Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali_80

Kadro açıklanmış beyler.Playstation Türkiye Resmi Facebook sayfasında gördüm

Şevket Ç.

• Evet be! İşte budur, helal sana 23 Studios!
    Trine 2 Türkçe geliyor.
    http://frozenbyte.com/blog/?p=714
  • Infamous 2 yi bir kere turkce bir kerede ingilizce bitirdim. Seslendirme cok ara sahnesi olan oyunlara uymuyor bence, misal crysis 2 de ve killzone 3 mp de cok daha dogal geliyordu dudak hareketi gormedigimiz icin ancak bunda cok rahatsiz etti. Uncharted 3 u de platin kasarken easy deyken turkce oynarim. Elinize saglik 23 studyolari
  • Merhabalar. Şu anda elimde olan oyunlar:

1- Killzone 3,
    2- Crysis 2,
    3- Gran Turizmo 5,
    4- İnfamous 2 (Yarın elimde olacak)

Bunun dışında 1-2 oyunu da kardeşim haftaya İstanbul'dan getirecek bana. Türkçe olması gerekiyor. Elimdeki oyunlardan başka Türkçe oyun var mı? Ben PS3'ü alalı daha 1-2 ay oldu. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Merhabalar. Şu anda elimde olan oyunlar:

1- Killzone 3,
    2- Crysis 2,
    3- Gran Turizmo 5,
    4- İnfamous 2 (Yarın elimde olacak)

Bunun dışında 1-2 oyunu da kardeşim haftaya İstanbul'dan getirecek bana. Türkçe olması gerekiyor. Elimdeki oyunlardan başka Türkçe oyun var mı? Ben PS3'ü alalı daha 1-2 ay oldu. Yardımcı olursanız sevinirim...

Start the Party ve Arabalar 2' de Türkçe dublajlı.

Start the Party PS3'ün ilk Türkçe oyunu ve ilk Türkçe Move oyunudur mesela.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bunların dışında yok mu? Savaş türü oyunları çok severim. Son versiyonlar önemlidir benim için...
  • Keşke spor oyunlarınada türkçe düblaj olsa, mesela fifa2012 yada fıght nıght ve diger spor oyunları, bu oyunların oynanış süreleri daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Bunların dışında yok mu? Savaş türü oyunları çok severim. Son versiyonlar önemlidir benim için...

pes 2011 var ve pes 2012 olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Infamous 2 yi bir kere turkce bir kerede ingilizce bitirdim. Seslendirme cok ara sahnesi olan oyunlara uymuyor bence, misal crysis 2 de ve killzone 3 mp de cok daha dogal geliyordu dudak hareketi gormedigimiz icin ancak bunda cok rahatsiz etti. Uncharted 3 u de platin kasarken easy deyken turkce oynarim. Elinize saglik 23 studyolari

Niye easy?
  • Ben en çok RPG türünde oyunların Türkçe olmasını istiyorum işte o zaman olay kopar. The Elder Scrolls V: Skyrim'in Türkçe çıktığını hayal ediyorumda kendimden geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Infamous 2 yi bir kere turkce bir kerede ingilizce bitirdim. Seslendirme cok ara sahnesi olan oyunlara uymuyor bence, misal crysis 2 de ve killzone 3 mp de cok daha dogal geliyordu dudak hareketi gormedigimiz icin ancak bunda cok rahatsiz etti. Uncharted 3 u de platin kasarken easy deyken turkce oynarim. Elinize saglik 23 studyolari

Niye easy?

Crushingden sonra cok zevkli oluyor hazineleri crushing de oynarken aramayacagim haliyle atcam easy ye bir yandan youtube walkthrough bir yandan ps3 sonra hoop platinium kulaga kolay geliyor de mi hic de oyle degil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Niye easy?

Crushingden sonra cok zevkli oluyor hazineleri crushing de oynarken aramayacagim haliyle atcam easy ye bir yandan youtube walkthrough bir yandan ps3 sonra hoop platinium kulaga kolay geliyor de mi hic de oyle degil

Uncharted 1-2 Platinum aldım. Zor tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Ben en çok RPG türünde oyunların Türkçe olmasını istiyorum işte o zaman olay kopar. The Elder Scrolls V: Skyrim'in Türkçe çıktığını hayal ediyorumda kendimden geçerim

Kesinlikle katılıyorum Bu arada oyunçeviri ekibi tarafından The Witcher 2 RESMİ olarak Türkçeleştiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

quote:

Ben en çok RPG türünde oyunların Türkçe olmasını istiyorum işte o zaman olay kopar. The Elder Scrolls V: Skyrim'in Türkçe çıktığını hayal ediyorumda kendimden geçerim

Kesinlikle katılıyorum Bu arada oyunçeviri ekibi tarafından The Witcher 2 RESMİ olarak Türkçeleştiriliyor.

Pc için yapılan çalışmalar maalesef benim işime yaramıyor ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

quote:

Pc için yapılan çalışmalar maalesef benim işime yaramıyor ki

Benimde yaramıyor ya. PC toplama vakti geldi

• Gt5 i amerikadan aldim turkcedir diye sadece ingilizce dil secenegi vardi,sonra killzone 3 aldim turkce secenek vardi.bahsi gecen 2 oyunda 1. Bolge olmasina ve sony'nin oyunu olmasina ragmen dil seceneklerinde farkliliklar bulunuyor.infaomus 2 yi almadim henuz sirf turkce cikmazda hayal kirikligina ugrarim diye,fakat uncharted'i ciktigi anda almam lazim yoksa uyuyamam :) soracagim sey uncharted 3 amerikada (1.bolge) turkce olacakmi, konu hakkinda kesin bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim, tesekkurler
  • Uncharted 3 den sonra hiç türkçe oyun haberi verilmedi semih beyden son projeler hakkında bilgi bekliyoruz. En azından yeni türkçe oyun projeleri varmı.
  • AC Revelations Türkçe çıkması için bişeyler yapılamaz mı,biraz geç ama uptade ile altyazı eklemeleri çok mu zor ?
  • yaw harbıden pcde bu ıs cok kolay oluyor konsollar ıcınde boyle bır sey cıkarsalar keske
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.