Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun fiyatları gerçekten uçuk özellikle ps3 te.Düşmesi gerek
  • Bu EA da türk oyunculara ses vermeli fifa 2012, BTF 3 dublajdan geçtikte hiç deilse türkçe yazı destegi verse herifler düşmanmıdır bize nedir olmadık ülkelere destek var türklere yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 17 Temmuz 2011; 17:25:51 >
  • Hikaye gel buraya konu ac sonra hic ugrama sorularada cevap verme gorduk cok ilgilisiniz turk oyunuculariyla hem siz cocuk kandirin burda kurmus.Yurtdisinda ayni surekli tek turkiyede ucuk fiyatlar.Ea zaten baska turk takimlari yokmus ona ayri ban.
  • Resistance 3 ile ilgili bir çalışma yapılmadı. Bir tek bunu biliyorum. Fiyat konusunu Sony Türkiye açıklamalı.

EA'nın olayına gelecek olursak... Tamamen yarım akıllı federasyon yüzünden böyle oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Hikaye gel buraya konu ac sonra hic ugrama sorularada cevap verme gorduk cok ilgilisiniz turk oyunuculariyla hem siz cocuk kandirin burda kurmus.Yurtdisinda ayni surekli tek turkiyede ucuk fiyatlar.Ea zaten baska turk takimlari yokmus ona ayri ban.

Öncelikle nasıl bir piskoloji ile girdiysen anlamadım.Sinirden patlamışsın resmenSemih bey bizi takan tek kişi sayılır.Ben böyle foruma konu açan.Kullanıcıların fikirlerine önem veren,üstelik gerektiği zamanda açıklama yapan yetkili görmedimKanıtı hem bu sayfadır,hemde bu linkteki sayfadır

http://bolumsonucanavari.com/DosyaKonusuDetay-23_Studios__Semih_Sancar_Roportaji-32.htm

Bazı işlerde gizlilik politikasına dayanılır.Onuda belirtmek gerek.Ben elinden geldiğince bilgi vermeye çalıştığını umuyorum.
    Saygılar...

• spotcuya devam beyler takasla alıp ucuza temin edebilirsiniz oyunları yurt dışında 60liralık oyuna ben burada 160 lira veremem bunun vergiyle alakası yada kar payıyla ilgisi yok
  • Ali, Semih beyin EA politikası hakkında bir bilgisi varmı acaba? yıllardır kopya şubu diye bizi dışlayan bu firma son yıllarda özellikle fifada türkiyede binlerce orjinal oyun satarken neden türkçe dil destegi vermez. Şimdi forumda bazı akıllı arkadaşlar diyebilir destek verdigi ülkelerde bizden çok satıyor zırvalarına, kimse diyemez polonya gibi 3.dünya ülkelerinde bizden daha fazla oyun satıldıgını, türkçe çıkan oyunlar tamamen japon dostların bize yakın oldugu, sony'nin yaptıgı oyunlarda türkçe destek olmuştur.

Semih bey bu EA'nın türkleri dışlaması bitecekmi? Türk oyuncularıda fifa 2012 yada btf 3 kendi dilinde oynamayı hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigez21

Ali, Semih beyin EA politikası hakkında bir bilgisi varmı acaba? yıllardır kopya şubu diye bizi dışlayan bu firma son yıllarda özellikle fifada türkiyede binlerce orjinal oyun satarken neden türkçe dil destegi vermez. Şimdi forumda bazı akıllı arkadaşlar diyebilir destek verdigi ülkelerde bizden çok satıyor zırvalarına, kimse diyemez polonya gibi 3.dünya ülkelerinde bizden daha fazla oyun satıldıgını, türkçe çıkan oyunlar tamamen japon dostların bize yakın oldugu, sony'nin yaptıgı oyunlarda türkçe destek olmuştur.

Semih bey bu EA'nın türkleri dışlaması bitecekmi? Türk oyuncularıda fifa 2012 yada btf 3 kendi dilinde oynamayı hakediyor.

Türkiyede bir sürü orijinal oyun satılıyor ancak bunların cogu spot-2.el-takas-yurtdisi sitelerden olduğu için bunların hiçbiri Türkiye'deki resmi satışlara sayılmıyor ve adamlar baktıklarında turkiyede satmıyor olarak görünüyor.ancak sıfır ve Aral'dan vb. aldığınız oyunlar resmi satış olarak sayılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Güzel bir açıklama olmuş, teşekkürler. Bence yıllarca Ps3'te orjinal oynayan insanlar fw attirsalar bile bu oyunları orjinal alabilirler...

diğer oyunlarda uğraşlarla yapılıyor, onları korsan alnırsa onları terinin hakkı nasıl ödenicek
    her alınan korsan oyun için o firmada çalışan insanların hakkına girmiş oluyorsun
    türkiyeden alınan oyunlara gelince 23 studiosuna elbetki destek olmak isterim, belliki idealist adamlar firmaları ikna etmek için çok uğraşmışlar ama eu oyun ile uk oyunları arasında çok büyük rakamlar oynuyor,
    ingilizcem iyi olduğu konuşmalara az çok anlıyorum, dolayısıyla türkçe oyun için fiyat farkı vermeyi kendi çapımda gereksiz buluyorum ama inşallah yolunuz açık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Hikaye gel buraya konu ac sonra hic ugrama sorularada cevap verme gorduk cok ilgilisiniz turk oyunuculariyla hem siz cocuk kandirin burda kurmus.Yurtdisinda ayni surekli tek turkiyede ucuk fiyatlar.Ea zaten baska turk takimlari yokmus ona ayri ban.

Öncelikle nasıl bir piskoloji ile girdiysen anlamadım.Sinirden patlamışsın resmenSemih bey bizi takan tek kişi sayılır.Ben böyle foruma konu açan.Kullanıcıların fikirlerine önem veren,üstelik gerektiği zamanda açıklama yapan yetkili görmedimKanıtı hem bu sayfadır,hemde bu linkteki sayfadır

http://bolumsonucanavari.com/DosyaKonusuDetay-23_Studios__Semih_Sancar_Roportaji-32.htm

Bazı işlerde gizlilik politikasına dayanılır.Onuda belirtmek gerek.Ben elinden geldiğince bilgi vermeye çalıştığını umuyorum.
    Saygılar...

Artik sinirlendim 3 defa soru yaz cevap yok neden hala yok peki?Eger bizi takan kisi buraya cevap yazmiyorsa ve bu tek kisiyse yandik.Konu acmayla bitmiyor is ne yazikki cevaplar onemli benim icin.

• quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Artik sinirlendim 3 defa soru yaz cevap yok neden hala yok peki?Eger bizi takan kisi buraya cevap yazmiyorsa ve bu tek kisiyse yandik.Konu acmayla bitmiyor is ne yazikki cevaplar onemli benim icin.

Kişisel sorularını cevaplamakla yükümlü değil arkadaş.Burda takip ettiğim üzere çoğunluğun merak ettiği soruları cevaplıyor konu sahibi.İki tane oyun aldık diye koskaca dublaj sorumlusuna kişisel halkla ilişkiler görevlimiz gibi davranmanın gereği yok değil mi?

• Hayir burada sorular sorulsun ve cevaplansin diye acildi bu konu sen onu takmassan bunu takmassan niye actin o zaman bu konuyu kisisel bir durum yok burada bir kullanici olarak acilan soru konusuna cevabimi alamiyorsam acan kisi ilgilenmedigindendir.Resistence soranda kisisel soruyor eaye noldugunu soranda buraa kullanici olarak soru sormak hakkimiz eger boyle bir konu actiysa buradaki sorulari cevaplamali.Cevaplamam diyorsada bosuna acmis.Bende dublaj sorulusu oldugundan onlarin bilebilecegi bir soru sordum ama cevabini alamadim.Sorum dublaj ile ilgili oldugundan cevabini buradan bekledim ozellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 18 Temmuz 2011; 1:51:47 >

• quote:

Ali, Semih beyin EA politikası hakkında bir bilgisi varmı acaba? yıllardır kopya şubu diye bizi dışlayan bu firma son yıllarda özellikle fifada türkiyede binlerce orjinal oyun satarken neden türkçe dil destegi vermez. Şimdi forumda bazı akıllı arkadaşlar diyebilir destek verdigi ülkelerde bizden çok satıyor zırvalarına, kimse diyemez polonya gibi 3.dünya ülkelerinde bizden daha fazla oyun satıldıgını, türkçe çıkan oyunlar tamamen japon dostların bize yakın oldugu, sony'nin yaptıgı oyunlarda türkçe destek olmuştur.

EA nın türkçe destek verdiği tek oyun Crysis serisidir.Onunda yapımcıları Türk.Ondan olduğunu düşünüyorum.Bende sizinle aynı fikirdeyim.Bf3 e bu tarihten sonra dublaj yetişirmi bilmem ama altyazı yetişebilir diye düşünüyorum.Fifa 12 ninde Pes 11 deki gibi Türkçe olmasını çok isterdim açıkcası

• quote:

quote:

EA nın türkçe destek verdiği tek oyun Crysis serisidir.Onunda yapımcıları Türk.Ondan olduğunu düşünüyorum.Bende sizinle aynı fikirdeyim.Bf3 e bu tarihten sonra dublaj yetişirmi bilmem ama altyazı yetişebilir diye düşünüyorum.Fifa 12 ninde Pes 11 deki gibi Türkçe olmasını çok isterdim açıkcası

Bende cok isterdim ama daha turk takimlari belli degil iken dublaj cok zor.

• quote:

Hayir burada sorular sorulsun ve cevaplansin diye acildi bu konu sen onu takmassan bunu takmassan niye actin o zaman bu konuyu kisisel bir durum yok burada bir kullanici olarak acilan soru konusuna cevabimi alamiyorsam acan kisi ilgilenmedigindendir.Resistence soranda kisisel soruyor eaye noldugunu soranda buraa kullanici olarak soru sormak hakkimiz eger boyle bir konu actiysa buradaki sorulari cevaplamali.Cevaplamam diyorsada bosuna acmis.Bende dublaj sorulusu oldugundan onlarin bilebilecegi bir soru sordum ama cevabini alamadim.Sorum dublaj ile ilgili oldugundan cevabini buradan bekledim ozellikle.

Kafaya göre dublaj yapılacak oyunları açıklamıyor arkadaş,hatta ilk olarak kendi açıkladığı bir dublaj haberide yok bugüne kadar,açıklama işinden sorumlu değil,tam tersi kafasına göre açıklarsa başı belaya girer.

Birde genellikle gelen sorular şöyle "Semih abi assasiana dublaj yapıyonuz mu?" adam bunu nasıl ciddiye alsın ,hadi aldı diyelim,hatta harbiden dublaj yapıyorlar diyelim,bu adama izin verilmedikce nasıl cevap versin yapıyoruz desin.

Bu başlığın amacı dublajı yapılmış oyunlar hakkında eleştiriler( ki bu tarz eleştirileri genellikle cevaplayor Semih arkadaşımız) yada hali hazırda dublajı yapılan oyunlardan neler beklediğimiz.Yani kafama göre sorayım cevap alayım gibi bir durum yok marfoglu.

• Dublaj sorumlusu ise yeni cikacak oynlar ilede cevap vermesi lazim eger cevaplamayacak ise ve ssenin dedigin gibi sorulan sorularida cevaplamyorsa umursamiyordur ben zaten o olacak mi demedim yurtdisinda olacak mi dedim geralt the witcher.
  • marfoğlu sanırım yazdıklarımın son paragrafını okumamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

marfoğlu sanırım yazdıklarımın son paragrafını okumamışsın.

Okudum dostum ama siz adamin ilgisiz olmadigini gormek istemiyorsunuz.
  • @marfoglu
    Merhaba aciba uc3 yurtdisindada turkce olur mu cunku gt5 almistim ve turkceydi oda olabiir mi cunku simde bile if2 tr demo icin tr psnden indirildigi icin turkce sadece turkiyedemi olur endisesindeyim olmadi oyunu turkiyeden alacagiz ama heryerde turkce olsa daha hizli olur te kargoyla gelene kadar ben normalde yarilarim oyunu bu konuda gelisme var mi benim icin cok kolaylik olur cunku. Nasil butun dunyada ispanyolca,italyanca,fransizca seceneklerde varsa turkcede olmali.
    ----------------------------

Senin mesajın buydu demi.
    Şimdi öncelikle demişsinki gt5 almıştım ve Türkçe'ydi Uc3 te olabilirmi.Zaten adam bunu söylerse sony türkiye'nin satış stratejisi bozulur.Millet spottan alır.Shopto gibi sitelerden sipariş verir.Bu da Türkiyedeki satışlara kötü yönde etki eder.Zaten oyun çıktığında netlik kazanır bu durum.
    Ben bu durumdan haberdar olduğunu düşünmüyorum(Avrupadaki versyonlarda Türkçe olacakmı olmicakmı vs.).Çünkü sadece Semih bey in Dublaj ve Altyazı çevirilerinde görev aldığını biliyorum
    Saygılarımı Sunarım

• Bence var dostum cunku onlar hazirliyor turkce dublaji ve bildiginden eminim.Zaten boyle birsey soylesede herkesin turkiyeden alacagina emin oldugum gibi bana ozel mesajda atabilirdi.Yada cevaplayamam diyebilirdi bilmiyorum derdi yani birsey derdi ama boyle umursamamazlik yapiyor bence mesajlar bakmis birikmis 20 yorum atlayayim diyor.Gt5 yurtdisinda turkce idi ama herkes yine buradan aldi cunku millet destek veriyor bu yuzden satislarin pek etkilenecegini sanmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.