Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalıbımı basarım ki SonY Türkiye bundan sonra çıkacak olan tüm Exc. oyunları %100 Türkçe yapacaktır.. O yüzden mûsterî olunuz beyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 24 Nisan 2012; 17:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Kalıbımı basarım ki SonY Türkiye bundan sonra çıkacak olan tüm Exc. oyunları %100 Türkçe yapacaktır.. O yüzden mûsterî olunuz beyler..

türkce olmasi iyi olur ama dahada önemlisi dublaj kalitesi
  • Yeni çıkacak Türkçe oyunlar var mı? Eğer varsa The last of us bunlardan biri mi?
  • Ben ümidi kestim ingilizce öğrenmeye başladım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HITMAN türkce gelcek diye biliyorum.....
  • bi aralar çok sık haber gelirdi türçe oyunlar çıkacak diye artık hiç haber yok.acaba istenen satış rakamları yakalanamadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Kalıbımı basarım ki SonY Türkiye bundan sonra çıkacak olan tüm Exc. oyunları %100 Türkçe yapacaktır.. O yüzden mûsterî olunuz beyler..

Kendi kendime rezil olmuşum..
  • Bir zamanların efsane konusu.Şimdi ne oldu?En son Türkçe çıkan içerik ne?Ps Vita hızlı başlangıç rehberi.Oyunla alakası bile yok.
  • the last of us'da türkçe olmayacak arkadaşlar şimdiden unutun bence.bunlardan ses seda çıkmıyor.benim umudum kalmadı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtibo -- 1 Temmuz 2012; 3:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

the last of us'da türkçe olmayacak arkadaşlar şimdiden unutun bence.bunlardan ses seda çıkmıyor.benim umudum kalmadı zaten

aynen yeni gelen adamdan hayır yok.
  • umudumuz kaybetmeyelim beyler belli olmaz çıkar belki
  • last of us çıksın nolur ya
  • Hicbir oyun turkce cikmaz dun spotcudayim crysis 2 . Killzone3 ve shift2 aldim yanimdaki adam da ps3 unu getrmis dedim herhalde tamire getirdi adam oyun yukletmete gelmis bn fiyati odedim oyunlar icin bana bir bakti iki dandik oyunu turkce yapmislar buna para mi verilir enayi gibi dedi

bende tuttum kendimi yoksa adama dalacaktim ve sakince; gerizekali insanlar turkce cikan sayili oyunlari da kopya alirsa ne turkce oyun goruruz ne de oynariz madem alacak paran yok konsol senin neyine dedim ve disari ciktim arkamdan bakakaldi

bunun gibi insanlar olursa bizi daha oyun moyun gelmez

• Starhawk Türkçe gelecek dediler gelmedi Twisted metal ve Max payne 3'te öyle yeni gelen sony'deki adam açıklama yapmıyor ya özgür kirazcı çok iyiydi
  • Semih Bey,

Yeni haberler yok mu? 4-5 oyun Türkçe gelecek dediniz. The last of us, Beyond Two Souls gibi oyunlar Türkçe olacak mı? cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 28 Ağustos 2012; 20:38:51 >
  • Yalan oldu turkce oyun yakinda xbox alicaz gorursunuz adamlar bize deger veriyo sony anca hava atsin icraat yok gecmis msjlarda özgür beyi ariycaksiniz demistim tabi biz turkuz ilk once kaka bok sonra padisah kiral kör ölur badem gözlu oldu cemaat

• Bu video'da bir ps oyunundan bahsedilmiş.Hangi oyun acaba bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Bu video'da bir ps oyunundan bahsedilmiş.Hangi oyun acaba bilginiz varmı?

Geçenlerde konusu açılmıştı bunun tabi oyun ne onu bilmiyoruz hala

• quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

Kratos olduğu %100'de yüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

Kratos olduğu %100'de yüz

Şimdi içimizdeki İngilizler çıkar ve kratos dublajla oynanmaz derler bizim dilimizi istemezler :) oysa aynı oyunu ingilizce de açıp oynayabilecektir ama madalyanın o yüzü nü görmezler

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.