Şimdi Ara

TÜRKÇE PARAGRAF DOGRU/YANLIŞ SAYIM :@ [Edit netlerim düzeldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karekök paragraf çözüyorum 10 soru çözdüysem 5i yanlış nedir bu ya bu yıl + 25 net türkçe neti hedefliyorum ama bu nedir nasıl düzelcek bu paragraf işi çözerkerken tamam bu dogrudur her türlü diyorum yanlış çıkıyo. (2015 ygsde 21 net türkçe yaptım)

Edit: 2 hafta geçti konuyu açtıgımdan ve şuanda 20 soruda max 4 yanlış çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 8 Ekim 2015; 10:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +25 ne dostum mezunsun sen 35+ hedefle
    Palme türkçe bölüm denemesi ve yayın denizi paragraf hız soruları önerimdir.

NOT: bende 29-11 yapmıştım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kai96 -- 23 Eylül 2015; 14:37:52 >
  • Palme paragraf çöz derim karekökü bilmiyorum pek ben de 26-14 yapmıstım gecen sene sıkıntı cok büyük türkcede.
  • Paragraf sorularını nasıl yapamıyonuz la .s.s Paragrafı okuduktan sonra dünyanın en düz insanı gibi düşününce zaten cevabı buluyorsun.Kafanda soruyu eğip bükmeye çalışma , böyle de olabilir deme ne yazıyorsa onu düşün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Paragraf sorularını nasıl yapamıyonuz la .s.s Paragrafı okuduktan sonra dünyanın en düz insanı gibi düşününce zaten cevabı buluyorsun.Kafanda soruyu eğip bükmeye çalışma , böyle de olabilir deme ne yazıyorsa onu düşün .

Hocam 12 siniz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: kai96

+25 ne dostum mezunsun sen 35+ hedefle

Hocam en az 25 yapmam lazım ondan öyle yazdım herkes karekökü önerdi bayada saglam kitap

• quote:

Orijinalden alıntı: Burjuva9

Palme paragraf çöz derim karekökü bilmiyorum pek ben de 26-14 yapmıstım gecen sene sıkıntı cok büyük türkcede.

Hocam yayının resmini atma şansınız var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

quote:

Palme paragraf çöz derim karekökü bilmiyorum pek ben de 26-14 yapmıstım gecen sene sıkıntı cok büyük türkcede.

http://www.kitapisler.com/Palme-YGS-LYS-Paragraf-Soru-Bankasi_17907.html?search=palme%20paragraf#0 buyur bu kitap.

• Hocam tarihte paragraf çözerken işin içine kendi yorumunu da katman gerekir. Ama Türkçe'de öyle değil, ilk önce sorunun bitimine bak bir, ne sormuş sana? Sonra sorunun başına dön ve paragrafı oku. Ardından paragraftaki kilit noktanın altını çizip hiçbir şekilde kendi yorumunu katmadan, paragrafa en yakın şıkkı işaretle. Biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama zaten çözdükçe gelişirsin emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9A0AF24D -- 28 Eylül 2015; 14:14:16 >
  • Aynen oyle bu adam haklı

• quote:

Paragraf sorularını nasıl yapamıyonuz la .s.s Paragrafı okuduktan sonra dünyanın en düz insanı gibi düşününce zaten cevabı buluyorsun.Kafanda soruyu eğip bükmeye çalışma , böyle de olabilir deme ne yazıyorsa onu düşün .

12 ye başlarken bende senin gibi düşünüyordum liseli ama zor paragraf çözmeye başlayınca anlarsın daha erken

• quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

12 ye başlarken bende senin gibi düşünüyordum liseli ama zor paragraf çözmeye başlayınca anlarsın daha erken

yeniler daha mazur görelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

quote:

http://www.kitapisler.com/Palme-YGS-LYS-Paragraf-Soru-Bankasi_17907.html?search=palme%20paragraf#0 buyur bu kitap.

Teşekkür ederim:)

• Buyur kaynak tavsiyesi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyavuz -- 28 Eylül 2015; 14:05:59 >
  • Karekökü gerçekten hakkıyla çözüyorum. Yorumum şöyle, bi kere soruları femi eze eze geçer femin zor türkçesinden daha zor ama bilinçsiz bir şekilde doğru cevabı işaretleyebiliyorsun çünkü şıklar feme göre daha çelişkisiz. Kısaca 10/5 gelmesi fena değil gelişir zamanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Karekök paragraf çözüyorum 10 soru çözdüysem 5i yanlış nedir bu ya bu yıl + 25 net türkçe neti hedefliyorum ama bu nedir nasıl düzelcek bu paragraf işi çözerkerken tamam bu dogrudur her türlü diyorum yanlış çıkıyo. (2015 ygsde 21 net türkçe yaptım)

Karekökünü sözel derslerinin pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum.Hatta paragraf kitabında bazı sayfalar bulanıktır.

• Son 47 yılın çıkmış sorularının yarısını bitirdim , zor paragraf çözmekle kaliteli paragraf çözmek aynı şey değil.Devlet soruları istisnalar hariç genelde açık , kaliteli sorular. Boş yapmaya gerek yok , saygılar.
  • quote:

Son 47 yılın çıkmış sorularının yarısını bitirdim , zor paragraf çözmekle kaliteli paragraf çözmek aynı şey değil.Devlet soruları istisnalar hariç genelde açık , kaliteli sorular. Boş yapmaya gerek yok , saygılar.

hocam 2005 de sordukları paragrafla 2015 sordukları paragraf arasında daglar kadar fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

quote:

Orijinalden alıntı: kai96

+25 ne dostum mezunsun sen 35+ hedefle

Hocam en az 25 yapmam lazım ondan öyle yazdım herkes karekökü önerdi bayada saglam kitap

Bunlar daha ygs ye girmedi 22 net yaptım şu an tıptayım fen ve mat sağlam olmalı ygsden çıkınca dedim barajı geçemedim o tutkçeden sonra ddd

• 40dk da 36 net
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.