Semih bey şu madalayalardan double down'ı nasıl çeviridiniz çifte aşağıdan başka?Bunu çok merek ediyorum göze hiç güzel görünmüyor çifte aşağı olarak ama diğer madalyalar boosterlar tam olmuş sizde zaten benim videomu izlemişsinizdir ordan işinizi nasıl yaptığınızı görmüşsünüzdür(ancak %25lik bir kısımını tabi,online olduğu için).Sizde haklısınız bu konuda size sadece kelimeler/cümleler geliyor sizde nerde kulanıldığını bilmeden çeviriyorsunuz.Böyle devam et Sony inşallah karşılığını Türkiye sana gösterir

Konsolüssünde senin oynadığın video nun altındaki yorumu yazacağım bir kişi Semih beye sormuş . Semih bey ile alakalı bir durum değil gibi gözüküyor .

Yukarıda yaptığım yorum gibi çevirilerden dolayı memnuyetsizliğimi 23 studios’a bir mail ile bildirdim aynı gün Semih Sancar’dan cevap geldi ingilterede çevirilerin kontrolunden sorumlu olan tester’ın hatasıymış bu,çevirileri karıştırmış daha önceki oyun çevirilerindede aynı tester yüzünden sorun yaşamışlar 2 hafta önce madalyaları doğru çevirileri ile tekrar göndermişler sanırım orjinal sürümünde bir güncelleme ile düzeltilecek . Çeviri karmaşıklıkları varmış bunuda rapor etmişler.çifte aşağı konusunda Semih Sancar’da bişey diyemedi metinde Double down,2down olarak yazıyormuş onlarda çifte aşağı diye çevirmişler metinde bunun bir madalyamı,replikmi yoksa bulmaca için bir yönergemi olduğu belirtilmemiş.bu arada güzel oynamışsın

• Valla ben çifte aşağı hariç diğer madalyalardan avantalarından falan memnundum neyse artık son 18 gün !!Bu arada NTVsporda gördüm Fifa 12nin tv reklamıda çkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: censorship

Gt5 i amerikadan aldim turkcedir diye sadece ingilizce dil secenegi vardi,sonra killzone 3 aldim turkce secenek vardi.bahsi gecen 2 oyunda 1. Bolge olmasina ve sony'nin oyunu olmasina ragmen dil seceneklerinde farkliliklar bulunuyor.infaomus 2 yi almadim henuz sirf turkce cikmazda hayal kirikligina ugrarim diye,fakat uncharted'i ciktigi anda almam lazim yoksa uyuyamam :) soracagim sey uncharted 3 amerikada (1.bolge) turkce olacakmi, konu hakkinda kesin bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim, tesekkurler

1. bölge alırsan ta bi türkçe olmaz
  • Türkçe oyun konusunda uzun süredir bir sessizlik var sanki Uncharted 3 için söz verilmişti tutuldu bundan sonra unutun gibi bir hava esiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Türkçe oyun konusunda uzun süredir bir sessizlik var sanki Uncharted 3 için söz verilmişti tutuldu bundan sonra unutun gibi bir hava esiyor.

Konsolüssü ndeki röportajda sony için üstünde çalıştıkları projeler olduğunu söyledi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Türkçe oyun konusunda uzun süredir bir sessizlik var sanki Uncharted 3 için söz verilmişti tutuldu bundan sonra unutun gibi bir hava esiyor.

Konsolüssü ndeki röportajda sony için üstünde çalıştıkları projeler olduğunu söyledi .

Yarın akşama izleyeyim o röportajı. İnşallah sağlam projeler üzerinde çalışmaları vardır mesela Skyrim'in Türkçe olduğunu hayal ediyorumda harika ötesi olurdu.
  • quote:

sony ile ilgili sağlam projeler varmış
  • Merhaba Arkadaşlar,

Uzun bir yoğunluktan sonra kısa süreli bir boşluğumuz oldu. Bu vaktit aralığında ise yetiştirmek amaçlı yeni bir Freelancer ekibi kurmaya karar verdik.

Bu arkadaşlara uluslararası çeviri tarzını, işleyişini, mantığını vs. öğretip, ilerde kendi projelerine hayat vermelerini sağlayacağız. Böylece piyasa gitgide büyüyecektir.

Bu yüzden bu konuda kendisine güvenen, çeviri geçmişi olan arkadaşlar bize e-mail atsınlar.

İlgilenen arkadaşlarınıza da haber verebilirsiniz.

contact@23studios.org

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: censorship

Gt5 i amerikadan aldim turkcedir diye sadece ingilizce dil secenegi vardi,sonra killzone 3 aldim turkce secenek vardi.bahsi gecen 2 oyunda 1. Bolge olmasina ve sony'nin oyunu olmasina ragmen dil seceneklerinde farkliliklar bulunuyor.infaomus 2 yi almadim henuz sirf turkce cikmazda hayal kirikligina ugrarim diye,fakat uncharted'i ciktigi anda almam lazim yoksa uyuyamam :) soracagim sey uncharted 3 amerikada (1.bolge) turkce olacakmi, konu hakkinda kesin bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim, tesekkurler

1. bölge alırsan ta bi türkçe olmaz

Okuma sikintin var sanirim, killzone 3 u amerikadan 1 bolge aldim turkce secenek vardi,yani bu is oyundan oyuna farklilik gosteriyor,benim sorum ise uncharted 3 amerikadan alirsam yani 1.bolge alirsam turkce secenek varmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uncharted 3'ün ekstralarında Türkçe altyazı neden yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Uncharted 3'ün ekstralarında Türkçe altyazı neden yok?

Altyazıyı açmayı unutmuşum.
  • Uncharted 3'ü Türkçe oynamaktan aldığım keyfi anlatamam.
    Teşekkürler...
  • Kendi soruma cevap vereyim bari.amerikada satilan uncharted 3 de ingilizce ispanyolca portekizce ve sanirim japonca(cincede olabilir) toplam 4 adet dil secenegi mevcut,ne yazikki turkce secenegi yok,ustelik uncharted 3 un kabinda ilk defa bolge kodu yazan yerde "all" ibaresi (butun bolgeler) mevcut,buna ragmen turkce yok.fakat daha once yine buradan aldigim killzone 3 un uzerinde 1. Bolge yazmasina ve yine sony nin oyunu olmasina ragmen turkce vardi,oyun studyolari ile alakali bir durum sanirim
  • U3 TEN SONRA BEKLENEN TÜRKÇE YAPILACAK BAŞKA PROJELER VAR MI ARKADAŞLAR NETLEŞEN YA DA BÜYÜK OLASILIKLA TÜRKÇE BEKLENEN PROJELER BİRDE TRİNE 2 PSN TR GELME İHTİMALİ VAR MI?
  • Özgür reis gitti Türkçe bitti bence. Yerelleştirme, Türkçeleştirme haberleri geliyor ama eskisi kadar heyecan verici değil. Başlık sahipsiz kalmış zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last Of Us'ın Türkçe çıkma olasılığı varmı acaba.Türk Psn den altyazılı video gelince heyacanımız artmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemdar1933

U3 TEN SONRA BEKLENEN TÜRKÇE YAPILACAK BAŞKA PROJELER VAR MI ARKADAŞLAR NETLEŞEN YA DA BÜYÜK OLASILIKLA TÜRKÇE BEKLENEN PROJELER BİRDE TRİNE 2 PSN TR GELME İHTİMALİ VAR MI?

Yok.FrozenByte forumlarında sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Özgür reis gitti Türkçe bitti bence. Yerelleştirme, Türkçeleştirme haberleri geliyor ama eskisi kadar heyecan verici değil. Başlık sahipsiz kalmış zaten.

bunun yanında sony nin her Türk ps kullanıcısına kazık çakma çabasıda var.Uncharted 3 ü daha oynayamadık .İişin ilginci hiçte alıp oynayasım gelmiyor.Soğuttular ps3 ten resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 3 Şubat 2012; 13:33:00 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.