Şimdi Ara

Türkçe Rap Düşmanlığı !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *Arkadaşlar bu forumda nerdeyse herkes Türkçe rap'e düşman peki bunun nedeni nedir?

*yok küfür ediyolarmış yok anlaşılmıyomuş sözleri beyler yabancı rapte küfür yok mu sadece siz anlamadığınız için yabancı rap iyi oluyo.

*Türkçe rap gerçekleri gösterir tabi anlayana.

*Arkadaşlar ayrıca Kıraç ile Ceza olayını Kıraç başlatmıştır.Nedeni ise Kıraç Ceza'ya ve diğer rapçilere uyuşturucu kulanıyo demiştir Ceza sadece saygı bekliyor kanaatindeyim ve Ceza'nın hiçbir kötü alışkanlığı YOKTUR !!!! (içki , sigara , uyuşturucu)

*Kıracın çamur atmadığı kişi kalmadı bundan önce 6 , 7 tane daha sanatçıya çamur atmıştı Kıraç (tam sayıcı aklıma gelmiyo ).Bence Kıraç REKLAM ARIYO!!!!

Evet arkadaşlar düşüncem bu farklı bir iddası olanları bekliyorum .

• ben sadece türk rape degil yabancı rapede düşmanm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehennemsovalyesi

ben sadece türk rape degil yabancı rapede düşmanm
    türkçe rap son günlerde bozuldu parayı gören dödü reklamda oynadı .fuat ve ceza kavga etöişler sansar da olympos da da ayrıldı....off off..undergrounda saglam da ehh işte naaparsınız imkansızlıktan bişe de oömuyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 9 Temmuz 2005, 2:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan.

türkçe rap son günlerde bozuldu parayı gören dödü reklamda oynadı .fuat ve ceza kavga etöişler sansar da olympos da da ayrıldı....off off..undergrounda saglam da ehh işte naaparsınız imkansızlıktan bişe de oömuyo..

Alıntıları Göster
    Med-Cezir duygusal bir albüm Rapstar ise eleştirel bi albüm o yüzden ikisinide ayrı kefeye koyup değerlendiriyorum ama iki albümde çok hoş

Sagopada çok iyi ama Ceza tartışmasız en iyi rapper Türkiye'de barikat,ogeday fıss hatta Ceza rapin miladıdır.

..:: ReSPeCT ::..

• quote:

Orijinalden alıntı: kHuG

Med-Cezir duygusal bir albüm Rapstar ise eleştirel bi albüm o yüzden ikisinide ayrı kefeye koyup değerlendiriyorum ama iki albümde çok hoş

Sagopada çok iyi ama Ceza tartışmasız en iyi rapper Türkiye'de barikat,ogeday fıss hatta Ceza rapin miladıdır.

..:: ReSPeCT ::..

Alıntıları Göster
    yaa nasiL dusman oLurLarr ?? rapii taniimiooLarkkii !

bana bi rapci söyLeyin dEsem Cevap sadece ceza oLurr..! cezanin bi acaPeLLasini duymusLardiir baska sarkiLarini tanimiioLardir.. inSan biLMedine dusman oLur uhahah

ben suraya SanSaarin bii tek sarkisini koySam hepsii rap asigii oLUr.. ! ((: Underground var arkadasLar daha önce hic duydunuzMu

• quote:

Orijinalden alıntı: eBRuuLy

yaa nasiL dusman oLurLarr ?? rapii taniimiooLarkkii !

bana bi rapci söyLeyin dEsem Cevap sadece ceza oLurr..! cezanin bi acaPeLLasini duymusLardiir baska sarkiLarini tanimiioLardir.. inSan biLMedine dusman oLur uhahah

ben suraya SanSaarin bii tek sarkisini koySam hepsii rap asigii oLUr.. ! ((: Underground var arkadasLar daha önce hic duydunuzMu

Alıntıları Göster
    Underground biz buna güzel türkçemizi korumak amacıyla "yeraltı" da diyebiliriz.

Valla yeraltında olan herkesi tanıyamayabilir arkadaşlar.Yani şimdi İstanbul'un undergroundu var , İzmirin var , Samsunun var , Ankara'nın var var oğlu var .......

• quote:

Underground biz buna güzel türkçemizi korumak amacıyla "yeraltı" da diyebiliriz.

Valla yeraltında olan herkesi tanıyamayabilir arkadaşlar.Yani şimdi İstanbul'un undergroundu var , İzmirin var , Samsunun var , Ankara'nın var var oğlu var .......

Alıntıları Göster
    ben rap dinlerim ama küfür eden yabancı veya yerli rapi değil.Bizimkiler salak gibi amerikan rapini örnek alırsa tabiki düşman oluruz dünyada süper rap yapan bir sürü grup var onları örnek alsın eminem i 50 cent i değil.

• quote:

Alıntıları Göster
    pardon bu Sitede yeniyimm .. Millet tuuturmuus guzeL turkcemiizz !! bundan sonra daha diKKatLi oLcaam !!

yer6 dion sonra istanbuL undergroundu var muahaha

• quote:

Alıntıları Göster
    Türkçe rap bana pek hoş gelmiyor

rap gerçekten müzik mi

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

ben rap dinlerim ama küfür eden yabancı veya yerli rapi değil.Bizimkiler salak gibi amerikan rapini örnek alırsa tabiki düşman oluruz dünyada süper rap yapan bir sürü grup var onları örnek alsın eminem i 50 cent i değil.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Turk RaPPerLerinin hepsinin kendi ayri deisik tarZi var kimseyi örnek aLmasina gerek yokk!

• quote:

Orijinalden alıntı: sakirdilek

rap gerçekten müzik mi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

rap gerçekten müzik mi

yook karpuzun arkadan görunusuu ((:

sen GaLiba kirac dinLiooSunn !

dedim gibi turkce Rapi cok azZz taniiosunuuSss..!

• Arkadaşlar ilk önce Rapin ne olduğunu öğrenin ayrıca insanların niçin ve neye küfür ettiğini bilmemiz gerek.Bazı insanlar vardır küfür edilmekten bile fazlasını hakederler.
  • quote:

Arkadaşlar ilk önce Rapin ne olduğunu öğrenin ayrıca insanların niçin ve neye küfür ettiğini bilmemiz gerek.Bazı insanlar vardır küfür edilmekten bile fazlasını hakederler.
    fakeler genelleme yapmayalım...

bu forumda siz daha kral tv izleyip top10a sms atarken hiphop partilerinde-konserlerinde olan adamlar war..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

fakeler genelleme yapmayalım...

bu forumda siz daha kral tv izleyip top10a sms atarken hiphop partilerinde-konserlerinde olan adamlar war..

Alıntıları Göster
    Türkçe rap düşmanlığı yok sadece kendilerini bişey sanan türk rapperlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: K1nG 0f R@P 2PAC

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: K1nG 0f R@P 2PAC

Bunu hortlatmak nerden aklına geldi acaba 2 sene önceki konu

Aman gangstalar görmesin kafamıza bam bam vururlar kenar mahalle gangstaları tüylerim tiken tiken oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

quote:

Aman gangstalar görmesin kafamıza bam bam vururlar kenar mahalle gangstaları tüylerim tiken tiken oluyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

ceza FUN cluP forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhngkhn -- 2 Ekim 2007; 22:29:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhngkhn

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

ceza FUN cluP forever

Alıntıları Göster
    arkadaşlar haklı para için kavga eden reklamda oynayanlar oldu bence türkçe rap gereksiz bi müzik benim düşüncem

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Al işte!!! sana ne diyelimki biz şimdi.."Salak Amerikan Rapi" ha ...Arkadaşım Rap müzik ve Hip Hop kültürü nereye ait sen onu bir öğren önce ondan sonra buraya post at...Nasıl bizim geleneksel müziğimiz varsa ( Türk sanat müziği, Türk Halk Müziği) Rap müzikte Amerikjada Yaşayan Afro Amerikan kökenli zencilerin müziğidir...sen kalkıp nasıl aptal amerikan rap i dersinki..sen şuan Türkçe rap dinliyorsan senin o aptal rap dediğin müzik sayesinde dinliyorsun..Laf olsun diye konuşmayın nolur...

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy34

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya bırakın şu türkçe rap düşmanlığımış kim kime düşman sadece millet yorumunu söylüuor.... türkçe rap... bende dinlerdim 2 3 sene önce şimdi ise saçmaladı... ama hala yapan arkadaşLArım war alt yapılarını yaparım kayda alır mix inide yaparım ama dinlemem 1 kaç kişi hariç , dinliyorsanda @şakaaltıgerçek gibi millete lavuk ws. argo kelimeler kullanmazsın ceza dinlemiyor diye yada bir başkası gelip amerika rap ine salak amerikan rap i derse bu iş oLmaz... ayrıca saçma bir topic olmuş....

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy34

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hailandkill

rap sacmaliktan ibaret laf soleyip millete neyin yanlis neyin dogru oldugunu soleyip de kendileri 10 katini yaparlar + olarak turkiyede rap die bisi yok ozenti hepsi eller kollar mollar ceza da bi ozenti

sen manowar dinlemeye devam et ama kalkıpta fake nickle girip burda insanların dinlediği müziğe hakaret edemezsin...şikayet edildin...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.