Şimdi Ara

Türkçe Rap Düşmanlığı !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orjinalden alıntı: hailandkill

rap sacmaliktan ibaret laf soleyip millete neyin yanlis neyin dogru oldugunu soleyip de kendileri 10 katini yaparlar + olarak turkiyede rap die bisi yok ozenti hepsi eller kollar mollar ceza da bi ozenti

sen manowar dinlemeye devam et ama kalkıpta fake nickle girip burda insanların dinlediği müziğe hakaret edemezsin...şikayet edildin...

Alıntıları Göster
    Rap'in müziksel açıdan bir Dream Theater'dan,bir Opeth'den çok daha vasat bir durumda olduğuna katılıyorum...Ancak,herkesin zevklerine saygılı olunmalı.Ayrıca bence insanlar her müziği dinlemeli sınırlandırmamalı kendini.Yok ben metalciyim,ben rockcıyım,ben rapçiyim gibi kalıplar hayata bakışı daraltır kanaatindeyim.İnsan sevmediği bir şeyi dinlemez olur biter,çok rahatsızsan düşünceni insanları rahatsız etmeyecek bir şekilde belirtirsin...Ben bu forumdaki tüm rap dinleyenlere söylenen basit şeylere kafalarını takmamalarını öneriyorum...Rap'i savunduğum falan yok,zaten terchimi daha çok metalden yana kullanmaktayım..Ancak herkesin zevkine,fikrine saygı göstermesini bilmek gerekli...

• quote:

Orijinalden alıntı: bitirenadam

Rap'in müziksel açıdan bir Dream Theater'dan,bir Opeth'den çok daha vasat bir durumda olduğuna katılıyorum...Ancak,herkesin zevklerine saygılı olunmalı.Ayrıca bence insanlar her müziği dinlemeli sınırlandırmamalı kendini.Yok ben metalciyim,ben rockcıyım,ben rapçiyim gibi kalıplar hayata bakışı daraltır kanaatindeyim.İnsan sevmediği bir şeyi dinlemez olur biter,çok rahatsızsan düşünceni insanları rahatsız etmeyecek bir şekilde belirtirsin...Ben bu forumdaki tüm rap dinleyenlere söylenen basit şeylere kafalarını takmamalarını öneriyorum...Rap'i savunduğum falan yok,zaten terchimi daha çok metalden yana kullanmaktayım..Ancak herkesin zevkine,fikrine saygı göstermesini bilmek gerekli...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Türkçe rap denen saçmalıkla(varsa Türkçe rap tabi) hiç işim olmaz.rap konusunda söylediklerine katılıyorum bir rap müzik dinleyicisi olarak.yalnız şu da var.bu forumdaki biçok özenti rap te enstürman olmadığından bahseder ki kendilerinin dünya üzerindeki en görmemiş en özenti kişilikler olduğu kanaatindeyim.evet albümlerde gördüklerinizde enstürman olmayabilir ama konserlerde her türlü enstürmanı görme şansınız var.baterisi,gitarı,kemanı,piyanosu ...vs herşeyi görebilirsiniz.ayrıca yine o enstürman yok diyenlere lafım kaç rapçi dinlemişler.50 cent gibi saçmasapan popçuları rap le karıştırmasın kimse.çok derine inmek istemiyorum ama bir JEDI MIND TRICKS örneğin.müziksel anlamda her albümlerinde birşeyer vardır ve bunun gibi 100 lerce isim var.ama burda atıp tutanlar işi artık fanatikliğe vurmuş ergenlik çağında olan veya hala büyüyememiş illa laf sokuşturmak isteyen ve forumda gereksiz huzursuzluk yapmaya çalışan şahsımca beyin evrimini tamamlayamamış ve kişiliği oturmamış kişiler olarak görüyorum ve noktalıyorum.
    Herkes istediğini dinlesin.kimse kimseye karışmasın.illa görüş belirtecekseniz amatörce ve bilinçsizce-bilgisizce değil insanların zevklerine hakaret etmeden adam gibi yorumlarda bulunun.

Ayrıca bu gereksiz topiği hortlatıp insanları birbirine düşürme gereğini hisseden arkadaşı ayrıca kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Ekim 2007; 14:35:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bitirenadam

Alıntıları Göster
    quote:

ben yaklaşık 9-10 yıldır rap müzik dinliyorum..ondan önce ortaokul ve lisede tam bir metal müzik manyağıydım ve şuan biryerde eskiden dinlediğim o grupların bir şarkısı çıksa kapat demem oturur dinlerim severek...bundanda gocunmam asla...benim arşivimde hala tüm 80 ler ve 90 ların ünlü metal gruplarının tüm albümleri vardır...hatta onuda geçtim çocukken ilkokulda ailemden dolayı modern talking e bayılırdım...onuda bugün bile dinlerim...yada madonna nın la isla bonita sı çıksa severek dinlerim...

ama bazı insanlar var bir çeşidi dinlerken nedense diğerlerine düşman olmak zorunda hissediyor kendini...metal inde ,pop unda , cazında, rap inde çok geniş bir yelpazesi ve en önemlisi çok sağlam bir kökeni var...birini dinleyen adam diğerine hakaret eder yada aşağılarsa ben onun aklından ve en önemlisi terbiyesinden şüphe ederim...

Türkçe rap konusundada herzaman şunu söylerim...Rap i ve Hip Hop kültürünü yaratan Afro Amerikan Zencilerdir...Ama günümüzde artık rap evrensel olmaya başlamıştır...artık fransa dada rap var almanyadada rap var haliyle Türkiye dede rap olucak...benim tek sinir olduğum konu özenti şikilde yapılması bu işin Türkiye de...Örnek olarak Ceza nın Med Cezir albümüne kimse bişey diyemez...Çünkü güzel albümdü...Ama sonrası?? Berbat ötesi...Özentilik dizboyu...Sagopa nın bikere ses tonu rap a uygun değil...sokakta onunla aynın sese sahip milyon adam var...bir rapper ın ses tonu çok önemlidir bence...neyse bunlarıda geçtim son zamanlarda şarkı sözlerine bakıyorsun içlerinde onlarca ingilizce kelime hemde zenci ağzıyla söyleniyor...nedir bu şimdi...ÖZENTİLİK değilde nedir...sonra diyorlar Türkçe rap e neden düşmansın...Ben Türkçe Rap e değil özentiliğe düşmanım...böyle devam edersede düşmanlığım sürücek..

• quote:

quote:

ben yaklaşık 9-10 yıldır rap müzik dinliyorum..ondan önce ortaokul ve lisede tam bir metal müzik manyağıydım ve şuan biryerde eskiden dinlediğim o grupların bir şarkısı çıksa kapat demem oturur dinlerim severek...bundanda gocunmam asla...benim arşivimde hala tüm 80 ler ve 90 ların ünlü metal gruplarının tüm albümleri vardır...hatta onuda geçtim çocukken ilkokulda ailemden dolayı modern talking e bayılırdım...onuda bugün bile dinlerim...yada madonna nın la isla bonita sı çıksa severek dinlerim...

ama bazı insanlar var bir çeşidi dinlerken nedense diğerlerine düşman olmak zorunda hissediyor kendini...metal inde ,pop unda , cazında, rap inde çok geniş bir yelpazesi ve en önemlisi çok sağlam bir kökeni var...birini dinleyen adam diğerine hakaret eder yada aşağılarsa ben onun aklından ve en önemlisi terbiyesinden şüphe ederim...

Türkçe rap konusundada herzaman şunu söylerim...Rap i ve Hip Hop kültürünü yaratan Afro Amerikan Zencilerdir...Ama günümüzde artık rap evrensel olmaya başlamıştır...artık fransa dada rap var almanyadada rap var haliyle Türkiye dede rap olucak...benim tek sinir olduğum konu özenti şikilde yapılması bu işin Türkiye de...Örnek olarak Ceza nın Med Cezir albümüne kimse bişey diyemez...Çünkü güzel albümdü...Ama sonrası?? Berbat ötesi...Özentilik dizboyu...Sagopa nın bikere ses tonu rap a uygun değil...sokakta onunla aynın sese sahip milyon adam var...bir rapper ın ses tonu çok önemlidir bence...neyse bunlarıda geçtim son zamanlarda şarkı sözlerine bakıyorsun içlerinde onlarca ingilizce kelime hemde zenci ağzıyla söyleniyor...nedir bu şimdi...ÖZENTİLİK değilde nedir...sonra diyorlar Türkçe rap e neden düşmansın...Ben Türkçe Rap e değil özentiliğe düşmanım...böyle devam edersede düşmanlığım sürücek..

Alıntıları Göster
    Türk Rap çilerinin Amerikan HipHop ı '' işe yaramaz ve özentilik'' ile suçlamasını ben şu hikayeye benzetiyorum

Civciv tavuktan çıkmış dönmüş tavuğa bakmış ''ben bundanmı çıktım yaa'' diye serzenişte bulunmuş

Türk rap camiasındaki budalalarda bu şekilde devam ettikleri sürece asla bizim gibi neyin ne olduğunu bilen HipHop dinleyicisinden saygı görmeyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice Cube

Türk Rap çilerinin Amerikan HipHop ı '' işe yaramaz ve özentilik'' ile suçlamasını ben şu hikayeye benzetiyorum

Civciv tavuktan çıkmış dönmüş tavuğa bakmış ''ben bundanmı çıktım yaa'' diye serzenişte bulunmuş

Türk rap camiasındaki budalalarda bu şekilde devam ettikleri sürece asla bizim gibi neyin ne olduğunu bilen HipHop dinleyicisinden saygı görmeyecekler

Alıntıları Göster
    t rap dinlemiyorum gerçekten dinlemiyorum,dinleyenlerin zeka seviyesi o kadar düşük ki...genel olarak

rapper lar küfür edermiş,peki sorarım sen nasıl haykırırsın sinirlendiğinde veya içinde isyan duygusu olduğunda ne tarz sözler sarfedersin...

rap türkiye den mi çıktı...

t rapper ların %90 beğendi parçalara ritim tutarak parçaları yazıyorlar(dinlediğim ve söylenilenler kadarıyla)

rap in türkiyede halka empoze edilemesinin bi nedeni varsa buda t rap yapan aşırı özentiler yüzündendir.

buraya yorum yzan arkadaşlar için rap hakkında ilk baş bişeyler öğrenin ondan sonra buraya post atın rap hakkında,kanye west le 50 cent le rap olmaz,rap public enemy gibi grupların işidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dmc_dmx_mim

t rap dinlemiyorum gerçekten dinlemiyorum,dinleyenlerin zeka seviyesi o kadar düşük ki...genel olarak

rapper lar küfür edermiş,peki sorarım sen nasıl haykırırsın sinirlendiğinde veya içinde isyan duygusu olduğunda ne tarz sözler sarfedersin...

t rapper ların %90 beğendi parçalara ritim tutarak parçaları yazıyorlar(dinlediğim ve söylenilenler kadarıyla)

rap in türkiyede halka empoze edilemesinin bi nedeni varsa buda t rap yapan aşırı özentiler yüzündendir.

buraya yorum yzan arkadaşlar için rap hakkında ilk baş bişeyler öğrenin ondan sonra buraya post atın rap hakkında,kanye west le 50 cent le rap olmaz,rap public enemy gibi grupların işidir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

Herkesin hür bir iradeye sahip oldugu bir yuzyılda yasıyoruz.İnsan ne dinleyecegine kendi karar verir.ister turkçe rap, isterse yabancı.İsterse de baska bir muzik turunu dinler.Ama onemli olan herkese hosgoruyle yaklaşabilmektir.Hic dusunudunuz mu, hic empati kurdunuz mu bilmiyorum.Ama hadi biraz empati kuralım; ingilizce bilmiyorsunuz, belki de bu yuzden kendinizi turkçe rap'e baglıyorsunuz ve turkce rap'le ilgileniyorsunuz.Kendi çapınızda evinizde bulunan amator bir studio ile de amator kayıtlar alıyorsunuz.Belki bu işi yapa yapa ögreneceksiniz, Belki iyi bir yerlere geleceksiniz.Ama hayır, orda birileri sizi küçük görüyor, önemsemiyor, hatta bazen daha ileri gidip "zeka seviyenizin cok dusuk oldugundan" bahsediyorlar.Gercek rap'in herzaman dogdugu, ortaya cıktıgı yer olan amerika'da yapıldıgını belirtiyorlar.Ve siz verdiginiz emeklerinizin karsılıgı olarak "kolpa" sıfatını yiyorsunuz.Ne düşünürsünüz?Elbette ki icinizden bir ses sizin de onları küçümsemenizi, dikkate almamanızı ve hatta onların taktıgı kolpa sıfatına karsılık onlara "yanki" sıfatını yapıstırmanızı soyler.Siz de bu sese uyup butun "yanki" sıfatına uygun kişilere uyuz olursunuz ve onlara yaptıgınız amator kayıtlarda atıflarda bulunursunuz.Peki bunun sonucunda suclu kim olur?Bazı arkadaslara gore Türkçe Rap'le ilgilenenler.Cunku onlara gore Türkçe Rap'le ilgilenenler her zaman o arkadaslara karsı saygılı olmalıdır.Yani yapılan her haksızlıga boyun egip seslerini cıkarmamalıdırlar.
    Yabancı mc'ler cesitli sampling calısmaları yaptıklarında ayakta alkışlanıyorlar.Ama bunu yapan türkçe rap'le ugrasan bir mc ise direkt kolpa muamelesi goruyor, ayıplanıyor, alay konusu oluyor."Budala" olarak nitelendiriliyor.
    Ya da Kıraç gibi reklam pesinde koşan ve ne tur muzik yaptıgı bile belli olmayan bir şöhret düşkünü, Eminem'e, Ceza'ya, hatta sonrasında daha da ileri giderek "Tüm Rap Alemine" laf ediyor."Onlar uyuşturucu bagımlısı, hiçbir şey bilmeyen, herşeye muhalefet eden, video kliplerinde surekli aynı hareketleri yapan kişilerdir." diyor mc'ler icin.Hatta iyice çirkefleşerek "Rap, muzik degildir" diyor, ama bazı kesim turkçe rap dinleyicilerinin taktıgı isimle "yankiler" denilen grup belki de bunları bilmelerine ragmen Kıraç'a hak veriyorlar, Eminem'i, Ceza'yı, dolaylı olarak da Rap muzigi olumsuz yonde eleştirenlere hakvermiş oluyorlar.
    Ayrıca belirtmek isterim ki, Türkçe Rap'te islerini gerçekten de lakayıt bir bicimde surduren mc'ler var.lakin bunların boyle olmaları, tum Türkçe Rap aleminin özenti oldugunu gostermez.Eger bunu düşünen biri varsa, ona kendine her yönden bir bakmasını tavsiye ederim.
    Türkçe yada yabancı farketmez, sadece RAP'le kalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: dmc_dmx_mim

Alıntıları Göster
    öncelıkle herkeze slmlar.dostum ben turkce rap dınlıyorum.yabancı rapte dınlıyorumben kalıtelı muzıgı dınlıorm..t-rap'e karşıt olanlar ıcınde şunu soylıyebılırım.adamlara sorsan türkiyede en iyi rapci ceza yurtdısında 50 cent.ceza dedıgımıs arkadas bana kalırsa boş turkıyenın rapstarı fln degıl boş pıyasada boşlugu dolduran bırı dıyebılırım.turkıyede çogu kişi rapin ne oldugunu ceza ile ögrendı.daha dogrusu ögrendıgını sandı.oysa ceza da dmc_dmx_mim arkadasımızın dedıgı gıbı begendıgı özendıgı yabancı rapcılerın flowunu,rıtımı calıyor aynı şekıl sarkı yapıyor.hatta ceza nın rapstar klıbının de calıntı oldugu ortaya cıktı.Turkıyede rap son 4-5 senede gözle gelısır bır sekılde degıstı.artık özentıler deıl kendı işlerini kendı elınden gelen arkadaslar var.eskıden 15-20 kısı rap partylere gıdıorken sımdı 150-200 oldu hatta duymussunuzdur kadıkoy acıl 1200 kısılık bır organızasyonda sahne aldı.bana sorarsanız turkıyede rapı kım iyi yapıyor dıe en basta Ankarada'dan Mode Xl,herkez bılıyordur herhalde bılmıyen varsada dınleyın derım youtubede konvoya dahil ol,toz konduramazsın,biri ben sustursun yazın izleyın dınleyın derım.yada kurşun&a.p.o bu adamlar yapıor rapı bana kalırsa.he bu arada pop ta bızım deıl dıme turkıye deıl kokü ama artık turkçe pop dıe bısey yıllardır war.ama son olarakda ztn bu pıyasa isimleri varken t-rap ilerlemez ancak rapın ne oldugunu bılmeyenler bu piyasa rapçilerini dinlemeye devam ederler.Ve rap dınlediklerını sanırlar.Ama artıkk turkıyede undeground ta da cok kalıtelı işler cıkıyor bunu belırtmek ısterım.saygılarr

• quote:

Orijinalden alıntı: neraphy

öncelıkle herkeze slmlar.dostum ben turkce rap dınlıyorum.yabancı rapte dınlıyorumben kalıtelı muzıgı dınlıorm..t-rap'e karşıt olanlar ıcınde şunu soylıyebılırım.adamlara sorsan türkiyede en iyi rapci ceza yurtdısında 50 cent.ceza dedıgımıs arkadas bana kalırsa boş turkıyenın rapstarı fln degıl boş pıyasada boşlugu dolduran bırı dıyebılırım.turkıyede çogu kişi rapin ne oldugunu ceza ile ögrendı.daha dogrusu ögrendıgını sandı.oysa ceza da dmc_dmx_mim arkadasımızın dedıgı gıbı begendıgı özendıgı yabancı rapcılerın flowunu,rıtımı calıyor aynı şekıl sarkı yapıyor.hatta ceza nın rapstar klıbının de calıntı oldugu ortaya cıktı.Turkıyede rap son 4-5 senede gözle gelısır bır sekılde degıstı.artık özentıler deıl kendı işlerini kendı elınden gelen arkadaslar var.eskıden 15-20 kısı rap partylere gıdıorken sımdı 150-200 oldu hatta duymussunuzdur kadıkoy acıl 1200 kısılık bır organızasyonda sahne aldı.bana sorarsanız turkıyede rapı kım iyi yapıyor dıe en basta Ankarada'dan Mode Xl,herkez bılıyordur herhalde bılmıyen varsada dınleyın derım youtubede konvoya dahil ol,toz konduramazsın,biri ben sustursun yazın izleyın dınleyın derım.yada kurşun&a.p.o bu adamlar yapıor rapı bana kalırsa.he bu arada pop ta bızım deıl dıme turkıye deıl kokü ama artık turkçe pop dıe bısey yıllardır war.ama son olarakda ztn bu pıyasa isimleri varken t-rap ilerlemez ancak rapın ne oldugunu bılmeyenler bu piyasa rapçilerini dinlemeye devam ederler.Ve rap dınlediklerını sanırlar.Ama artıkk turkıyede undeground ta da cok kalıtelı işler cıkıyor bunu belırtmek ısterım.saygılarr

Alıntıları Göster
    Arkadaşım zaten gelecekte Türkçe Rap'i daha da ileriye goturecekler yeraltındaki isimlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SVGA

Arkadaşım zaten gelecekte Türkçe Rap'i daha da ileriye goturecekler yeraltındaki isimlerdir.

Alıntıları Göster
    eet.inkar etmıorm yeraltından kalıtelı ısımler gelıyorrr.bazıları varkı hanı maksat ünlü ollma hewesı vb ıcın rap yapıyor bazılarıda varkı rapı gercekten sewdıgı ıcın yapıyor.bu adamlarla önumuz acık dıye dusunuorm
  • hayır nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? hicbir kötü alıskanlıgı yokmus , aksam evine gidiomusun ? namaz kılıp , orucunuda tutuyomu ? hayır birşeyi seversiniz ama bu kadarda olmaz , rap sevmeyen sevmez buda kimseyi alakadar etmez ... rap ülke gerceklerini anlatıyomuş ... türkce 3 rap şarkısından 2 sinde küfür var buda türkce rapten nefret edilmesinin nedenlerinden biridir. birşeyi kimseye zorla sevdiremezsin , seven kişiyide zorla vazgeçirtemezsin ... biz size neden rap e hayransınız diye soruyormuyuz ?(sormak lazım ama neyse)
    quote:

Orjinalden alıntı: kHuG

*Arkadaşlar bu forumda nerdeyse herkes Türkçe rap'e düşman peki bunun nedeni nedir?

*yok küfür ediyolarmış yok anlaşılmıyomuş sözleri beyler yabancı rapte küfür yok mu sadece siz anlamadığınız için yabancı rap iyi oluyo.

*Türkçe rap gerçekleri gösterir tabi anlayana.

*Arkadaşlar ayrıca Kıraç ile Ceza olayını Kıraç başlatmıştır.Nedeni ise Kıraç Ceza'ya ve diğer rapçilere uyuşturucu kulanıyo demiştir Ceza sadece saygı bekliyor kanaatindeyim ve Ceza'nın hiçbir kötü alışkanlığı YOKTUR !!!! (içki , sigara , uyuşturucu)

*Kıracın çamur atmadığı kişi kalmadı bundan önce 6 , 7 tane daha sanatçıya çamur atmıştı Kıraç (tam sayıcı aklıma gelmiyo ).Bence Kıraç REKLAM ARIYO!!!!

Evet arkadaşlar düşüncem bu farklı bir iddası olanları bekliyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

hayır nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? hicbir kötü alıskanlıgı yokmus , aksam evine gidiomusun ? namaz kılıp , orucunuda tutuyomu ? hayır birşeyi seversiniz ama bu kadarda olmaz , rap sevmeyen sevmez buda kimseyi alakadar etmez ... rap ülke gerceklerini anlatıyomuş ... türkce 3 rap şarkısından 2 sinde küfür var buda türkce rapten nefret edilmesinin nedenlerinden biridir. birşeyi kimseye zorla sevdiremezsin , seven kişiyide zorla vazgeçirtemezsin ... biz size neden rap e hayransınız diye soruyormuyuz ?(sormak lazım ama neyse)
    quote:

*Arkadaşlar bu forumda nerdeyse herkes Türkçe rap'e düşman peki bunun nedeni nedir?

*yok küfür ediyolarmış yok anlaşılmıyomuş sözleri beyler yabancı rapte küfür yok mu sadece siz anlamadığınız için yabancı rap iyi oluyo.

*Arkadaşlar ayrıca Kıraç ile Ceza olayını Kıraç başlatmıştır.Nedeni ise Kıraç Ceza'ya ve diğer rapçilere uyuşturucu kulanıyo demiştir Ceza sadece saygı bekliyor kanaatindeyim ve Ceza'nın hiçbir kötü alışkanlığı YOKTUR !!!! (içki , sigara , uyuşturucu)

*Kıracın çamur atmadığı kişi kalmadı bundan önce 6 , 7 tane daha sanatçıya çamur atmıştı Kıraç (tam sayıcı aklıma gelmiyo ).Bence Kıraç REKLAM ARIYO!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

hayır nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? hicbir kötü alıskanlıgı yokmus , aksam evine gidiomusun ? namaz kılıp , orucunuda tutuyomu ? hayır birşeyi seversiniz ama bu kadarda olmaz , rap sevmeyen sevmez buda kimseyi alakadar etmez ... rap ülke gerceklerini anlatıyomuş ... türkce 3 rap şarkısından 2 sinde küfür var buda türkce rapten nefret edilmesinin nedenlerinden biridir. birşeyi kimseye zorla sevdiremezsin , seven kişiyide zorla vazgeçirtemezsin ... biz size neden rap e hayransınız diye soruyormuyuz ?(sormak lazım ama neyse)
    quote:

*Arkadaşlar ayrıca Kıraç ile Ceza olayını Kıraç başlatmıştır.Nedeni ise Kıraç Ceza'ya ve diğer 7ilere uyuşturucu kulanıyo demiştir Ceza sadece saygı bekliyor kanaatindeyim ve Ceza'nın hiçbir kötü alışkanlığı YOKTUR !!!! (içki , sigara , uyuşturucu)

mutlaka rock cısın.yoksa bu lafları baska bi insan bu sinirle yazamaz.bak, rapi sewmeyen sevmez tamam, ama sen rapi sevmiosan, rapcilere ve rap e hakaret edemezsin.onlarla bagımlı die dalga gecemezsin.iste bunu kıraç yapıo.biz ondan bahsedioruz.ayrıca adamın roportajı nı da izlersen, resmen kufredio adam.ustelik hicbirsey yokken.ewt t-rap turkiye gerceklerini anlatıo cogu zaman.biraz dinleseydin anlardın.hicbirsey bilmeden cahil cahil yazıosun.ayrıca rap'in sozluk anlamı da sertçe eleştirmektir ki, bu sert eleştiride elbette kufur olacaktır.bu arada sen galiba rock cısın ve bu yuzden rapten nefret ediosun.ayrıca bir rap topicinde oldugunun da farkına war artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 3 Ekim 2007; 22:36:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SVGA

quote:

quote:

*Arkadaşlar ayrıca Kıraç ile Ceza olayını Kıraç başlatmıştır.Nedeni ise Kıraç Ceza'ya ve diğer 7ilere uyuşturucu kulanıyo demiştir Ceza sadece saygı bekliyor kanaatindeyim ve Ceza'nın hiçbir kötü alışkanlığı YOKTUR !!!! (içki , sigara , uyuşturucu)

mutlaka rock cısın.yoksa bu lafları baska bi insan bu sinirle yazamaz.bak, rapi sewmeyen sevmez tamam, ama sen rapi sevmiosan, rapcilere ve rap e hakaret edemezsin.onlarla bagımlı die dalga gecemezsin.iste bunu kıraç yapıo.biz ondan bahsedioruz.ayrıca adamın roportajı nı da izlersen, resmen kufredio adam.ustelik hicbirsey yokken.ewt t-rap turkiye gerceklerini anlatıo cogu zaman.biraz dinleseydin anlardın.hicbirsey bilmeden cahil cahil yazıosun.ayrıca rap'in sozluk anlamı da sertçe eleştirmektir ki, bu sert eleştiride elbette kufur olacaktır.bu arada sen galiba rock cısın ve bu yuzden rapten nefret ediosun.ayrıca bir rap topicinde oldugunun da farkına war artık.

Alıntıları Göster
    zevkler ve renkler tartışılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Alıntıları Göster
    bncede kıraç reklam pesınde roportajını dınledıgımde gercekten cok sınır oldum.dıor ıste onlar kesın uyuşturucu kullanıyorlar dıyor buda ztn bırsey soylemeye gerek duymuorm kendını bellı edıor demem yeterli..şahsen bende rocku sewmıorm ama dınleyenede saygım vardır.gidipte hıc bı rockcuya laf atmam ınsana camur atmak kolaydır.ztn hanı rap ve rock arasında hem bole bı rekabet gıbı bırsey wardı tabıı bu medyanın sayesınde olan bısey.kıracta aklını kullanarak ceza ya laf attı ıste rockcular ve rapcıler olarak polemık hesabından...ve kırac sarkılarında asktan,sewgıden,hüzünden bahsederken.rap konu olarak hayatın kendısını ele alır.hayattan bahseder.toz pembe dunyadan deıl real hayattan bahseder...

• quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: I_love_DH

Zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek zevki ve rengi tartışıyorsun zaten. Bana göre tartışılır; bu da benim zevkim. Kusura bakma seninle bi sorunum yok ama sinir oluyorum şu laf telaffuz edilince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algol

quote:

Orjinalden alıntı: I_love_DH

Zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek zevki ve rengi tartışıyorsun zaten. Bana göre tartışılır; bu da benim zevkim. Kusura bakma seninle bi sorunum yok ama sinir oluyorum şu laf telaffuz edilince.

Alıntıları Göster
    Sagopa Kajmer Tek Yeter Gerisi Hikaye Zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_6872

Sagopa Kajmer Tek Yeter Gerisi Hikaye Zaten

Alıntıları Göster
    bence tam anlamıyla anlamadıkları için düşmanlar dinleseler düşmanlıkları kalmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbasket

bence tam anlamıyla anlamadıkları için düşmanlar dinleseler düşmanlıkları kalmaz bence

Alıntıları Göster
    SVGA ilk yazında sana tamamen katılıyorum süper açıklamışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

SVGA ilk yazında sana tamamen katılıyorum süper açıklamışsın...

Alıntıları Göster
    Saol much@cho...
    Konuya bir açıklık getirmek istemiştim.Görüşlerime katıldıgına sevindim.Dedigim gibi bu tur sorunlar sadece cift taraflı hosgoruyle cozulur.Ama ne yazık ki iki taraf ta bildigini okuyor.İnsallah ilerleyen zamanlarda bu sorun da aşılır.Ayrıca dikkat ediyorum da hala "Kral Sagopa" fln yazıp, konuyu anlamadan, yazılanları okumadan post kasanlar var.Onların da canı sagolsun.Lakin bir kere okusalar yazılanları çok iyi olurdu.Sonuçta Eminem, Sagopa yada bir başka MC, eger gercekten ciddi bir şekilde emek harcıyorsa yaptıgı iş için, ona saygı duymak lazım.Ama ne yazıkki overground dedigimiz albumler cıkaranlar dahil olmak uzere birçok MC "Nasılsa bugunlere geldim, belirli bir dinleyici kitlem var, neden stilimi düzelteyim ki?" diye düşünüp çogu şeyi boşveriyor.
    Ve son olarak daha once de dedigim gibi=
    Türkçe yada yabancı farketmez, sadece RAP'le kalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 4 Ekim 2007; 21:06:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

quote:

quote:

quote:

bana metal müziği anlatma...her müziğin olumlu ve olumsuz yanları vardır..Rap müzikte küfür ve kanunsuz sözler çoksa Metal müziktede kaos,satanizm ve insanı isyana ve boşluğa sürükleyebilecek sözler mevcuttur...o yüzden genelleme yapamazsın...her tarz müziği iyisiyle kötüsüyle kabul etmek zorundasın...diğer türlü yaptığın eleştiri mantıksız ve taraflı olur...

• quote:

quote:

quote:

bana metal müziği anlatma...her müziğin olumlu ve olumsuz yanları vardır..Rap müzikte küfür ve kanunsuz sözler çoksa Metal müziktede kaos,satanizm ve insanı isyana ve boşluğa sürükleyebilecek sözler mevcuttur...o yüzden genelleme yapamazsın...her tarz müziği iyisiyle kötüsüyle kabul etmek zorundasın...diğer türlü yaptığın eleştiri mantıksız ve taraflı olur...

Alıntıları Göster
    Rap müzik protest bir müzik türüdür.Siyasi ve sosyal mesaj taşır.Ama bu mtvde çıkan şaklabanlar ciddi şekilde kirletiyor bu tarzı.Ben çok sevmem gerçi zaten ama aslı da bunlar değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.